• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akşama kadar kahve su çay soda idare edip akşam da ekmeksiz protein alsan o yediğin şekerler sana dokunmaz. Çünkü kaçamaklarda eksik olan o. Böylece yediklen 2 güne bölünmüş oluyor. Benim taktik böyle🤭
Evet güzel taktik de annemlerde, misafirlikte falan olunca ben şahsen dayanamam. Evde olunca ok, o kadar mücadele ettim, devamı da iyi oluyor genelde ama diğer türlü ben iptal.

iyi akşamlar
kahvalti 10:00
1 yulafli peynirli krep 4 yeşil zeytin 1b tarcinli kahve

Ara 1b chia tohumlu su 1 avuç çiğ kabak çekirdegi

Aksam 17:00
4k nohut 2k pilav ayran
2lt su
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
D Deltavealfa

Eklentiler

• 1000024466.webp
    1000024466.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 14
Kahvaltım , soğanlı omlet. 1 avokado, 4 ceviz, 3 dilim sucuk azıcık kömbe
Akşam yarım kase tarhana
Ara yarım muz

Ellssa Ellssa P Pembepilates
Boncuk2307 Boncuk2307
Maşallah akşam bile yok gibi. Ben istediğim kadar protein yükleneyim. Yarım çorbaya alışamam. Kilon kaçtı? Bakmaya üşendim şuan listeye ama zayıftın. 48-52 miydi. Boyun kaç?

Canim Filizim nasilsin? Denk gelemiyoruz ikimizde yogunluktan.Ben kendimede, cocuklarada bir onceki gunden kalan yemekleri koyuyorum beslenme olarak.Tabi cocuklar karbonhidratta yiyorlar.Misal makarna, noodle, pilav vs gibi.Onlarin yanina bir onceki gunden kalan protein neyse onu koyuyorum canim.Kiymali gozlemeyi seviyorlar 1gun kesin kiymali gozleme koyuyorum.Yanina sut, meyve, salatalik-havuc, 1adette atistirmalik koyuyorum, benim pop corners ya da browni gibi.Boyle yapiyoruz beslenme isini.Haftada birgunde okuldan yemek almak istiyorlar.Menuye bakiyorlar sevdikleri bir sey var mi diye.🥰Beslenme isini boyle yapiyoruz canim.

Iyi ki donmussun canim.Adim yarislarinda hep birinci oluyordum, simdi sen geldin bana rakip cikti.😅💕

Az yersin canim, olculu yiyince bir sey olmuyor.
Güzelmiş canım sisteminiz. Yemekleri fazla fazla yapmak lazım o zaman. Öğlene de yetsin diye. Bazen kendimi Ordu doyuruyomuş gibi hissediyorum bu yüzden 🤣 Eşim evden çalışıyor ama yine de öğlen vakti yiyecek bişeyler arandığı için herkese beslenme lazım. Küçük kızım sadece ekmek arası istiyor. Tüm sinifi oyle getiriyor diye. Biraz ondan etkileniyorum hazırlık yaparken. Herkese ortak bişey bazen bulamıyorum. Düşünmek bile istemiyorum bazen 😅
Kısacası boğaz dersi bitmiyor di mi hiç ☺️☺️

Kizlar bu hafta menulerimden de farkedeceginiz uzere diyetimi tam odaklanmis sekilde yapamadim.😞Diyete baslayali epey oldu, hic bozmadan devam ediyordum.Ama bu hafta sanki diyetten oturu bir yorgunluk vardi uzerimde.Isler-ev-cocuklarin okullari-odevleri her seyin yogunlugundan biraz bezmis hissettim bu hafta.Her hafta mukemmel olmayabilir bunun farkindayim.Ama diyet icin malesef caki gibi bir irade gerekiyor.Neyse silkelenip, normale donecegim insallah.Ben ise gitme hazirliklarina kacayim, saat sabah 6 burada..Guzel gecsin gununuzun geri kalani kizlar..🌸
Ben yine de beğendim canım menülerini. Gayet iyi duruyordu bence. Zaten tartıda etkisini görürsün Özgecim.
Hem yok henüz yorulmak canım. Biz de irademizle sahip çıkarız napalim 😄 ne demiş He-Man göbeklerin gücü adına 😂

