Harikasın tatlım kaptanım diline sağlık, ama ben bugün artık dayanamadım yetti çok güzel tarhana yedim çerez yedim serbest günüm olsun artikEki Görüntüle 3679667
Selamm mavi takımmm
Öyle güzel bir haftaki bu yeni bir aya girmeden şöyle ödemlerden kurtulalım.. yağlar şöyle erisin
Amacımız cumaya sadece eksi gelmek değil amacımız pazartesiye eksi gelmek
1 Aralık pazartesiye bomba gibi girelim hep birlikteee
Eski devamlılığını çok özledim mezunu yazmadan yatmazdım cuma yarışmalarına taa eskiden
O yüzden kaptan olup sorumluluk alıp hergün tekrar aynı disiplini yakalamak istiyorum .. Hayatımız bu kadar yogunken kendimize bir nefes aldıralım
Hergün spor yürüyüş elimizden geldiğince yapalım.
*cumartesi karbon alıyorsakpazar günü karbon alımı az olsun ️ ️ ️ ️ daha çok sebze yiyelim
*Su tüketimi çook önemli
*ayakta birsey atıştıryorsak hemen sakız çiğneyelim tehlikeli maddelerden uzak duralım. Ne yediysek hemen gelip buraya yazalım️
*pzartesi tartı olacagı için pzar günü ağır spor yapmayalım ve günü en gece 5 te bitirelim
*Cumartesi içeceğimiz ödem çayı pazartesi eksi getirecek size ne iyi geliyorsa o çayı için lütfen
cPazartesi bi atlatalım cumaya bakıcaz kilo durumlarına göreee
Bunu mavi takım hep birlite yapacakveee kırmızı takımı yenerek kazanacağız
Biraz durumumuza bakalım sonuçta gecen haftayı geride bıraktık ama nasıl gerçekleri konuşalım
Ellssa geçen hafta sabitleğine bu hafta güzel bir eksi yakışır kaptanım
tomrs maşallah diyorum sana bu hafta daha güzel bir eksi göreceğine inaniyorum
@bluegreeneyes
Geçen haftaki artıyı bu hafta mükemmel bir eksiye dönüştürelim tatlımm⚘️
@Jasminium84
Senin tartını bulamadım canım listede yoktun sanki benim mi yanlışım var
Her nasıl bir hafta olursa olsun bu hafta daha iyi olacağına şüphem yok
Makaron23 Geçen haftaki eksine bu hafta söyle ram 1 kg yapalım sence olur mu ben inaniyorum
@Incekaktus bu hafta artımızı pazartesiye kadar atıp eksiye döneriz ne dersin tatlımm
Tutku44 gecen hafta biraz eksi gördüm diye sakın cozutma canına kurban bak kıyafetlerini giyerken mutlu olmak istiyorsun hadi güzelim müsssmükemmel eksinin göster
Ben gece yazmışım ama ok eylememişim uyuya kalmisim
Teşekkür ederimSagol canim
Sagol kaptanim bende seni tebrik ediyorum
Onlara sağlıksız olanları ver. Sen sagliklilari alEşlik edeceğim tabiki en sağlıklılarından
Offf offf tarhana fıstık.Harikasın tatlım kaptanım diline sağlık, ama ben bugün artık dayanamadım yetti çok güzel tarhana yedim çerez yedim serbest günüm olsun artik
Çok geçmiş olsun boncukum sonuçlar çok güzel çıksın inşallahGünaydın hepinize canlar. 3 gündür sıvı diyeti yapıyorum bugün endoskopi kolonoskopi ikisi birden çekilecek. Toparlandığım ilk an geleceğim tabloyu yapmaya. Tartıyı da atabilirsem atarım birazdanşans dileyin ve dua edin bana olur mu
Ellerine sağlık boncukumSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın spor yarışı kazananı
tomrs oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü paylaşımını belirtiyor canımlar
Eki Görüntüle 3679481
Bu haftanın kazanan takımı MAVİ TAKIM oluyooorrrMAVİ takım kaptanım Yasminn83 Seni ve takımını tebrik ediyorum. tomrs kaptanım seni ve takımımızı da tebrik ediyorum.
Bu haftanın kırmızı kaptanı kabul edersesibel_84 oluyor. Mavi takım kaptanını seçebilirsin kaptanım .
