- 4 Nisan 2015
- 3.051
- 5.437
- 358
- 42
Hahaha. Ben de ötelwyw öteleye bu saat oldu yapmadım dahaKahvaltımı yaptım 30 dk bisiklet yapacağım enerji toplamaya çalışıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha. Ben de ötelwyw öteleye bu saat oldu yapmadım dahaKahvaltımı yaptım 30 dk bisiklet yapacağım enerji toplamaya çalışıyorum![]()
Evet güzel taktik de annemlerde, misafirlikte falan olunca ben şahsen dayanamam. Evde olunca ok, o kadar mücadele ettim, devamı da iyi oluyor genelde ama diğer türlü ben iptal.Akşama kadar kahve su çay soda idare edip akşam da ekmeksiz protein alsan o yediğin şekerler sana dokunmaz. Çünkü kaçamaklarda eksik olan o. Böylece yediklen 2 güne bölünmüş oluyor. Benim taktik böyle![]()
iyi akşamlar
kahvalti 10:00
1 yulafli peynirli krep 4 yeşil zeytin 1b tarcinli kahve
Ara 1b chia tohumlu su 1 avuç çiğ kabak çekirdegi
Aksam 17:00
4k nohut 2k pilav ayran
2lt su
Ellssa
Boncuk2307
D Deltavealfa
Afiyet olsun kızlarKahvaltım , soğanlı omlet. 1 avokado, 4 ceviz, 3 dilim sucuk azıcık kömbe
Akşam yarım kase tarhana
Ara yarım muz
Ellssa P Pembepilates
Boncuk2307
Maşallah akşam bile yok gibi. Ben istediğim kadar protein yükleneyim. Yarım çorbaya alışamam. Kilon kaçtı? Bakmaya üşendim şuan listeye ama zayıftın. 48-52 miydi. Boyun kaç?Kahvaltım , soğanlı omlet. 1 avokado, 4 ceviz, 3 dilim sucuk azıcık kömbe
Akşam yarım kase tarhana
Ara yarım muz
Ellssa P Pembepilates
Boncuk2307
Güzelmiş canım sisteminiz. Yemekleri fazla fazla yapmak lazım o zaman. Öğlene de yetsin diye. Bazen kendimi Ordu doyuruyomuş gibi hissediyorum bu yüzdenCanim Filizim nasilsin? Denk gelemiyoruz ikimizde yogunluktan.Ben kendimede, cocuklarada bir onceki gunden kalan yemekleri koyuyorum beslenme olarak.Tabi cocuklar karbonhidratta yiyorlar.Misal makarna, noodle, pilav vs gibi.Onlarin yanina bir onceki gunden kalan protein neyse onu koyuyorum canim.Kiymali gozlemeyi seviyorlar 1gun kesin kiymali gozleme koyuyorum.Yanina sut, meyve, salatalik-havuc, 1adette atistirmalik koyuyorum, benim pop corners ya da browni gibi.Boyle yapiyoruz beslenme isini.Haftada birgunde okuldan yemek almak istiyorlar.Menuye bakiyorlar sevdikleri bir sey var mi diye.Beslenme isini boyle yapiyoruz canim.
Iyi ki donmussun canim.Adim yarislarinda hep birinci oluyordum, simdi sen geldin bana rakip cikti.
Az yersin canim, olculu yiyince bir sey olmuyor.
Ben yine de beğendim canım menülerini. Gayet iyi duruyordu bence. Zaten tartıda etkisini görürsün Özgecim.Kizlar bu hafta menulerimden de farkedeceginiz uzere diyetimi tam odaklanmis sekilde yapamadim.Diyete baslayali epey oldu, hic bozmadan devam ediyordum.Ama bu hafta sanki diyetten oturu bir yorgunluk vardi uzerimde.Isler-ev-cocuklarin okullari-odevleri her seyin yogunlugundan biraz bezmis hissettim bu hafta.Her hafta mukemmel olmayabilir bunun farkindayim.Ama diyet icin malesef caki gibi bir irade gerekiyor.Neyse silkelenip, normale donecegim insallah.Ben ise gitme hazirliklarina kacayim, saat sabah 6 burada..Guzel gecsin gununuzun geri kalani kizlar..
![]()
Önce öyle anladım zaten sonra baktım kilo alanlara sağlık olsun demişsin öyle farkettim dedim kilo aldığımı sanmışYani, kilo vermişsin. Az bulup sağlık olsun dersem, vay hâlime.![]()
Uzak durma vakti gelmiş o haldeGerçekten karbonhidrat olabilir evet sebep![]()
Önce öyle anladım zaten sonra baktım kilo alanlara sağlık olsun demişsin öyle farkettim dedim kilo aldığımı sanmış![]()
Bir de komik bişey oldu. Bazen uyanır uyanmaz hemen ayilamadigim için telefona bakıyorum (biliyorum iyi bişey değil ama biraz uyku halini atmama yardım ediyor).Cuma Menum
Sabah
Eki Görüntüle 3648796
Ara ogun (1adet baklava, is yerindeki tum arkadaslarima taze baklava ve lokum goturdum, herkes bayildi.Bende 1 tane baklava yedim)
Eki Görüntüle 3648797
Aksam
Eki Görüntüle 3648798
Su:Her gun 1bucuk litreye tamamliyorum is yerinde.
Spor:16.500 adim
Eki Görüntüle 3648799
Ellssa
Boncuk2307 P Pembepilates
sağlık olsun canımAahh çok istiyodum buhafta baya güzel yaptım ama regl oldum.bugün
Ah sorma kaptanım. Hem izindeyim hem de reglim. Hiç uzak duramadim birkaç gündür.Uzak durma vakti gelmiş o halde![]()
![]()
Arada olur öyle canım. Silkelenmek için zaman verdiğini düşün. Haftaya çok daha güzel geçecektirKizlar bu hafta menulerimden de farkedeceginiz uzere diyetimi tam odaklanmis sekilde yapamadim.Diyete baslayali epey oldu, hic bozmadan devam ediyordum.Ama bu hafta sanki diyetten oturu bir yorgunluk vardi uzerimde.Isler-ev-cocuklarin okullari-odevleri her seyin yogunlugundan biraz bezmis hissettim bu hafta.Her hafta mukemmel olmayabilir bunun farkindayim.Ama diyet icin malesef caki gibi bir irade gerekiyor.Neyse silkelenip, normale donecegim insallah.Ben ise gitme hazirliklarina kacayim, saat sabah 6 burada..Guzel gecsin gununuzun geri kalani kizlar..
![]()