Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teselkur ederim❤dun de benim gun7m var di dikkat edebildiğim kadar ettim

Ooooo afiyet olsun tatlim bazen vucut istiyor her zaman yemedigimiz icin bugun dikkat edersin gider, bende cigkofte yogurdum gunumuz vardi arkadasta, of of yemicem diypm topa tutuyorlar elimden geldiğince az yedim ama işte sen bana sor,zorbalık var di tatlım üstümde

Gunaydin tatlim❤ afiyet olsun ,protein harika,gec olmasa iyiymis ama sporla dengelemissin

22 ekim menum
Kahvaltım 10 buçuk

Bir dilim ekmek
12 de Bir kara hurma,10 çiğ fıstık

Öğleden sonra 15 ..16 arası
Günüm var di
7 sıkım çiğ köfte,iki dolma,küçük kase yogurtluaş,bir çatal tatlı,

Sade kahve ,küçük çikolata

Akşam 9 da 4 badem yüzme sonrası yedim

Akşam 7 buçuk da yüzmeye gitti. Kızlarımla
300 puan ,7 bin adım
Boncuk2307 Ellssa Purple58

ah kaptanım ne şartlarda yapıyorum sporu bilsen (çocuk tepemde zıplıyor) yine de her gün 10 15 dk rutinime eklemeye çalışıyorum
Harikasın canm bende bir zamanlar öyleydim kafaya takmıştım vercegim kiloları, ilk kızımda bebikken uyuduğunda yada karnını doyurunca yapardım uaynikken gelirdi ustume altıma cikar oyun sanardi ah eski günler, şimdi büyüdüler şükür yürüyüşle tamamlamaya çalışıyorum, rabbim kolaylık versin tatlım

Afiyt olsun tatlım❤ bugun biraz daha karb azaltbilirsen çok daha iyi olur,spor yuruyus yapabiliyor musun, vaktin olursa musait olursan yapmaya çalış
Sagol cnm.
Zorlaniyorum cnm ya karbonhidrata alismis vucut
bugun yarin ekmek yememeyi planliyorum yuruyus de eklicem dun biraz yurudum yarim saat. Bugun biraz fazla yuruyebilirsem yuruyecem insallah

Sagol cnm.
Zorlaniyorum cnm ya karbonhidrata alismis vucut
bugun yarin ekmek yememeyi planliyorum yuruyus de eklicem dun biraz yurudum yarim saat. Bugun biraz fazla yuruyebilirsem yuruyecem insallah
Bende bir zamanlar çok zorlaniyordum, ekmegi kesme konusunda tam b7gdayla başladım çok faydasını gördüm, alabilirsen tambugday ekmekle devam et faydasini göreceksin, hadi bakım yürüyüşlerini de ekle ,çok sevdiğim yiyecekleri de kendine ödül yap haftada birgun
Yalnız bende simit den vazgeçemiyorum

Dişçiye gittim öğleden sonra. hiç keyfim yok kusura bakmayın kızlar
Geçmiş olsun canım
İti yapmissin arada değişiklik iyidir vücut da şaşırmış olur daha iyi

Sagol canimm o baskilar olmasa zaten işte insanında canı çekiyor yaa gidip yemezse
Ooh afiyet olsun canımm
Geçmiş olsun canım

İti yapmissin arada değişiklik iyidir vücut da şaşırmış olur daha iyi
Sagol canım

Sagol kaptanim bu aralar dikkat edemiyorum cocuklarda evde tatil bugun toparliyacam inşallah

Afiyet olsun canim
Arada kacamak olmayinca diyet yürumüyor afiyet olsun canim. Bende bu hafta diyete ayak uydurmaya calisiyorum bu hafta pek iyi gecmedi cocuklar evde onlara biseyler yapinca benimde canim istiyor bazen yemiyorum bazen yiyorum haftaya düzene girecem inşallah

Son düzenleme:
Dişçiye gittim öğleden sonra. hiç keyfim yok kusura bakmayın kızlar
Geçmiş olsun canim
Tunaydın tatlım
Günaydın kızlar
Tunaydin tatlım
Afiyet olsun canim

teşekkürler canım benım

Sagol canimm o baskilar olmasa zaten işte insanında canı çekiyor yaa gidip yemezse

Ooh afiyet olsun canımm

Sagol canım
Teskkur ederim canm aynen, bugün yine baskı içindeydim kilom yeterliymis çok vermişim ye ye oy oy komsu bulusmalarim beni bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…