Öpüyorum sizii
Masterfit 182.Etap
KIRMIZI TAKIM 21.11.2025 28.11.2025 FARK ORAN tomrs Kırmızı Takım Kaptanı 60.55 60.25 -0.300 0.495 + 1 = 1.495 @bluegreeneyes 66.20 67.05 +0.850 -1.283 Boncuk2307 80.50 - - 0 FitFiliz 77.80 - - 0 Makaron23 69.00 68.20 -0.800 1.159 Tutku44 91.60 90.80 -0.800 0.873 Ellssa 75.70 75.70 0 0 TOPLAM ORAN 0.320 MAVİ TAKIM Yasminn83 Mavi Takım Kaptanı 80.00 79.60 -0.400 0.500 @bnnu 67.10 - - 0 @Candysisters 61.50 - - 0 @Incekaktus 79.45 80.00 +0.550 -0.692 sibel_84 78.45 77.25 -1.200 1.529 @Tesnim1903 80.30 - - 0 @Ilyusa 78.80 77.70 -1.100 1.395 TOPLAM ORAN 0.390 HAZIRLIK @60kiloyum @Beklenen2 80.85 79.80 -1.050 1.298
Waovvv ne güzel balkon konuşması olmuş. Azıcık tırsdım, çok hırslandım. İyi olan kazansın o haldee@Tesnim1903
FitFiliz
Jou
Yasminn83
@Beklenen2
@Ilyusa
KIRMIZI TAKIM ATEŞİ!
Bu yolculuk kolay olmayacak biliyoruz… Ama KIRMIZI TAKIM asla kolayı seçenlerin takımı olmadı!
Siz; azmiyle, kararlılığıyla, pes etmeyişiyle bilinen bir ekipsiniz.
Her ter damlası, her sağlıklı öğün, her adım… hepsi hedefinize attığınız imza demek.
Bu kamp sadece kilo kaybı değil; yeni bir alışkanlık, yeni bir beden, yeni bir zihniyet demek.
Unutmayın:
Bugün yaptıkların yarınki bedenini belirler.
Küçük istikrar büyük değişimi getirir.
Kırmızı takımın olduğu yerde enerji de mücadele de asla bitmez!
Birbirinizi kaldırın, motive edin, birlikte yürüyün.
Çünkü bu takım “olamaz” denileni “oldu” yapanların takımı.
Haydi Kırmızı Takım!
Hedef belli, yol belli, ateş sizde!
Sadece kilo değil, engelleri de eritiyoruz!
Gücünüzü toplayın, sahne sizin!
Mükemmel perfekt olmuş ayy bayıldımmmmEki Görüntüle 3679667
Selamm mavi takımmm
Öyle güzel bir haftaki bu yeni bir aya girmeden şöyle ödemlerden kurtulalım.. yağlar şöyle erisin
Amacımız cumaya sadece eksi gelmek değil amacımız pazartesiye eksi gelmek
1 Aralık pazartesiye bomba gibi girelim hep birlikteee
Eski devamlılığını çok özledim mezunu yazmadan yatmazdım cuma yarışmalarına taa eskiden
O yüzden kaptan olup sorumluluk alıp hergün tekrar aynı disiplini yakalamak istiyorum .. Hayatımız bu kadar yogunken kendimize bir nefes aldıralım
Hergün spor yürüyüş elimizden geldiğince yapalım.
*cumartesi karbon alıyorsakpazar günü karbon alımı az olsun ️ ️ ️ ️ daha çok sebze yiyelim
*Su tüketimi çook önemli
*ayakta birsey atıştıryorsak hemen sakız çiğneyelim tehlikeli maddelerden uzak duralım. Ne yediysek hemen gelip buraya yazalım️
*pzartesi tartı olacagı için pzar günü ağır spor yapmayalım ve günü en gece 5 te bitirelim
*Cumartesi içeceğimiz ödem çayı pazartesi eksi getirecek size ne iyi geliyorsa o çayı için lütfen
cPazartesi bi atlatalım cumaya bakıcaz kilo durumlarına göreee
Bunu mavi takım hep birlite yapacakveee kırmızı takımı yenerek kazanacağız
Biraz durumumuza bakalım sonuçta gecen haftayı geride bıraktık ama nasıl gerçekleri konuşalım
Ellssa geçen hafta sabitleğine bu hafta güzel bir eksi yakışır kaptanım
tomrs maşallah diyorum sana bu hafta daha güzel bir eksi göreceğine inaniyorum
@bluegreeneyes
Geçen haftaki artıyı bu hafta mükemmel bir eksiye dönüştürelim tatlımm⚘️
@Jasminium84
Senin tartını bulamadım canım listede yoktun sanki benim mi yanlışım var
Her nasıl bir hafta olursa olsun bu hafta daha iyi olacağına şüphem yok
Makaron23 Geçen haftaki eksine bu hafta söyle ram 1 kg yapalım sence olur mu ben inaniyorum
@Incekaktus bu hafta artımızı pazartesiye kadar atıp eksiye döneriz ne dersin tatlımm
Tutku44 gecen hafta biraz eksi gördüm diye sakın cozutma canına kurban bak kıyafetlerini giyerken mutlu olmak istiyorsun hadi güzelim müsssmükemmel eksinin göster
Eskiler bilir. Kaptan olunca ben bile kendimden korkuyorum.Waovvv ne güzel balkon konuşması olmuş. Azıcık tırsdım, çok hırslandım. İyi olan kazansın o haldee
Bizim kaptan da çok güzel bir konuşma yapmıştır umarım
Yani gümbür gümbür geliyoruz kaptanimEvi sil süpür yaptım oturdum mesajlara bakıyorum. Bu hafta daha sakiniz. Kutlamamiz gereken bir etkinlik yok iyi denk geldi.
