• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar kizlar nasilsiniz? Yine 1 haftalik menumu yazmaya geldim.Her cuma tartidan sonra diyorum ki, hergun menumu duzenli yazacagim ama firsat bulup gelemiyorum.Bugun regli oldum, onunda etkisiyle son 2-3gundur normal yediklerimden biraz fazla yedim.Cok verimli bir hafta olmadi bence.Menulerimi paylasayim.Bu arada tomrs tomrs gelmis hosgelmis, seni gordugume cok sevindim canim🥰

Cuma Menum
Sabah
IMG_0418.webp

Ara ogun (1adet baklava, is yerindeki tum arkadaslarima taze baklava ve lokum goturdum, herkes bayildi.Bende 1 tane baklava yedim)
IMG_0423.webp

Aksam
IMG_0427.webp

Su:Her gun 1bucuk litreye tamamliyorum is yerinde.
Spor:16.500 adim
IMG_0498.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates

Cumartesi Menum
Sabah arkadaslarimiza misafirlige gitmistik, fotograf cekmeyi umutmusum.Yukurta, kahvaltilik, sebze, meyve yedim.Klasik kahvalti, yaninda ceyrek simit ve 1 kucuk ev pogacasi yedim

Ara Ogun
Yine misafirlikte 4 kasik irmik helvasi ve kahve

Aksam
IMG_0434.webp

Su:1.5 lt
Spor:10.900 adim
IMG_0499.webp

Selamlar kizlar nasilsiniz? Yine 1 haftalik menumu yazmaya geldim.Her cuma tartidan sonra diyorum ki, hergun menumu duzenli yazacagim ama firsat bulup gelemiyorum.Bugun regli oldum, onunda etkisiyle son 2-3gundur normal yediklerimden biraz fazla yedim.Cok verimli bir hafta olmadi bence.Menulerimi paylasayim.Bu arada tomrs tomrs gelmis hosgelmis, seni gordugume cok sevindim canim🥰
Aleykum selam canm teşekkür ederim, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır, misali ayrılamıyorum burdan 😊bende de öyle oluyor regl döneminde canm sen sonrasında toparlarsin😊 bende çok mutlu oldum🥰

24 eylül menüm , Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sabah
Bir tatlı kaşığı tahin bir ceviz

10 kahvaltı
Kk peynir,bir dilim ekmek, bebe salatalık, yesil biber,kapya bibersahanda yumurta,bir dilim karpuz ve kavun

13 de
Tadımlık tarhana ,bir ceviz, bir dilim karpuz, üç lokma kadar peynir, tadimlik ekmek ,6 kuru uzum

Akşam 6 da
3 adet karabugdayli dolma,bir adet pirinçli dolma, bir bardak ayran, bir kase biber ekşilemesi ,

Akşamına okula gelgit
5 bin adım,
bir saat yüzme eğitimi

Akşam şu ekmek olmasaymış süper olurdu pilav da varmış neyse artık sporunu da yapmışsın tebrik ediyorum
spor çok iyiymiş ama 🥰
Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım

Sabah
Omlet
1 dilim tb
Peynir zeytin
Domates salatalık
Tahin pekmez

Ara
1 kade yoğurt
Ceyrek armut

Tam buğday unun dan pogaca yapmıştım yarim ondan yedim

Akşam
Haşlanmış tavuk bi kaç parça
2 kaşık bulgur pilavı
Salata ve yoğurt

Su 3 lt
spor da olaymış süper olurmuş menün çok iyi
Aç karna ; tarçınlı türk kahve

Kahvaltı; 11.30
Bol pulbiberli haşlanmış 2 yumurta
4zeytin
1 kibrit kadar peynir
Bol maydanoz
1 siyez ekmek
Şekersiz siyah çay
13.40
Fıstık ezmesi züber ve muz siyez ekmekle küçük

Eki Görüntüle 3648646
18.30
Tabağım belli🤪🤪
Patlıcanlı soganlı kavrulmuş köfte
Eki Görüntüle 3648647