Cuma Menum
Sabah
Eki Görüntüle 3648796
Ara ogun (1adet baklava, is yerindeki tum arkadaslarima taze baklava ve lokum goturdum, herkes bayildi.Bende 1 tane baklava yedim)
Eki Görüntüle 3648797

Aksam
Eki Görüntüle 3648798
Su:Her gun 1bucuk litreye tamamliyorum is yerinde.
Spor:16.500 adim
Eki Görüntüle 3648799

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates
Bir de komik bişey oldu. Bazen uyanır uyanmaz hemen ayilamadigim için telefona bakıyorum (biliyorum iyi bişey değil ama biraz uyku halini atmama yardım ediyor).

Neyse geçen sabah gözümü açınca kadınlar kulübüne girdim bizim grubu okuyorum. Bu mesajı da o zaman alintiladim. Akşam yemeğinin yanındaki ekmeği kedi olarak gördüm 🤣🤣 uyku sersemi. Baya bı üç boyutlu kedi gibi. Sonra baktım ekmekmiş 😂

Kizlar bu hafta menulerimden de farkedeceginiz uzere diyetimi tam odaklanmis sekilde yapamadim.😞Diyete baslayali epey oldu, hic bozmadan devam ediyordum.Ama bu hafta sanki diyetten oturu bir yorgunluk vardi uzerimde.Isler-ev-cocuklarin okullari-odevleri her seyin yogunlugundan biraz bezmis hissettim bu hafta.Her hafta mukemmel olmayabilir bunun farkindayim.Ama diyet icin malesef caki gibi bir irade gerekiyor.Neyse silkelenip, normale donecegim insallah.Ben ise gitme hazirliklarina kacayim, saat sabah 6 burada..Guzel gecsin gununuzun geri kalani kizlar..🌸
Arada olur öyle canım. Silkelenmek için zaman verdiğini düşün. Haftaya çok daha güzel geçecektir

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sevgili kaptaniçelerim fikrim geldi 😄 her hafta eksi gelenlerden birini seçseniz rastgele ve o kişi cumartesi günü için tüm gruba bir motivaston konuşması hazırlasa nasıl olur. Kaptan seçimlerinden bağimsiz. Böyle biraz uzun samimi ve gaza getirici cumleler kullansa mesela. Olur mu sizce yoksa gerek yok zaten haftanın kaptanları balkon konuşması yapıyor mu dersiniz, ne dersiniz bilemedim ☺️

Menüleri yazayım üç günlük, çok aktif olamadım yine bu hafta 🥴 her gün girip not ettim ama yazamadım 🫶 Chatgpt yorumuyla yazıyorum tekrar bildireyim 🥰

23.09.2025

Günlük Alım

Sabah aç karna: 1 bardak limonlu su → 5 kcal

12:00 Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği (140 kcal), 2 kk peynir (60 kcal), domates-salatalık (20 kcal) → 220 kcal

16:00 Öğle: 1 kıymalı kır pidesi (450 kcal), 1 bardak ayran (70 kcal) → 520 kcal

19:30 Akşam: 2 yk patlıcan yemeği (60 kcal), 3 yk pilav (100 kcal), 2 yk yoğurt (30 kcal), 5 yk kapya biber yoğurtlama (80 kcal) → 270 kcal

Gün boyu içilen: 1 lt Dukan kiraz saplı içecek (50 kcal)
Su: 2,1 lt (0 kcal)

Toplam alım: ~1.065 kcal
---
Günlük Harcama
Bazal metabolizma: ~1.500–1.600 kcal

6.436 adım: ~250–300 kcal

Ellssa Ellssa P Pembepilates D Deltavealfa

Eklentiler

• 1000101139.webp
    1000101139.webp
    15 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme: