Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

94bassuk Ellssa Boncuk2307

Aç karna ; detox (salatalık limon nane zencefil chia tohumlu) 1litre - tarçınlı türk kahve

Kahvaltı 12.00
Buğdaylı lavaş tost kaşarlı
3 zeytin
1salatalık

14.00
Kirazsapılı yeşilçay

17.30
1.5 lahmacun bol yeşillikli
Ayran
20.00
1 avuç çekirdek
Soda
23.00
Zencefil zerdeçal limonlu soda kefir de var az

2 litre su
15dk leslie

Son düzenleme:
Oh ne güzel kız kıza eglenmek afiyet şifa olsun canm ❤

Çok teşekkür ederim tatlım sende harikasın seviyom seni kiz❤

Canim benim hiç unutur muyum aşkolsun. En son hasta gibiyim yazmistin. Ben de geçmiş olsun filan dedim ya ondan sonra pek sesin çıkmadı. Hem yoğundur hem de belki hali yoktur pek dedim. Neyse ki haftasonu geldi sayılır. Daha çok vakit demek bu
Istersen değişeyim bassukta ol sen canım
Farketmez joucum. Ama takımları kurun artık. Pek bi meraktayim
Beni alan Özgeyi de alsın

keto deneyesim geldi Burçincim. Becerebilir miyim ki
Bence ilk kez deneyeceksen diyetisyenle yürütülmesi gerekebilir çünkü takviye falan gerekiyor, elektrolit alman gerekiyor.
Çok fazla yasağı var. Tarım yok neredeyse. Hiçbir bakliyat yok. Yeşil yapraklı sebzeler dışında pek sebze de önerilmiyor. Pek çok Meyve yok Başlarda. Kendin de deneyebilirsin tabi ama sürdürülebilir mi senin için önce ona bak.

ha kilo kaybı net hızlı ve sağlıklı oluyor. Biraz araştır istersen. Ben yazdan beri öyle besleniyorum. Tabi bu arada ara sıra bozduğum günler de oldu. Ama sonuç güzel oldu. Kas koruyup yağ kaybettiğim için az kilo versem bile fark net.
Bak bu mavi elbiseyle diyete başladığımda hareket edemiyorum. Şimdi bol geliyor.

Eklentiler

• 1000278391.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 30
Ellssa Boncuk2307
Kahvaltım yumurta salatalık ve kavrulmuş sebzeler
Ara öğün protein kurabiyeler (2 öğün aynı şeyi yedim)
Başka bir şey yemedim. Dünü dengeledim

Eklentiler

• 1000278424.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000278422.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000278390.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 15
Öncelikle fark muhteşem gerçekten tebrik ederim seni.
Ben yürütebilir miyim bilmiyorum karbonhidrati azaltabilecegimden hiç emin değilim. Bu Akdeniz diyeti ve kentonun füzyon hali daha uygulanabilir sanki. Yine de zormuş anlattığına göre canım. Buralarda ketoyu iyi bilen bir diyetisyene denk gelebilir miyim onu da bilmiyorum. Burdaki diyetisyenler yumurtayı azaltip ekmek yemeyi filan öneriyor şaka gibiler
Ben en iyisi biraz daha düşüneyim bunu. Ayrıntılı yazdığın için de ayrica teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…