Afiyet olsun kaptanim dünü hiç yazmayim ben17 ekim menum
8 buçuk
tereyağlı bazlama, kk peynir,üçgen peynir,salatalık
10 Ara sade kahve ,madensuyu
Bir dilim kavun,10cig fıstık
Öğleden sonra 16 da
Küçük kase paça,bir yk bulgur pilavı
16 buçuk Komşumda sade kahve
Bir adet kara hurma küçüktü
19 da iki lokma arnavut ciğer
Yüzmem vardı ac gitmeliydim
Gündüz,market okul ve akşam yürüyüş toplam 14 bin adim
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3660629
COk zorlanıyorumm ya niye bilmiyorum hiç iradem yokk kocam bana diyetisyen bulmus online olarak halledicemSevgili kırmızı takım
Yeni bir hafta bizim için yeni başlangıçlar olsun, rotamız belli ,hedefimiz belli
Kendimizle olan yarışımız başlıyor
94bassuk
@arke
@bluegreeneyes
@Incekaktus
Jou
@Makaron23
@Tutku44
@ummhnisa
Tüm haftanızın güzel geçmesi dileğiyle, başarılar
Canım ben ben sana imreniyordum ne güzel menulerin vardı ip atliyordun ne oldu sana ama ara ara motivasyon kaybı oluyor ben de kış boyunca oyleydim hep yemek için bi bahanem vardı toparlarsin sende kendiniCOk zorlanıyorumm ya niye bilmiyorum hiç iradem yokk kocam bana diyetisyen bulmus online olarak halledicem
Afiyet olsun hosgeldin canım
Yerimm seniiii ipi evett favorimdii ama nezaman atlasam basim agrisindan duramiyorum biraktım oyüzden mecburCanım ben ben sana imreniyordum ne güzel menulerin vardı ip atliyordun ne oldu sana ama ara ara motivasyon kaybı oluyor ben de kış boyunca oyleydim hep yemek için bi bahanem vardı toparlarsin sende kendini
Teşekkür ederim kaptanım hosbuldukAfiyet olsun hosgeldin canım
Sen halledersinnnnnnnYerimm seniiii ipi evett favorimdii ama nezaman atlasam basim agrisindan duramiyorum biraktım oyüzden mecburoğlumdan sonra ne yazıkki amaa toparlanacam bu sıra sıkıldım belkide hep bi veriyorum bi alıyorum yeni tartı alıp motivasyonumu yükseltmeye calışıcam
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanim dünü hiç yazmayim ben
Donem dönem benim de oldu tatlım, bazen kaçamakları çoğalttım pişman oldum, direnç kilosuna yakalandim,az yiyom gitmiyor çok yürüyorum gitmiyor , karşılığını alamiyorum derken bi bakmisim eksiliyor , ben çok savaştım kendimle su an menülerimde bir düzen tutturur gibi oldum , ama bak gör iyi olacak gidecek ,çevrende de diyet yapan olursa isin daha da kolaylaşıyor, diyetisyen inşallah iyi gelir sanaCOk zorlanıyorumm ya niye bilmiyorum hiç iradem yokk kocam bana diyetisyen bulmus online olarak halledicem
Üstteki mesajını alıntı yapıp hemen çalışmaya başlıyordumki bu mesajını gördüm çok teşekkür ederim gayetde güzel ilgileniyorsun canımmEvet kızlar yine kaptan olmuşuz sonuçta aynı gemideyiz hepimiz sadece çok ilgilenemedigimi düşünüyorum o yüzden kaptan olmaz istemedim ama idare ederiz artık hep birlikte napalim .
Bugun biraz saldım hepimiz saldık muhtemelen yarından itibaren güzel menüler bekliyorum maviş takım.
Boncuk2307
Ellssa
@FitFiliz
Mthn83
@sibel_84
Nergis 35
@Yasminn83
Rica ederim canım iyi olan kazansınÇok teşekkürler kaptanicemellerine emegine saglik
Çok sevindim senin adına canımBugün çok mutlu aldım canlar ,o kadar mutluyum ki yüzme havuzundan geldim geçen ders atlayış yapamamıştım atladım oldu olabiliyormuş, benim için çok önemliydi çok sizinle paylaşmak istedim
Bilmiyorum canımKizlar nautica tartı iyimidir varmı aranızda bunu bilen
Afiyet olsuniyi geceler kızlar
Bugünkü menüm
Saat 12.30
Yayla çorbası
Üç kaşık muhallebi
Saat 17.00
Et kavurma salata dayanamayıp bır halley yedim
2 litre su
3500 adım da yürüdüm
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Afiyet olsun
Günaydın kaptanımGünaydın canlar
Afiyet olsun kaptanım17 ekim menum
8 buçuk
tereyağlı bazlama, kk peynir,üçgen peynir,salatalık
10 Ara sade kahve ,madensuyu
Bir dilim kavun,10cig fıstık
Öğleden sonra 16 da
Küçük kase paça,bir yk bulgur pilavı
16 buçuk Komşumda sade kahve
Bir adet kara hurma küçüktü
19 da iki lokma arnavut ciğer
Yüzmem vardı ac gitmeliydim
Gündüz,market okul ve akşam yürüyüş toplam 14 bin adim
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3660629
Amman nolucak yaz gitsin hepimiz yazdık sen de yaz benceAfiyet olsun kaptanim dünü hiç yazmayim ben
Çok güzel afiyet olsun
Ay tatlım noldu sana hiç pes etme oluyor arada. Hepimize oluyor hatta. ay dönümleri etkileyebilir yok öyle pes etmek. ne kadar güzel resimli menüler atıyorsun bizlere de motive oluyorsun. Zorlanma akışa bırak eninde sonunda gitmeye başlıyorCOk zorlanıyorumm ya niye bilmiyorum hiç iradem yokk kocam bana diyetisyen bulmus online olarak halledicem
Ayyyy benim Mayam
Tebrikler canım güzel eksilmişsin maşallah. Resim atmayı unutmuşsun sanırım tartının
Afiyet olsun canım süpersin tartı günündeAy ben dün menümü yazmayı unutmuşum şimdi farkettim
Cuma menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta
1 tabak patlican salatası(söğürme)
3 dilim ekmek
az tulum peyniri
3 zeytin
15:30
2 fırında tavuk sarma
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt
18:00
2 kase yoğurt çorbası
Spor
20 dk yoga
50 dk yürüyüş
Boncuk2307 Purple58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?