Bencee yeee şu beğenmedimi kaldırr vururumm seniiiiiiiiişimdi pazara gidiyorum ordan markete gidicem sonra da arkadaşlar kahvaltıya çağırdı kaşarlı sucuklu pide varmış yesem mi acabaJou
hadin ben kaçar sonra görüşürüz öptüm sizi
Seni istememek diil bi kere. Kırmızı takım takıntısı diyelimNebileyim kııazz bi kırılmadım değellbaktım beni istemiyo bu fitfiliz dedim al.al senin olsun
Hadi hayırlı olsunPurple58
FitFiliz
Ellssa
@bluegreeneyes
@Jasminium84
@ummhnisa
D Deltavealfa
armin83
güzel takımım biliyosunuz kazanmak benim göbek adım, takımıma hoşgeldiniz
bol bol kilolar verdiğimiz bir hafta olsun,
detoxlar yapılsın yağlar yakılsın
her türlü sorunuzda kaptanınız yanınızda
yaz bitmeden vücutlarda ödemleri atıyoruz ve eylüle bomba gibi giriyoruz,
biliyosunuz bu yıl 1 eylül pazartesi tam yeni başlangıçlar için kendimize söz vermelik bir tarih gibi hissettirmiyor mukendimizi eylüle hazırlamak için son haftamız, hepimiz bomba gibi bi haftaya hazır mıyızzzzzz
Pek yumoş oldum teşekkür ederiimmm canım benimSeni istememek diil bi kere. Kırmızı takım takıntısı diyelim. çiçek versem gönlünü alır mıyım
seni kırar mıyım çiçeiğim yedimBencee yeee şu beğenmedimi kaldırr vururumm seniiiiiiiii
Hahahaha şukadarcıkta neolur diyorsun yaaannneeeeeseni kırar mıyım çiçeiğim yedim
Canım okadar şişiyormusun yaaYa regl oldum çok ödem var tam 1 kilo fazlayim yüzüğüm parmağımdan cikmiyo napicam ben bu hafta böyle olunca kilo almaya başlıyorum
AyyyPek yumoş oldum teşekkür ederiimmm canım benim
Iyi hade öyle olsun bakalimm
Anlatırım biara resimli kuzum bos bi zamanda akşam 9 da hatırlat banaAyyyburaya sticker nasıl ekledin, eridim istersen bu hafta kilo alıp sana çalisayim o kadar yani
Kaptanın yorumlasın bananeeeBu sabah hazır erken kalkmisken markete gidip kendime kahvaltıda yemeye sağlıkli şeyler aldım. Aşırı doydum şu an şaşkinim. Tabagim da minik aslında..acaba kalori mi fazla oldu ya sağlıklı yapayım derken
Kaptanım demişken önceki mesaji okumaz inş.Kaptanın yorumlasın bananeee
Hosgeldinn, istersen kaptanları etiketle, daha çabuk görülürSabah tartıldım
Aşağıdaki kilo cıktım
Beni de kabul ederseniz bugünden başlayacağım haftaya tatile gıdecegım en azından 2 kilo vereyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?