Kaptanım bu ip atlamalar ipli mi ipsiz miBende menümü yazıp yatayım. Yarın mesai var
Kahvaltı
İki yumurta
1 kapta biber
Azıcık ekmek üzerine bal yağ sürüp yedim
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Yarım.mandalina
Akşam
2 kepçe bamya suçlusu
Kahve içtin bir tane daha
8000 adım
3 mil Leslie
300 ip atlama
Boncuk2307
Yaş 50, ocakta 51Hormonal kan testi yaptırdınmı canım. Bazen stres ve d.k hapından geçikme ve tamamen regl kesilmesi olabiliyormuş. Polikistik over olabilir yani iyi huylu kist. Ben 6 ayda bir kan vermek için ev doktoruyla anlaştım. Daha önce regl düzensizliğimden dolayı hormonal testler yaptırdığım halde bu seferki kan testine ekleme yapmamış yarın arayıp söyleyeceğim. Yani demek istediğim yurt dışındaki ev doktorları senin zorun baskın olmadan pek bişey yapmıyor 6 ayda bir kan vermeni doktoruna oturup açık bişekilde konuşmanı tavsiye ederim canım. Belki vitamin değerlerinde düşüklük vardır kolesterol şeker bunlar çok önemli kendine kendinden başka kimse bakmaz bırakma kendini
Tek öğün beslenmek istiyorum, aslında eskiler beni bilir, ben açlığı seviyorumSabah kahvaltı yapmamışsın halsizlik d vitamini eksikliğinden yada demir eksikliğinden olabilir bu şekilde diyete başlarsan daha çok zorlanırsın dediğim gibi bir kan testi yaptır şeker kolesterol vitamin ve hormonal değerlerine göre doktor tedavi sunar canım Afiyet olsun
Öyleyse beni takımlara almayınCuma tartılıyoruz artık canm
İpli şu sayacli olanlardan canım benim.Kaptanım bu ip atlamalar ipli mi ipsiz mi
Afiyet olsun canım. Cumartesi börekler hüpletilmis. Gözümden kaçmadıIyi aksamlar
Cumartesi menum
1 yumurtadan pastirmali omlet
1kk peynir
3dl ekmek
Aksam 18.30 da
1 kase corba
1 tane lahana sarma
1 peynirli borek
1 is0anakli borek
7.300 adim
7 aralik pazar menum
12.30
5Yk et sote
3dll ekmek
5 6 uzum tanesi
Yarim mandalina
Aksam 1 bardak kefir
12.000 adim
Boncuk2307 sibel_84 Ellssa
Cumaya güzel bir eksi bekliyorum o zaman. Haftasonundan sabit çıkmak da mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?