Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün çok mutlu aldım canlar ,o kadar mutluyum ki yüzme havuzundan geldim geçen ders atlayış yapamamıştım atladım oldu olabiliyormuş, benim için çok önemliydi çok sizinle paylaşmak istedim

Bugün çok mutlu aldım canlar ,o kadar mutluyum ki yüzme havuzundan geldim geçen ders atlayış yapamamıştım atladım oldu olabiliyormuş, benim için çok önemliydi çok sizinle paylaşmak istedim
Canım çok sevindim, bundan sonra atlamadan duramayacaksın

Ayse'cim çok sevindim. Ben de hiç suya atlayamiyorum. O yuzden anlıyorum nasıl önemli bir an yaşamişsın canım

Ayse'cim çok sevindim. Ben de hiç suya atlayamiyorum. O yuzden anlıyorum nasıl önemli bir an yaşamişsın canım
Canm benim çok teşekkür ederim,kaç kez döndüm atlayamadım,bir önceki dersden mutsuz ayrilmistim ama çok şükür oldu olabiliyormuş

Senin adına çok sevındım canım ne güzel bende yüzmeyi bilmiyorum çokta merak edıyorum

Canm benim çok teşekkür ederim,kaç kez döndüm atlayamadım,bir önceki dersden mutsuz ayrilmistim ama çok şükür oldu olabiliyormuş
Bu arada nasıl bir atlama bu. Hani kollarini kafa üstünde birleştirip havuz kenarında baş aşağı atlama mi(adını da bilmiyorum o kadar yok tarifime güldüm şu an )
Yoksa tramplenle atlama mi?

Sağol canim sende çok iyi bir kaptandin tebrik ederim kaptanim
Eline sağlık canim yeni hafta inşallah sanada huzur sevgi sağlik getirsin Her iki takım kaptaninida seviyorum ikisinede başarilar
Bende bugün saldım yarında itibaren toparlicam inşallah canım
Senin adina sevindim canim inşallah yüzme diplomanida alirsin bol sanslar

Afiyet olsun tatlım❤cisli yiyecekleri gormuyoz,duymuyozama kendine bugun icin odul vermis olabilirsin haftada bir olecek swkilde

Cok tesekkur ederim

Senin adına çok sevındım canım ne güzel bende yüzmeyi bilmiyorum çokta merak edıyorum
Cok tesekkur ederim canm, oluyormus 40 inda ogrendim keske daha once ogrenseydim muthis guzel bir sey ,ustelik benim asiri su korkum vardi bir yandan da ogrenmek istiyordum oldu cok şükür

Hayirli geceler
08.30
Bir cok ufak pişi

13.30
Döner ayran

16.00
1 mandalina

18.30
Patlican kebabi (2 dilim patlican kiyma domates
Avuc ici lavaş
tomrs Ellssa
2lt su
dedim sabah karb,öğlen karb akşam da karb diyecektim ki akşamına karb az yemissin, afiyt olsun❤

Bu arada nasıl bir atlama bu. Hani kollarini kafa üstünde birleştirip havuz kenarında baş aşağı atlama mi(adını da bilmiyorum o kadar yok tarifime güldüm şu an )
Yoksa tramplenle atlama mi?
Aynen dediğin gibi kolları birleştirip havuz kenarından atlama atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…