Afiyet olsun tatlimTakımlar da belli olmuş her şey hazır
Cuma , Oructum
5 Buçuk
Mandalina ,kara hurma
Ana yemek ,
Bir kase paça, 6 sıkım mercimek köfte ,salata,yeşil biber , turşu,
Ara
9 gibi ,bir avuç antep fıstığı, fıstık, bir adet samsa ,3 ceviz,
Gece 12 de Bir bardak kefir
Akşam 8 ila 9 Arası 1 saat yüzme
Boncuk2307 Ellssa Tutku44
Afiyet olsun canimSpor ve su çok iyi canım ama çok karbonhidrat olmuş menüdeama erken de kapatmışsınız, afiyet olsun
Tünaydııınnnn
Hemen yazıyorum;
28.11.2025 Cuma
07.00
1 adet sucuklu kaşarlı tost
10.00
Şekersiz Türk kahvesi
Küçük bir parça çikolata
15.30
Filtre kahve
3 adet incir
18.30
Küçük bir tabak basmati pilavı
1 yk et sote
Su:2 lt
Spor yok, ayak bileğimde kötü bir ağrı vardı çok fazla yürüyemedim bile
Tutku44 Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canimHayırlı akşamlar
12.00
1 h yumurta
2 dilim peynir
2tatlı k bal kaymak
1 dilim ekmek
15.00
5,6 sarma
3 parça çikolata
17.00
1 kase çekirdek
2.5 lt su
Tutku44
Aksam biraz cisli olmusbende dün manti yedim ama kaldimiz yerden devamCuma menüm
11:30
2 haşlanmış yumurta, az ekmek,az peynir
17:30
1 tabak lahana sarma,1 kase yoğurt
spor: 20 dk yoga
Cumartesi menüm
12 :30
2 dilim haşlanmış yumurta, otlu peynir, ekmek,zeytin
17:30
1 tabak lahana sarma, 1 tabak kıymalı makarna, 1 tabak yoğurt
Spor: 200 ip
Boncuk2307 Tutku44
Afiyet olsun kaptanimBen günü kapadım hanımlar.
Kahvaltı
İki yumurta yağda
1 dilim peynir
Ara öğün
1 orta boy portakal
1fincan Türk kahvesi
Akşam 15.30 da
1 servis kaşığı tavuk sote
1 servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı
Az önce kuru hurma attım ağzına
2 litre su ve yeşil çay tamamdır.
Yürüyüş yok
Ev sil süpür temizlik oldu anca
Boncuk2307 Tutku44
Waovvv ne güzel balkon konuşması olmuş. Azıcık tırsdım, çok hırslandım. İyi olan kazansın o haldee
Bizim kaptan da çok güzel bir konuşma yapmıştır umarım
Valla kaptan olunca ikisinin içindende canavar çikti sankiMükemmel perfekt olmuş ayy bayıldımmmm
Kilo veremeyenleri kaynar kazanlara aticakmişsin gibi bir izlenim oluştu nedense kaptanım@Tesnim1903
FitFiliz
Jou
Yasminn83
@Beklenen2
@Ilyusa
KIRMIZI TAKIM ATEŞİ!
Bu yolculuk kolay olmayacak biliyoruz… Ama KIRMIZI TAKIM asla kolayı seçenlerin takımı olmadı!
Siz; azmiyle, kararlılığıyla, pes etmeyişiyle bilinen bir ekipsiniz.
Her ter damlası, her sağlıklı öğün, her adım… hepsi hedefinize attığınız imza demek.
Bu kamp sadece kilo kaybı değil; yeni bir alışkanlık, yeni bir beden, yeni bir zihniyet demek.
Unutmayın:
Bugün yaptıkların yarınki bedenini belirler.
Küçük istikrar büyük değişimi getirir.
Kırmızı takımın olduğu yerde enerji de mücadele de asla bitmez!
Birbirinizi kaldırın, motive edin, birlikte yürüyün.
Çünkü bu takım “olamaz” denileni “oldu” yapanların takımı.
Haydi Kırmızı Takım!
Hedef belli, yol belli, ateş sizde!
Sadece kilo değil, engelleri de eritiyoruz!
Gücünüzü toplayın, sahne sizin!
500gr yağdan 500gr da korkudan veriririz artikKilo veremeyenleri kaynar kazanlara aticakmişsin gibi bir izlenim oluştu nedense kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?