- 30 Eylül 2025
- 154
- 552
- 18
- 31
Aynen canım benım pkosta var adet düzensizliğide var etkiliyor daha önce çok dengelı beslenerek kilo verdım ama işe yaramadı bu sefer böyle denemek ıstedım kabul ettım benım ataklarım var onlara rağmen kilo vermem ve almamam gerekiyorBazen o bende de oluyor tatlım, insulin direnci yle savasiyoruz
Kızlar ben yarın anneme gidiyorum 1 hafta ordayım onun tartısıyla benım tartım arasında 1 kilo oynuyor yarışıda bırakmak istemiyorum sorun olur mu
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Sende ilgilisin gruba karşı Senıde etıketledım o yüzden
Bu sorun bendede var ve kilom artıkça sık sık yaşıyorum bunuYok canım benım ki öyle değil dengeli beslenmeye başladığımda akşam zort oluyor ve Kılo olarak dönüyor inanki karnım tıka basa dolu olsa bıle gözüm dönüyor
Tartıyı kendinizle götüremezmisiniz ?Kızlar ben yarın anneme gidiyorum 1 hafta ordayım onun tartısıyla benım tartım arasında 1 kilo oynuyor yarışıda bırakmak istemiyorum sorun olur mu
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Teşekkür ederim tatlımSende ilgilisin gruba karşı Senıde etıketledım o yüzden
Hergününmü böyle yoksa aradamı yapıyorsun?Su an kahvaltımda mercimek köfte,sebze yemeği yiyorumakşamları tadımlık yada küçük porsiyon olarak tükettiğim sevdigim yemekleri bazen sabahları yiyorum, benim gibi yapan var mı, yoksa kahvaltıda peynir zeytin yumurta tarzı mi tuketmwliyiz,
Aaaa bu benSu an kahvaltımda mercimek köfte,sebze yemeği yiyorumakşamları tadımlık yada küçük porsiyon olarak tükettiğim sevdigim yemekleri bazen sabahları yiyorum, benim gibi yapan var mı, yoksa kahvaltıda peynir zeytin yumurta tarzı mi tuketmwliyiz,
Vallahi canım çocuk olunca bu ımkansızlasıyor olmadı askıya alırım bır haftaTartıyı kendinizle götüremezmisiniz ?
Ben gibi olanlar da varmisAaaa bu benkahvaltı yapmayı ekmekle seviyorum bu yüzden de kahvaltı yapmıyorum
Afiyet olsun ,tabiki menüleri mutlaka yaz❤Sabah elma sirkeli suyumu içtim
30 dakika sonra yeşil çayımı içtim
Yürüyüş yaptım 6000 adım atmışım
Suyumu içiyorum şuan
Sık sık uğrayıp birşeyler yazarsam ipin ucu kaçmaz diye
Teşekkür ederimAfiyet olsun ,tabiki menüleri mutlaka yaz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?