Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307 canm ben iznw
E ayrılmak istiyorum haftaya cumaya tartımda tartilamayabilirim tatil isi olabilir beni hazırlığa alırmısınız

Öğlen
Aşağıdaki tabağı ve yanında kozlenmış yoğurtlanmış patlıcan yedim
Tabaktaki mercimek ekmeği

Eklentiler

• IMG_6304.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 9
Bitti beni istemiyosan başkasını all kaptanlığı üzülmüşmüsun ya çoookk
Kız senlik bişey yok sen neden üstüne alındın anlayamadım. Kaptan filiz için demiş
takım seçmeler geçe kaldığı için öncelikle bu kadar emek eden kaptanlarım Ellssa ve Boncuk2307 sizden ve tüm yarışmacı arkadaşlardan özür dilerim uyuyakaldım saat 8'den
Estağfurullah canım çocuk olunca herşey farklı olur. Seçmeyi bırakıp spora gitmemişsin sonuçta çocuğu uyutmuşsun. Aslında dün akşam girdimdedim Jou cum la seçeyim hazır olsun takımlar. O da çıkmıştı. Sonra filme dalınca.

vaoww ben çok motive oldum hazırım kaptanım

Reactions: Jou
Bencee yeee şu beğenmedimi kaldırr vururumm seniiiiiiiii

Seni istememek diil bi kere. Kırmızı takım takıntısı diyelim . çiçek versem gönlünü alır mıyım
Alırsın tabiki benim Jou mun kalbi pamuk gibidir
Günaydın kahvaltıyı geç yapcam Shake vs olabilir

Günün kalanı kabak detoksu tadında ilerlese biraz ödem atsam
Gün içinde aç bırakma kendini sakın. Sonra gece acısını çıkarıyor beynimiz
Ayyy buraya sticker nasıl ekledin, eridim istersen bu hafta kilo alıp sana çalisayim o kadar yani
sesli güldüm yaa
Kaptanım demişken önceki mesaji okumaz inş.
alıntılayarak iyice gözüne sokmuş olucam
Sabah tartıldım
Aşağıdaki kilo cıktım
Beni de kabul ederseniz bugünden başlayacağım haftaya tatile gıdecegım en azından 2 kilo vereyım
Hazırlıkta mı kalmak istersin takımlara mı girmek istersin canım

Reactions: Jou
Dayanamamm nasılda bilir beni

Yok kızzzz gülücük atmamışımm dedim öyle biran lık refleksle

geldim kaptanım hemen menü yazıyorum akşam biraz kaçtı ama
Hazırız kaptanım Eylül'de sezon sonu düğünü var bizim aile içinde, yaz boyu milleti şaşırttım fitliğimle o şaşkınlık ifadelerinin devamını da görmek istiyorum

22 Ağustos cuma menü (dolu dolu cuma menüsü oldu)
10.00 1 el ayası büyüklüğünde patatesli sucuklu omlet, 7-8 zeytin, domates slaatalık, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
12.30 1 fincan kahve 1 tane 125 cal. gofret
15.00 1 şeftali üzerine tahin kakao
17.00 1 fincan kahve 2pötibor
19.30 2 tavuk incik ızgara, salata, ayran, 1 dilim ekmek
21.30 1 dilim revani, 1 avuç çekirdek
3 lt su, 13.000 adım
Ellssa Boncuk2307 9 94bassuk

başlamış yine düşük proteinli menülere kilo alınca hemen sıkmaya öhöm öhöm gözüm üstünde o çorbanın yanında niye protein yok????
Günaydın kahvaltıyı geç yapcam Shake vs olabilir

Günün kalanı kabak detoksu tadında ilerlese biraz ödem atsam
valla bana da lazım bi shake falan bugün yediklerimi ancak toparlar
Hahahaha şukadarcıkta neolur diyorsun yaaannneeeee bende ettum kahvaltımı
Eki Görüntüle 3634160
ayyy canım çekti kız çokgüzel görünüo ben işe giderken yapim kendime ton balıklı dürüm mü
Ya regl oldum çok ödem var tam 1 kilo fazlayim yüzüğüm parmağımdan cikmiyo napicam ben bu hafta böyle olunca kilo almaya başlıyorum
bunu o kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleyim ama biraz fazla kaçırdığını hissettiğin gün zorla akşam yemeği yeme şişlik olmasınnnn aç yat ödem gidiyo zor biliyorum ama bu yolda böyle yapmadan zayıflayamıyoruz
afiyet olsun canım fazla olmamış ama birazcık yağ grubunu fazla koymuşsun gibi avokado zeytin ve omlet hepsi yağğğğ ama sağlıklı yağ, onlar kaloriyi biraz artırır ama günün geri kalanında dengelersin
Korkmaaa birsey ciikk ollmmaaazźzz oralarda anca pide yesinnnn
hsjsjsjsjjsjs pide yeyip üstüne bi de pasta yedim böyle kaptan olmaz olsun
ya teşekkür ederim mahçup olmuştum.
motivasyon bizim takımımızın göbek adıdırrrr
ay cuma kalorileri tolere edilir sonrasında güzelce toparladıktan sonra göze batmaaz, bak eylülde düğün var diyosun daha sıkı asıl
çok kaçtı dediğin bu muydu afiyet olsun bişeycikler olmaz
Shake filan hikaye dışarı çıktım neyse kontrolleri bırakmıyorum
hahahahaha ben de aynı böyle oldum işte ama akşam toparlicam sen de öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…