Teselkur ederim❤dun de benim gun7m var di dikkat edebildiğim kadar ettimAfiyetler olsun kaptanim dün batırdım ben
Afiyet olsun canım harika menü
Afiyet olsun canım daha çok su iç olur mu
Afiyet olsun kek de nazar boncuğu olsun
Afiyet olsun kaptanim lo ıspanak günü olmuş
Cok geçmiş olsun canim
Afiyet olsun canım süpersin
Ooooo afiyet olsun tatlim bazen vucut istiyor her zaman yemedigimiz icin bugun dikkat edersin gider, bende cigkofte yogurdum gunumuz vardi arkadasta, of of yemicem diypm topa tutuyorlar elimden geldiğince az yedim ama işte sen bana sor,zorbalık var di tatlım üstümdeGünaydın kızlar nasılsınız? Ayda yılda bir olan arkadaş davetine dün gitmiş bulunmaktayım ve baya dağıttımpismanmiyim hayır e kaptan bunu yaparsa biz napariz demeyin bizde insanız yeto evde dur dur .
Neyse kaptanlarım dün Kahvaltı dan sonrası berbat o yüzden yazamayacagim gün menüsü işte cig koftesinden böreğinden tatlisindan
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Gunaydin tatlim❤ afiyet olsun ,protein harika,gec olmasa iyiymis ama sporla dengelemissingünaydınlar ❤
dün menüm biraz yoğun oldu,
8.00 haşlanmış yumurta, lor, yeşillik ile lavaş dürüm
12.00 yemekhanede karaage vardı, soya soslu kızarmış tavuk diyebilirim, yanında az makarnayla onu yedim. salata, ayran
15.00 bulgur patlağı üstüne fıstık ezmesi ve muz
17.30 kereviz-havuç-biber-tavuk sote
19.30 burda bitse süperdim ama akşam kızıma balık sipariş ettim etmişken kendime de yarın için işe götürürüm diye hamsi söylemiştim.... sıcak sıcak okadar güzel gitti ki biraz fazla yedim 200 gr kadar 1 dilim ekmekle
21.00 lorlu çikolatalı protein topu
spor: 6700 adım, 15 dk üst vücut+karın antrenmanı
günlük kalorimi biraz aştım ama sağlıksız şeylerle değil full proteinle aştım o yüzden dert etmiyor ve bugün mücadeleme devam ediyorum herkese günaydınlar
tomrs Ellssa Boncuk2307
ah kaptanım ne şartlarda yapıyorum sporu bilsen (çocuk tepemde zıplıyor)Afiyet olsun tatlım ❤spor harika
Harikasın canmah kaptanım ne şartlarda yapıyorum sporu bilsen (çocuk tepemde zıplıyor)yine de her gün 10 15 dk rutinime eklemeye çalışıyorum
Sagol cnm.Afiyt olsun tatlım❤ bugun biraz daha karb azaltbilirsen çok daha iyi olur,spor yuruyus yapabiliyor musun, vaktin olursa musait olursan yapmaya çalış
Bende bir zamanlar çok zorlaniyordum, ekmegi kesme konusunda tam b7gdayla başladım çok faydasını gördüm, alabilirsen tambugday ekmekle devam et faydasini göreceksin, hadi bakım yürüyüşlerini de ekle ,çok sevdiğim yiyecekleri de kendine ödül yap haftada birgunSagol cnm.
Zorlaniyorum cnm ya karbonhidrata alismis vucut
bugun yarin ekmek yememeyi planliyorum yuruyus de eklicem dun biraz yurudum yarim saat. Bugun biraz fazla yuruyebilirsem yuruyecem insallah
Geçmiş olsun canımDişçiye gittim öğleden sonra. hiç keyfim yok kusura bakmayın kızlar
İti yapmissin arada değişiklik iyidir vücut da şaşırmış olur daha iyiGünaydın kızlar nasılsınız? Ayda yılda bir olan arkadaş davetine dün gitmiş bulunmaktayım ve baya dağıttımpismanmiyim hayır e kaptan bunu yaparsa biz napariz demeyin bizde insanız yeto evde dur dur .
Neyse kaptanlarım dün Kahvaltı dan sonrası berbat o yüzden yazamayacagim gün menüsü işte cig koftesinden böreğinden tatlisindan
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Sagol canimm o baskilar olmasa zaten işte insanında canı çekiyor yaa gidip yemezseOoooo afiyet olsun tatlim bazen vucut istiyor her zaman yemedigimiz icin bugun dikkat edersin gider, bende cigkofte yogurdum gunumuz vardi arkadasta, of of yemicem diypm topa tutuyorlar elimden geldiğince az yedim ama işte sen bana sor,zorbalık var di tatlım üstümde
Ooh afiyet olsun canımm22 ekim menum
Kahvaltım 10 buçuk
Eki Görüntüle 3662388
Eki Görüntüle 3662389
Bir dilim ekmek
12 de Bir kara hurma,10 çiğ fıstık
Öğleden sonra 15 ..16 arası
Günüm var di
7 sıkım çiğ köfte,iki dolma,küçük kase yogurtluaş,bir çatal tatlı,
Sade kahve ,küçük çikolata
Akşam 9 da 4 badem yüzme sonrası yedim
Akşam 7 buçuk da yüzmeye gitti. Kızlarımla
300 puan ,7 bin adım
Boncuk2307 Ellssa Purple58
Eki Görüntüle 3662391
Sagol canımGeçmiş olsun canım
İti yapmissin arada değişiklik iyidir vücut da şaşırmış olur daha iyi
Sagol kaptanim bu aralar dikkat edemiyorum cocuklarda evde tatil bugun toparliyacam inşallahAfiyetler olsun kaptanim dün batırdım ben
Cok geçmiş olsun canim
Afiyet olsun canimSalı menüm
12:30
3 ıspanaklı lorlu börek
1 haşlanmış yumurta
1 avuç çekirdek
1 erik
1 dilim karpuz
18:30
1 kase yeşil mercimek ıspanak çorbası
Lor kavurması
spor
20 dk yoga
120 dk yürüyüş
Boncuk2307 Purple58
Arada kacamak olmayinca diyet yürumüyor afiyet olsun canim. Bende bu hafta diyete ayak uydurmaya calisiyorum bu hafta pek iyi gecmedi cocuklar evde onlara biseyler yapinca benimde canim istiyor bazen yemiyorum bazen yiyorumGünaydın kızlar nasılsınız? Ayda yılda bir olan arkadaş davetine dün gitmiş bulunmaktayım ve baya dağıttımpismanmiyim hayır e kaptan bunu yaparsa biz napariz demeyin bizde insanız yeto evde dur dur .
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Geçmiş olsun canimDişçiye gittim öğleden sonra. hiç keyfim yok kusura bakmayın kızlar
Tunaydın tatlımGunaydin
Tunaydin tatlımGünaydın kızlar
Afiyet olsun canimDünkü menümü yazayım
20.10.2025
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik domates
2 dilim tam buğday ekmek
Akşam 19:00
1 kase domates çorbası
1 tabak kabak kavurması (yoğurtlu)
2 litre su
Adım 5080
Ellssa Boncuk2307
Purple58
teşekkürler canım benımAfiyetler olsun kaptanim dün batırdım ben
Cok geçmiş olsun canim
Teskkur ederim canm aynen, bugün yine baskı içindeydim kilom yeterliymis çok vermişim ye ye oy oy komsu bulusmalarim beni bitiriyorSagol canimm o baskilar olmasa zaten işte insanında canı çekiyor yaa gidip yemezse
Ooh afiyet olsun canımm
Sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?