Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

17 ekim menum
8 buçuk
tereyağlı bazlama, kk peynir,üçgen peynir,salatalık

10 Ara sade kahve ,madensuyu
Bir dilim kavun,10cig fıstık

Öğleden sonra 16 da
Küçük kase paça,bir yk bulgur pilavı

16 buçuk Komşumda sade kahve
Bir adet kara hurma küçüktü
19 da iki lokma arnavut ciğer
Yüzmem vardı ac gitmeliydim
Gündüz,market okul ve akşam yürüyüş toplam 14 bin adim
Ellssa Boncuk2307

Afiyet olsun kaptanim dünü hiç yazmayim ben

Günaydınlar herkese
17 Ekim menüsü

Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
Salatalik yeşillik 4 zeytin peynir

Ogle
1.elma yarım avuç çekirdekli kuru üzüm 1 havuç

Aralarda kahve Soda

Akşam 18.00
4 kaşık barbunya yemeği
2 kaşık p.pilavi
Salata
Yogurt
Su 2.5 litre
7.bin adim yürüyüş
Purple58 Ellssa

COk zorlanıyorumm ya niye bilmiyorum hiç iradem yokk kocam bana diyetisyen bulmus online olarak halledicem
Canım ben ben sana imreniyordum ne güzel menulerin vardı ip atliyordun ne oldu sana ama ara ara motivasyon kaybı oluyor ben de kış boyunca oyleydim hep yemek için bi bahanem vardı toparlarsin sende kendini

Afiyet olsun hosgeldin canım

Canım ben ben sana imreniyordum ne güzel menulerin vardı ip atliyordun ne oldu sana ama ara ara motivasyon kaybı oluyor ben de kış boyunca oyleydim hep yemek için bi bahanem vardı toparlarsin sende kendini
Yerimm seniiii ipi evett favorimdii ama nezaman atlasam basim agrisindan duramiyorum biraktım oyüzden mecbur oğlumdan sonra ne yazıkki amaa toparlanacam bu sıra sıkıldım belkide hep bi veriyorum bi alıyorum yeni tartı alıp motivasyonumu yükseltmeye calışıcam

Afiyet olsun hosgeldin canım
Teşekkür ederim kaptanım hosbulduk
Sen halledersinnnnnnn

COk zorlanıyorumm ya niye bilmiyorum hiç iradem yokk kocam bana diyetisyen bulmus online olarak halledicem
Donem dönem benim de oldu tatlım, bazen kaçamakları çoğalttım pişman oldum, direnç kilosuna yakalandim,az yiyom gitmiyor çok yürüyorum gitmiyor , karşılığını alamiyorum derken bi bakmisim eksiliyor , ben çok savaştım kendimle su an menülerimde bir düzen tutturur gibi oldum , ama bak gör iyi olacak gidecek ,çevrende de diyet yapan olursa isin daha da kolaylaşıyor, diyetisyen inşallah iyi gelir sana

Üstteki mesajını alıntı yapıp hemen çalışmaya başlıyordumki bu mesajını gördüm çok teşekkür ederim gayetde güzel ilgileniyorsun canımm

Ay ben dün menümü yazmayı unutmuşum şimdi farkettim

Cuma menüm

11:00
1 haşlanmış yumurta
1 tabak patlican salatası(söğürme)
3 dilim ekmek
az tulum peyniri
3 zeytin

15:30
2 fırında tavuk sarma
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt

18:00
2 kase yoğurt çorbası

Spor
20 dk yoga
50 dk yürüyüş

Boncuk2307 Purple58

Bugün çok mutlu aldım canlar ,o kadar mutluyum ki yüzme havuzundan geldim geçen ders atlayış yapamamıştım atladım oldu olabiliyormuş, benim için çok önemliydi çok sizinle paylaşmak istedim
Çok sevindim senin adına canım
Kizlar nautica tartı iyimidir varmı aranızda bunu bilen
Bilmiyorum canım
Afiyet olsun
Hayirli geceler
08.30
Bir cok ufak pişi

13.30
Döner ayran

16.00
1 mandalina

18.30
Patlican kebabi (2 dilim patlican kiyma domates
Avuc ici lavaş
tomrs Ellssa
2lt su
Afiyet olsun

Günaydın canlar
Günaydın kaptanım
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun kaptanim dünü hiç yazmayim ben
Amman nolucak yaz gitsin hepimiz yazdık sen de yaz bence
Çok güzel afiyet olsun
Ay tatlım noldu sana hiç pes etme oluyor arada. Hepimize oluyor hatta. ay dönümleri etkileyebilir yok öyle pes etmek. ne kadar güzel resimli menüler atıyorsun bizlere de motive oluyorsun. Zorlanma akışa bırak eninde sonunda gitmeye başlıyor
ama burda kal her zaman
Ayyyy benim Mayam
Boncuk2307 Ellssa Mthn83

Pazartesi 87.3
Bugün 85.2
Fark -2.1
Tebrikler canım güzel eksilmişsin maşallah. Resim atmayı unutmuşsun sanırım tartının

Afiyet olsun canım süpersin tartı gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…