Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaaaa oluyormuu ciddenn bu sıra çekemedimm pazartesiden başlıyorum hafta sonum karışık geçtiği için

KAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunn canımm benimm ilkkez başlıcam henüs belli değil bakalım ama kendimle ayarlıyorum

KAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunn canımm benimm ilkkez başlıcam henüs belli değil bakalım ama kendimle ayarlıyorum
Ayyy canm benim çok teşekkür ederim sana da çok çok yakışıyor tatlım aynı yoldan gidiyoruz aynı cefayı çekiyoruz diyet adına nelerden vazgectigimizi ,neler yapmamız gerektiğini artık bilincindeyiz ,galiba yaşlanıyorum, hadi başla bakım kendinle bizide bilgilendir kendinlefelsefik acıdan bakmak istedim

Hadi hayırlı olsun canım yeni takımın. Ben menü bildirimi yapamayacagim. İki gündür midem çok fena. Midem kabul etmiyor birşeyi.
Bogazim fena. Vücudumun her yeri ağrıyor. Pazartesiye kadar toparlanmam lazım. Eşim gelsin olmazsa hastaneye geçeceğim serum merum verirler toparlarım inşallah. Pazartesi eşimin anjiyosu var. Bu halde iyice zorlanirim. Geldi mi hepsi üst üste geliyor zaten

Geçmiş olsun canım benim ortalıkta salgın var dikkatli olun eşine de çok geçmiş olsun insalahh önemli bir şey yoktur

geçmiş olsun Sibelcim

sabah 09.30
2 dilim pastırma
1 yk biberli lor, 1 kk peynir
7 zeytin
1 tk petek bal, 1 tk muammara
domates, salatalık
1,5 dilim tbe

öğlen 15.40
1 yk biberli lor, 1 kk peynir
7 zeytin, 1 tk muammara
domates, salatalık
20 taze üzüm
1 simit
1 dilim fit banana bread

akşam 19.20
2 kase tavuklu şehriye çorbası
az salata

yatana kadar 1,5 lt su

spor olarak çarşıda gezdim.

Cok geçmiş olsun sibelim hem sana hem eşine Allah şifa versin
Afiyet olsun canım çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…