2 litre su
15dk leslie

P Pembepilates Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
menün harika canım tebrik ederim
Bugün komşularla akşam.parkta köfte partisi yapacağız geç olmasına mi yanayım, kofteyi çok seviyorum ona mi yanayım o_O
yiyecek misin peki:(

Akşam şu ekmek olmasaymış süper olurdu pilav da varmış neyse artık sporunu da yapmışsın tebrik ediyorum

spor çok iyiymiş ama 🥰

spor da olaymış süper olurmuş menün çok iyi

menün harika canım tebrik ederim

yiyecek misin peki:(
Az yemeye calisirim😔

Yawrukush Yawrukush Nasılsın Özgecim? Nasıl gidiyor? Beslenme hazırlarken aklıma geldi. Dedim sana da bir sorayım. Sen nasıl yapıyorsun canim çocukların beslenme işini? Burda genelde ekmek arası vs koyuyorlar okulda öğlen arasında yemeğe, ben de kızlara öyle şeyler hazırlarken bir bakıyorum kendime de ekmeği koyucermisim. Kendime sıra gelince çeşitlendiremediğimi farkettim. Hazır yapiyorken kendime de kızların menüsünü almış oluyorum.
Canim Filizim nasilsin? Denk gelemiyoruz ikimizde yogunluktan.Ben kendimede, cocuklarada bir onceki gunden kalan yemekleri koyuyorum beslenme olarak.Tabi cocuklar karbonhidratta yiyorlar.Misal makarna, noodle, pilav vs gibi.Onlarin yanina bir onceki gunden kalan protein neyse onu koyuyorum canim.Kiymali gozlemeyi seviyorlar 1gun kesin kiymali gozleme koyuyorum.Yanina sut, meyve, salatalik-havuc, 1adette atistirmalik koyuyorum, benim pop corners ya da browni gibi.Boyle yapiyoruz beslenme isini.Haftada birgunde okuldan yemek almak istiyorlar.Menuye bakiyorlar sevdikleri bir sey var mi diye.🥰Beslenme isini boyle yapiyoruz canim.

Aleykum selam canm teşekkür ederim, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır, misali ayrılamıyorum burdan 😊bende de öyle oluyor regl döneminde canm sen sonrasında toparlarsin😊 bende çok mutlu oldum🥰
Iyi ki donmussun canim.Adim yarislarinda hep birinci oluyordum, simdi sen geldin bana rakip cikti.😅💕

Bugün komşularla akşam.parkta köfte partisi yapacağız geç olmasına mi yanayım, kofteyi çok seviyorum ona mi yanayım o_O
Az yersin canim, olculu yiyince bir sey olmuyor.

Kizlar bu hafta menulerimden de farkedeceginiz uzere diyetimi tam odaklanmis sekilde yapamadim.😞Diyete baslayali epey oldu, hic bozmadan devam ediyordum.Ama bu hafta sanki diyetten oturu bir yorgunluk vardi uzerimde.Isler-ev-cocuklarin okullari-odevleri her seyin yogunlugundan biraz bezmis hissettim bu hafta.Her hafta mukemmel olmayabilir bunun farkindayim.Ama diyet icin malesef caki gibi bir irade gerekiyor.Neyse silkelenip, normale donecegim insallah.Ben ise gitme hazirliklarina kacayim, saat sabah 6 burada..Guzel gecsin gununuzun geri kalani kizlar..🌸

Kizlar bu hafta menulerimden de farkedeceginiz uzere diyetimi tam odaklanmis sekilde yapamadim.😞Diyete baslayali epey oldu, hic bozmadan devam ediyordum.Ama bu hafta sanki diyetten oturu bir yorgunluk vardi uzerimde.Isler-ev-cocuklarin okullari-odevleri her seyin yogunlugundan biraz bezmis hissettim bu hafta.Her hafta mukemmel olmayabilir bunun farkindayim.Ama diyet icin malesef caki gibi bir irade gerekiyor.Neyse silkelenip, normale donecegim insallah.Ben ise gitme hazirliklarina kacayim, saat sabah 6 burada..Guzel gecsin gununuzun geri kalani kizlar..🌸
İnsan sürekli aynı tempoda olamaz cnm. Normal bu olanlar.

Back
X