- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Ya bi gün alıp bi gün unutuyorum filan ama iyi oluyordur umarımhoş kan değerlerime baktırdım yeni demir düşük b12 filan iyi d vit bakmıyorlar zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bi gün alıp bi gün unutuyorum filan ama iyi oluyordur umarımhoş kan değerlerime baktırdım yeni demir düşük b12 filan iyi d vit bakmıyorlar zaten
Ayy evet insallah hic kapanmaz burası birbirimizi burda bulduk destke oluyoruz ne güzelOkurken nefesim kesildi sanki. Benim gibi olmuşsun ve ben hiç hatırlamamıştım zehir olmuştu tatilburdan ayrı kalmak ayrı bir zordu
Yürüyüşten sonra iç canım.
Afiyet olsunTürk kahvesi aromalıymış maalesef ama olsun, yine de aralıklı oruçta kabul ediyorum kendimi.
Yapmışken daha da uzatacağım süreyi. Akşam 18:00 de 22 saate ulaşıyorum kızlar. Şuan demesi kolay ama neyse dün akşamı telafi etmem gerekli.
Afiyet olsun canimMenümü yazmayı unutmuşum
12:30
Kuyruklu yumurta omlat
1 dilim peynir
3 ceviz
3 zeytin
domates biber havuç salatalık
18:30
1 tabak etli bamya
1 süsbiberi
1 kase yoğurt
35 dk yürüyüş
5 dk yoga
Boncuk2307
Jasminium84
Sorma canım çok yoğunum. Bu hafta veli toplantilari var. Akşam oluyor burda toplantilar. Epey yoruldum. Ve yarın yine okulIyi aksamlar kizlar umarim hepiniz iyisinizdir, nasil gidiyor diyetler?Ben ogle yemegimi yiyorum, hastayim, dokuluyorum.Klinige gelen ogrencilerime bugun ben hastayim diyorum, o zaman klinikte, dogru yerdesiniz diyorlar, hey Allahim
FitFiliz Filizim seni goremedim nerelerdesin canimcim?
Yalnız çocuklar çok alemmiş. O zaman doğru yerdesiniz demişler yaTesekkur ederim canim, klinikte calisinca hastaliklar eksik olmuyor malesefSen nasilsin?
Uygun olur bence ama miktarı iyi ayarlamak lazım sanki. Kalorili bişey yanlış bilmiyosamKızlar bu hafta böyle geçsin de haftaya protein ağırlıklı başlayım diyorum lowcarb gibi su mercimek li ekmek filan vardı ya sizce uygun olur mu dersiniz kırmızı yada yeşil mercimek
Emeklerine saglik boncuk kaptanimLİG SIRALAMASI
50'LER LİGİ KİLO armin83
54.20 @Candysisters 59.70
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO S simad 64.70 D Deltavealfa 70.75 Jasminium84
64.75 Jou
71.00 @bluegreeneyes 64.85 @Azmet5255 71.65 B bilge86 67.80 @cat princess 73.55 -- - @sibel_84 73.60 -- - Yawrukush
74.60 - - @Ilyusa 75.30 - - P Pembepilates 77.20 - - Ellssa
77.60 -- - FitFiliz
78.30 - -
80' LER LİGİ KİLO @Asya89 82.80 Boncuk2307
83.05 ummhnisa
83.80 @60kiloyum 84.00 @Tutku44 88.40 ALTIN LİG KİLO @Lotus1234 100.40 Purple58
101.40
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (12.09.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim![]()
HosgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 83.6
HEDEF KİLONUZ: Şimdilik 75
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aşırı tatlı istegi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
Biz ayda bir kez boyle toplaniyoruz kaptanim.Arkadaslarim kardes gibidir, gurbet onlar olmasa cekilmez, bende sansliyimMuhteşem olmuş canım bu kadar hazırlık maşallah sana. Çok şanslıymış gelen misafirlerin![]()
Parti deyince ben FilizimSana maşallah diyorum çılgın insan
Bunladar çeşidi nasıl yetiştirdim Özgecim. Ellerine sağlık hepsi de çok güzel gözüküyor. Kesin çok eğlenceli geçmiştir kırmızı halı konseptiniz
Ben misafir çağırmayali epey oldu sırf hazirliklara üşendiğimden. Bir de ev toplama seansı yüzünden![]()
Cok gecmis olsun.Verdim aslında geçen ay. Bütün vitamin depolarin boşalmış dedi folik asit demir magnezyum vb hepsini yazdı 5 adet
Ama düzenli kullanamıyorum 1 gün içerisinde 6-7 ilaç oluyor bu sefer karışık kullanıyorum mecburern
Teşekkürler kaptanimÇok geçmiş olsun
TesekkurlerAfiyet olsun
Afiyet olsun🖐
Afiyet olsun
Geçmiş olsun çok.
Afiyet olsun
Afiyet olsun.![]()
Kolay gelsin Filizim, tahmin ediyorum yogunlugunu..Dinlenemiyor ki insan..Evdeykende surekli bir seyler yapiyoruz, dinlenmeye zaman yok resmen..Sorma canım çok yoğunum. Bu hafta veli toplantilari var. Akşam oluyor burda toplantilar. Epey yoruldum. Ve yarın yine okul
Sana da geçmiş olsun Özgecim. Bulaşmış olabilir mi kliniğe gelen çocuklardan canım?
Cok alemler sorma, bana rap sarki soyletmeye calisan var, eve gideyim cok hastayim diye duygu somurusu yapan var, sadece hediye ettigim sticker ve silgileri almak icin gelen var, birde oyle masumlari var ki, kucucukler canim…Yalnız çocuklar çok alemmiş. O zaman doğru yerdesiniz demişler ya
Çok tatlı cümleler kuruyor yaşı biraz küçük olanlar
Canım ya öyle zor ve kötü bı hafta geçiriyorum ki vallahi kötü denk geldi özür diliyorum hepinizden
Yaa kalorisi cokmu diyorsun üzüldümmmUygun olur bence ama miktarı iyi ayarlamak lazım sanki. Kalorili bişey yanlış bilmiyosam
Çok üzüldüm yaSelam kızlar dünkü menüm
Sabah standart kahvaltım omlet
Akşam çekirdek yedim ama kalori aşmadan
Spor yok. Eliptiğimin zorluk ayarını bozmuş tamire gelen intersport servisi . Yeniden gelecekler.
S simadEllssa
Boncuk2307