Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınIyi akşamlar kızlar bugün menum.
Sabah 9 00
Omlet
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
Domates salatalık biber yeşillik
Bal
Öğlen dış çektirdim bise yiyemedim biraz uyuşukluk geçince 4 gibi bi kase mercimek çorbası içtim
Akşam 18 30
2 kaşık bulgur pilavı yanında tavuk döner
Salata
Su 2.5
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Sagolasin canımGeçmiş olsun canım
Yaaa inan aklıma da gelmişti hastaydı babası dedim gelmiyor kesin bise oldu diye çok üzüldüm
Cok sagol canım benim şimdi daha iyiyim çok şükür biraz zorluydu cerrahi işlem le alındı ama şimdi iyiyimGeçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın
çok geçmiş olsun canımSagolasin canım
Yaaa inan aklıma da gelmişti hastaydı babası dedim gelmiyor kesin bise oldu diye çok üzüldümCicekbocekkaktus basın sagolsun canimmm görürsen girip de
Cok sagol canım benim şimdi daha iyiyim çok şükür biraz zorluydu cerrahi işlem le alındı ama şimdi iyiyim
Cok teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım
Tartimin bozuldugunu soylemistimAyy görünce ben de dedim nasıl yemiş. Nasıl bitecek 3 günlükmüş
Geçen cuma da yoktu sanırım tartı.Boncuk2307
Hep iyi ol
Çok iyi bir menü sporla da desteklenmiş harikaBoncuk2307 E ellsa P Pembepilates
19 Ağustos menüm
Sabah 9 da maden suyu
11 de
Haşlanmış patates üstü ton balıklı,iki kapya biber ,iki yeşil biber,
15 de
5 sıkım çiğ köfte, bir buçuk kase salata, yarim poğaça,çeyrek ağlayan pasta,
Akşam 18 buçuk
Haşlanmış köy tavuğu bir porsiyon, bir yk bulgur pilavı,
13 kadar antep fıstığı
Akşam yürüyüşü 12 bin adimEki Görüntüle 3632523
spor var mı canımSelaaam. Dün akşam yediğim koca cipsten sonra bugün dengelemem gerektiğini düşündüm
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Kahvaltı 09.30 omlet ve salatalık
Ara öğün protein çiko ve filtre kahve
Akşam: 21.00 kabak ve protein krakerler
Teşekkür ederim canm gün isi biraz bozdu ama dikkatli olmaya calistim1Çok iyi bir menü sporla da desteklenmiş harika
spor var mı canım
Yok maalesefÇok iyi bir menü sporla da desteklenmiş harika
spor var mı canım
Vucudunu en iyi sen tanirsin canim, bizi birakip gitmemen beni mutlu ederGüze
Kızımı götürdüm ya. Ama arada ben de kaptım bi şeyler.
Kilom normal ama 2 kilo alsam üst sınıra yaklaşıyorum. O yüzden biraz daha verirsem hem kilo alma payı olur hem de korurken zorlanmam. O yüzden 3 kilo daha gitsin. Sonra bakarız
Ellerine saglik kaptanimSevgili MASTERFİT Ailesi
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
Purple58 oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım
Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir inşallahÖpüyorum sizii
* @pocoyoo bildirim yapamayacağını belirttiği için hazırlık kısmına aldım. Kaptanlarım bilginiz olsun.
Masterfit 170.Etap
KIRMIZI TAKIM 15.08.2025 18.08.2025 FARK P Pembepilates Kırmızı Takım Kaptanı 77.80 78.80 +1.000 ORAN -1.285 Yawrukush 76.45 76.20 -0.250 @FitFiliz 79.70 79.70 0 @simad 66.30 65.40 -0.900 tomrs 62.85 63.00 +0.150 @sibel_84 75.75 76.20 +0.450 @Azmet5255 - @Candysisters 60.20 armin83 55.50 55.00 -0.500 MAVİ TAKIM Purple58 Mavi Takım Kaptanı 104.30 103.50 -0.800 ORAN 0.767 @bluegreeneyes 65.35 65.05 -0.300 Ellssa 74.30 74.70 +0.400 @Deltavealfa 69.75 69.15 -0.600 @ummhnisa 84.00 84.20 +0.200 Lotus1234 - @Beklenen2 78.05 @Mthn83 83.30 HAZIRLIK 60kiloyum 82.50 @cat princess 73.80 @Tutku44 - @masal3487 86.00 @pocoyoo 83.20
Hay Allah ayrilmisiz FilizimYaa ama ben özgeyle aynı takımda olcaktimmm
Umarim cok guzel seyler olur sizin icin.Yazdiklarinizi keyifle okudum.Selam kızlar ,
Bugun ormanda yeşillikler içinde oturdum çocuklarım parkta oynarken bende ajandamı aldım yanıma bismillah dedim
Kalbim yorgun zihnim karışık sanki hiçbir hevesim yok gibi..
Ama ben hareketlendikçe inanıyorum iyilesecek odak noktamı degiştirdim kendimi eger spora verirsem ve mesguliyetimi bu yöne kaydırırsam iyilesecegim insa ..
Perşembe heveslendim cuma tartılayım diye .. aman dedim tutku boşver .. daha hazır degilsin pazarda öyle dedim yarın tartılayım sonuç yine aynı tartılmadım
Ama gün farketmez bugun ajandama o mis gibi yesillikler içinde çok güzel notlar aldımm..
Yarın sabah tartılacagim sayı kaç olursa olsun
önemli olan kendimi mutlu hissedene kadar aklımı fikrimi zamanımı kendi bedenim ve ruhum için harcayacağım...
Bunu bana benden başkası yapamaz !
Ayrilmisiz cicegimBende ama gitti
Umarim sorunlar cozulur, orta yolu bulursunuz canim..Eşimle sıkıntılar yaşıyoruz bu aralar da ondan pek iyi değilim bu aralar
Sağlık olsun tatlım, kalpler bir olsun❤Vucudunu en iyi sen tanirsin canim, bizi birakip gitmemen beni mutlu eder
Ellerine saglik kaptanim
Hay Allah ayrilmisiz FilizimAma yureklerimiz bir canim..
Umarim cok guzel seyler olur sizin icin.Yazdiklarinizi keyifle okudum.
Ayrilmisiz cicegim
Ayrilmakla kalmamis, birde rakip olmusuz
Umarim sorunlar cozulur, orta yolu bulursunuz canim..
ay ben dünPazartesi tartı fotonu attı isen takıma alsınlar seni canım. KaptanlarımPurple58 P Pembepilates hanginizin takım sayısı eksik ise, bir arkadaş çıkmıştı candy di sanırım. Hemen 94bassuk geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?