Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canm ,süt ürünleri yapabiliyor, bugün dikkat et bakalım ,ödem olmustr,tuzu azalt ödem atıcı bitki çaylarından içebilirsin, bende mısır püsküllerini artırmıştım vaktim olursa içeyim,ben de bi türlü eksiye gecemedim

günaydın <3

dün akşam misafirliğe davetliydik ortalık biraz karıştı maalesf...

8.00: yulaflı çikolatalı omlet (%85 bitterle yaptım)
12.00: hamsi tava salata
15.00: lorlu çikolatalı protein topları
19.00: ıspanaklı börek (el açması, diyetteyim diye ince hamur yapmış : ) ve salata
21.00: coco star pasta 1 dilim

6300 adım

Ellssa Boncuk2307 tomrs

Günaydın kızlar

22.10.2025

Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
Roka tere kuzu kulağı maydonoz domates salatalık oluşan 1 tabak
1 dilim peynir
5 zeytin

Akşam 18:00
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

2 litre su
Adım 4600
Ellssa Boncuk2307 Purple58

Eklentiler

• IMG_8880.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 9
Afiyet olsun tatlım ,yürüyüş de harika, yalnız bugün dikkat etmelisin dün geç saat karp tuketilmis, vayyy harika iyi düşünülmüş

Resmen kilo aldım şaka mı bu
Eğer durmazsam 3 güne 73 olurum nasıl bir vücut bu ya tükendim sürekli kontrollü mü olacak yediklerim kafama göre yiyemedim hiçbir zaman
Bende aynıyım malesef yeterki diyeti bırakayım alıp basını gidiyor yalnız değilsin, acilen yemeklerle arana mesafe koy, ipin ucunu kaçırma,dikkat eder etmez eksiye doneceksindir inşallah ❤

21 ekim salı menü
10.00 chialı meyveli puding
14.00 2 karabuğday patlağı üzerine tahin bal kakao
18.00 fırında tavuk, salata
3 lt su 10.000 adım

22 ekim çarşamba menü
09.30 biberli omlet, 2 karabuğday patlağı, 10 zeytin
13.30 1 avuç çiğ kabak çekirdeği 2 dilim ananas
18.30 8 kaşık zeytinyağlı kabak, 1 kase tavuklu salata
3 lt su 11.000 adım
Ellssa Boncuk2307 tomrs

Afiyet olsun tatlım menü harikaadımlar da sahane❤

Günün sorusu. ?
Öyle heralde canım tuz zaten neredeyse kullanmıyorum eşimden dolayı kortizon kullanıyor sık sık
Muhtemelen süt ürünleri dokunuyor artık şimdi demliyorum bitki çayı yarına insin bari ödemler sende yap canım hemen
Resmen kilo aldım şaka mı bu
Eğer durmazsam 3 güne 73 olurum nasıl bir vücut bu ya tükendim sürekli kontrollü mü olacak yediklerim kafama göre yiyemedim hiçbir zaman
Hepimiz aynıyız canım 2 gün dikkat etme hopppp 3 kilo geliyor ama vermeye kalkınca da böyle hızlı gitmiyor maalesef

Bende sabah smoothie + yumurta salatası
Öğlen karabuğday salatası
Akşama da balık planladım evdekiler planımı bozmazsa
Dün de kabak günü ilan etmiştim yediler mecburen
Oh oh mükemmel afiyet olsun kabak mevzusu bizde de var yemiyolar oy oy, bende çok severim halbuki

Mutlaka bende de öyle ,bayadır kefir içmiyordum bugün içsem odemlenirmiyim diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…