Korkmaaa birsey ciikk ollmmaaazźzz oralarda anca pide yesinnnnKaptanım demişken önceki mesaji okumaz inş.
Yine de etiketleme haKorkmaaa birsey ciikk ollmmaaazźzz oralarda anca pide yesinnnn
Yine de etiketleme hagizli aramizda
Biraz daha çiçek?
DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 171. ETAP Yarışmacı Listesi9 94bassuk @armin83 bluegreeneyes D Deltavealfa @Beklenen2 Ellssa FitFiliz @Jasminium84 Jou @Pembepilates @Purple58 @sibel_84 @simad tomrs Tutku44 @ummhnisa Yawrukush HAZIRLIK @60kiloyum @Azmet5255 @cat princess @Lotus1234 @masal3487 @Mthn83 @pocoyoo @zeyneppk
Memnun kalsaydın banaa yaaaaaaaaaaa üzülürsünYawrukush Özgecimm, sen simdi uyuyorsundur ama uyanınca şahane bir cumartesi diliyorumm sanaa
Küstün ya ben çok üzüldüm
Bir de keşke aynı takımda olsaydık yabelki pazartesi değişir
Kaptanlar kim canım?Hosgeldinn, istersen kaptanları etiketle, daha çabuk görülür
Kız senlik bişey yok sen neden üstüne alındın anlayamadım. Kaptan filiz için demişBitti beni istemiyosan başkasını all kaptanlığı üzülmüşmüsun ya çoookk
Estağfurullah canım çocuk olunca herşey farklı olur. Seçmeyi bırakıp spora gitmemişsin sonuçtatakım seçmeler geçe kaldığı için öncelikle bu kadar emek eden kaptanlarımEllssa ve Boncuk2307 sizden ve tüm yarışmacı arkadaşlardan özür dilerim uyuyakaldım saat 8'den
vaoww@Purple58
FitFiliz
Ellssa
bluegreeneyes
@Jasminium84
@ummhnisa
D Deltavealfa
@armin83
güzel takımım biliyosunuz kazanmak benim göbek adım, takımıma hoşgeldiniz
bol bol kilolar verdiğimiz bir hafta olsun,
detoxlar yapılsın yağlar yakılsın
her türlü sorunuzda kaptanınız yanınızda
yaz bitmeden vücutlarda ödemleri atıyoruz ve eylüle bomba gibi giriyoruz,
biliyosunuz bu yıl 1 eylül pazartesi tam yeni başlangıçlar için kendimize söz vermelik bir tarih gibi hissettirmiyor mukendimizi eylüle hazırlamak için son haftamız, hepimiz bomba gibi bi haftaya hazır mıyızzzzzz
Bencee yeee şu beğenmedimi kaldırr vururumm seniiiiiiiii
Alırsın tabiki benimSeni istememek diil bi kere. Kırmızı takım takıntısı diyelim. çiçek versem gönlünü alır mıyım
Gün içinde aç bırakma kendini sakın. Sonra gece acısını çıkarıyor beynimizGünaydın kahvaltıyı geç yapcam Shake vs olabilir
Günün kalanı kabak detoksu tadında ilerlese biraz ödem atsam
Ayyyburaya sticker nasıl ekledin, eridim istersen bu hafta kilo alıp sana çalisayim o kadar yani
Kaptanım demişken önceki mesaji okumaz inş.
Hazırlıkta mı kalmak istersin takımlara mı girmek istersin canımSabah tartıldım
Aşağıdaki kilo cıktım
Beni de kabul ederseniz bugünden başlayacağım haftaya tatile gıdecegım en azından 2 kilo vereyım
Yine de etiketleme hagizli aramizda
Biraz daha çiçek?
Yawrukush Özgecimm, sen simdi uyuyorsundur ama uyanınca şahane bir cumartesi diliyorumm sanaa
Küstün ya ben çok üzüldüm
Bir de keşke aynı takımda olsaydık yabelki pazartesi değişir
Mesela ben canımKaptanlar kim canım?
DayanamammAlırsın tabiki benimJou mun kalbi pamuk gibidir
Gün içinde aç bırakma kendini sakın. Sonra gece acısını çıkarıyor beynimiz
sesli güldüm yaa
alıntılayarak iyice gözüne sokmuş olucam
Hazırlıkta mı kalmak istersin takımlara mı girmek istersin canım
Yok kızzzz gülücük atmamışımm dedim öyle biran lık refleksleKız senlik bişey yok sen neden üstüne alındın anlayamadım. Kaptan filiz için demiş
Estağfurullah canım çocuk olunca herşey farklı olur. Seçmeyi bırakıp spora gitmemişsin sonuçtaçocuğu uyutmuşsun. Aslında dün akşam girdimdedim Jou cum la seçeyim hazır olsun takımlar. O da çıkmıştı. Sonra filme dalınca.
