Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

T3sekkurler kaptanim evet hafta sonun abartılı değil ama çerez ve tarhana li oldu ,ikindi civarı yediğim için aksama yemek canm istemedi, yüzmeye de akşam saatlerinde gittiğin icin tok karna girmek istemedim,
Dün akşam yedim bugün de oruca niyetlendim sahura kalkmadim
Sigara ara ara içiyordum hamilelik gebelik emzirme bu dönemde içmedim ama çocuklar büyünce ufak tfek derken alıştım malesef

Vayyy zalımmmm 1 kilo vermişş 1 kilooo hey maşallah subhanallah

Sogan doğradım birşey yok

Boncukum eline sağlık kuzummm

Benim ekipte artı gelen ve kilo bildirimi yapmayanlar için kaynar kazan hazır zaten

Bugunu alamadığımız için üzgünüm kızlar kendi adıma özür dilerim

29 kasım cumartesi menü
10.30 pırasalı omlet, 6-7 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, azcık tahin pekmez
12.30 yarım kepçe pırasa tadına baktım biraz
15.30 2 karabuğday patlağı üzerine avakado peynir
18.30 8 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kase yoğurtlu brokoli salatası
3 lt su 8.734 adım

30 kasım pazar menü
09.00 1 yumurta ile omlet, 1 ev poaçası, 1 dilim peynir, 7-8 zeytin domates salatalık yeşillik
13.30 1 cennet hurması üzerine tahin ve kakao nibi
18.00 yarım kase çorba, 5 kaşık hindili bulgur pilavı, yoğurtlu brokoli salatası
3 lt su 5791 adım + 50 dk yürüyüş(5334adım)
Ellssa Boncuk2307 Tutku44

Sağlık olsun kuzum cumaya eksi insa
inşallah kaptanım

Cok geçmiş olsun canım
teşekkürler kaptanım

Ne kadar mutlu oldum kendine güvenin geldiyse herşey çoook daha güzel olacak
ben de çok mutlu oldum, o kadar uzun zamandır kendime inancımı kaybetmiştim ki, bu halim bana çok iyi geldi

Teşekkür ederim ex kaptanım
Sana da geçmiş olsun
teşekkürler canımm

Mükemmel iki menu ve spor afiyet olsun tatlım cumaya daha güzel eksi gelecek eminim

Olsun canım insanız biz düzelecegiz hepimiz yiyiyoruz yedik ama eksi görmek amacımız hele ki 2026 ya girmedennn offf çok güzel olacak
Pazar menun mükemmeldiii

Ellssa
tomrs
bluegreeneyes
Jasminium84
Makaron23
I Incekaktus

CANIM EKİBİM, BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ!

Canlar! Sabah o tartıya çıktığımızda hissettiğimiz o "Ah be!" anını çok iyi biliyorum. Hepimiz aynı gemideyiz.

O hafta sonu kaçamağının faturasını hep birlikte gördük.

Olsun! Yaşandı ve bitti!

Ama güzel haber ne biliyor musunuz? DÜMEN TAMAMEN BİZİM ELİMİZDE! ️ Her lokma bizim seçimimiz ve şimdi yeniden odaklanma zamanı.

Kimseyi suçlamıyoruz, sadece SORUMLULUK ALIP YOLA DEVAM EDİYORUZ!
Şimdi sıkı tutunun, bu hafta söz veriyoruz:
Nefsimize göz kırpıp, GÜLÜP GEÇECEĞİZ!
Zorlandığımız her an birbirimizi hatırlatacağız, İRADE KASIMIZI ÇALIŞTIRACAĞIZ!
Unutmayın: BİZ BİRBİRİMİZE GÜVENİYORUZ! Sizin yapabileceğinize kalpten inanıyorum!
Gelin bu haftayı EN İYİ haftamız yapalım! Cuma günü o tartının üstünde GURURLA GÜLÜMSEYEN BİZ olacağız!

Eline sağlık canım benim. Şimdi listeyi inceleme zamanın yok akşama transferi yapayım. Acil ilçe milli eğitime uçmak lazım

Benim kazana laf edenler

Sabah tartıldım şuraya yazmaya bir türlü fırsatım olmadı.
tartım 76
Cuma 75.7 idi
Dünü geç kapattığım için olmustur diyorum. Bugün erken kapatayım artık
Boncuk2307 Tutku44

Mükemmel iki menu ve spor afiyet olsun tatlım cumaya daha güzel eksi gelecek eminim
Teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…