vaowwben çok motive oldum hazırım kaptanım
Hazırız kaptanım Eylül'de sezon sonu düğünü var bizim aile içinde, yaz boyu milleti şaşırttım fitliğimle o şaşkınlık ifadelerinin devamını da görmek istiyorum@Purple58
FitFiliz
Ellssa
bluegreeneyes
@Jasminium84
@ummhnisa
D Deltavealfa
@armin83
güzel takımım biliyosunuz kazanmak benim göbek adım, takımıma hoşgeldiniz
bol bol kilolar verdiğimiz bir hafta olsun,
detoxlar yapılsın yağlar yakılsın
her türlü sorunuzda kaptanınız yanınızda
yaz bitmeden vücutlarda ödemleri atıyoruz ve eylüle bomba gibi giriyoruz,
biliyosunuz bu yıl 1 eylül pazartesi tam yeni başlangıçlar için kendimize söz vermelik bir tarih gibi hissettirmiyor mukendimizi eylüle hazırlamak için son haftamız, hepimiz bomba gibi bi haftaya hazır mıyızzzzzz
kız seni döverim haAyyyburaya sticker nasıl ekledin, eridim istersen bu hafta kilo alıp sana çalisayim o kadar yani
başlamış yine düşük proteinli menülere kilo alınca hemen sıkmayaGünaydınn kızlar dun takımlar tam kurulmadı diye menü atmamistim bugün yazım hemen
Sabah
Peynirli omlet
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Kaymaklı bal
Ara
1 Kase yoğurt
1 avuç üzüm ve fıstık
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 3 dilim karpuz
Salata
Su 3 lt
Dün spor yapamadım inşallah kısmet bugüne
Ellssa Boncuk2307 9 94bassuk
valla bana da lazım bi shake falan bugün yediklerimi ancak toparlarGünaydın kahvaltıyı geç yapcam Shake vs olabilir
Günün kalanı kabak detoksu tadında ilerlese biraz ödem atsam
ayyy canım çekti kız çokgüzel görünüo ben işe giderken yapim kendime ton balıklı dürüm mü
bunu o kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleyim ama biraz fazla kaçırdığını hissettiğin gün zorla akşam yemeği yeme şişlik olmasınnnn aç yat ödem gidiyo zor biliyorum ama bu yolda böyle yapmadan zayıflayamıyoruzYa regl oldum çok ödem var tam 1 kilo fazlayim yüzüğüm parmağımdan cikmiyo napicam ben bu hafta böyle olunca kilo almaya başlıyorum
afiyet olsun canım fazla olmamış ama birazcıkBu sabah hazır erken kalkmisken markete gidip kendime kahvaltıda yemeye sağlıkli şeyler aldım. Aşırı doydum şu an şaşkinim. Tabagim da minik aslında..acaba kalori mi fazla oldu ya sağlıklı yapayım derken
hsjsjsjsjjsjs pide yeyip üstüne bi de pasta yedim böyle kaptan olmaz olsunKorkmaaa birsey ciikk ollmmaaazźzz oralarda anca pide yesinnnn
ya teşekkür ederimKız senlik bişey yok sen neden üstüne alındın anlayamadım. Kaptan filiz için demiş
Estağfurullah canım çocuk olunca herşey farklı olur. Seçmeyi bırakıp spora gitmemişsin sonuçtaçocuğu uyutmuşsun. Aslında dün akşam girdimdedim Jou cum la seçeyim hazır olsun takımlar. O da çıkmıştı. Sonra filme dalınca.
vaowwben çok motive oldum hazırım kaptanım
ay cuma kalorileri tolere edilir sonrasında güzelce toparladıktan sonra göze batmaaz, bak eylülde düğün var diyosun daha sıkı asılgeldim kaptanım hemen menü yazıyorum akşam biraz kaçtı ama
Hazırız kaptanım Eylül'de sezon sonu düğünü var bizim aile içinde, yaz boyu milleti şaşırttım fitliğimle o şaşkınlık ifadelerinin devamını da görmek istiyorum
çok kaçtı dediğin bu muydu afiyet olsun bişeycikler olmaz22 Ağustos cuma menü (dolu dolu cuma menüsü oldu)
10.00 1 el ayası büyüklüğünde patatesli sucuklu omlet, 7-8 zeytin, domates slaatalık, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
12.30 1 fincan kahve 1 tane 125 cal. gofret
15.00 1 şeftali üzerine tahin kakao
17.00 1 fincan kahve 2pötibor
19.30 2 tavuk incik ızgara, salata, ayran, 1 dilim ekmek
21.30 1 dilim revani, 1 avuç çekirdek
3 lt su, 13.000 adım
Ellssa Boncuk2307 9 94bassuk Eki Görüntüle 3634221
hahahahaha ben de aynı böyle oldum işte ama akşam toparlicam sen de öyle yapShake filan hikaye dışarı çıktım neyse kontrolleri bırakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?