Bu hafta kirmizi takimin kaptanı aypareKısır bitterama korumadasın galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta kirmizi takimin kaptanı aypareKısır bitterama korumadasın galiba
Canım şu an ben çok haksız bi durumdayım seni üzüp kırmak içinde yazmıyorum..Akşam yemesende karbon aldin. Bol şeker ve bugday unu. Yani 1 haftalik emegini çöpe atiyosun. Asil zararin kendine oluyor canim çok üzgünüm
Ben neden uzuleyim kirilayim. Ben sadece menüyü yorumladim. Yiyende kendine yemeyende kendine. Bende 14 aydir diyetteyim. 111den geldim burayaCanım şu an ben çok haksız bi durumdayım seni üzüp kırmak içinde yazmıyorum..
ben en basından gruba girdiğimde ben otla sebzeyle ömür geçiremem dengeleyerek kilo vereceğim diye en baştan yazdım..
Normalde misafirlikte 2. Tabağı isteyebilirdim en azından salatadan ya da hamurişinden.. bu sefer oğlumla paylaştım..
Ve akşam yemeyeceğim eskiden olsa oturur akşam da yerdim ve o gün yürüyüşte yapmazdım dikkat etmezdim..
Eskiye nazaran dengelemeye çalışıyorum hata yapabilirim ama telafisi mümkün yerdeyim..
Özür dilerim tekrardan..
Yok kimseye kendimizi de anlatamıyoruz sonra üzüldüm kırıldım muhabbeti oluyor mevzu uzuyor. o yüzden en baştan yazdım derdim kendimi anlatmaktı.. teşekkürlerBen neden uzuleyim kirilayim. Ben sadece menüyü yorumladim. Yiyende kendine yemeyende kendine. Bende 14 aydir diyetteyim. 111den geldim buraya
Afiyet olsunİyi akşamlar menu vereyim
Sabah 12
2 dilim siyez ekmeği 1 dilim süzme peynir 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz
Ara
1 kupa sutlu kahve
2 kare bitter 10 15 leblebi
Akşam 17 00
5kasik tavuk sote 3 kaşık yoğurt
Yarım kase kısır
2lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
TeşekkürlerAfiyet olsun kizlar![]()
Suyla reglinin alakasi yok canim
Afiyet olsun canım![]()
Biliyorum canımYemem diyerek misafirlige gittin diye hatırlıyorum, takimda oldugunu mu unuttun ne oldu? Adimlar az bir etkiye sahip kazanani belirlemede asil verdigimiz kg yuzdeleri yarisiyor.
Canim iki gündür senin menulerinde diyet menusune uygun degil.
Bacagin ağrıyordu kendini zorlama istersen perşembe cuma çok dikkat et yeterli ❤aypare ackerman
Kaptanım ceza ver bana..
yürüyüşüm bitmek üzere 8 bini tamamlarım birazdan..
İstersen 30 DK kardiyo
Ya da 30 dk Leslie boosted fitness
Ya da sen Öner aklında varsa?
Herkes ne yapıyorsa kendine yapıyor canım yiyinde yemeyende kendi için uğraşıyor kimse başkası için aç kalmıyor aç kalmak zorunda da değil zaten akşam yemeğinde yememissin dengelersin boşuna üzülmeCanım şu an ben çok haksız bi durumdayım seni üzüp kırmak içinde yazmıyorum..
ben en basından gruba girdiğimde ben otla sebzeyle ömür geçiremem dengeleyerek kilo vereceğim diye en baştan yazdım..
Normalde misafirlikte 2. Tabağı isteyebilirdim en azından salatadan ya da hamurişinden.. bu sefer oğlumla paylaştım..
Ve akşam yemeyeceğim eskiden olsa oturur akşam da yerdim ve o gün yürüyüşte yapmazdım dikkat etmezdim..
Eskiye nazaran dengelemeye çalışıyorum hata yapabilirim ama telafisi mümkün yerdeyim..
Özür dilerim tekrardan..
Sağol canımHerkes ne yapıyorsa kendine yapıyor canım yiyinde yemeyende kendi için uğraşıyor kimse başkası için aç kalmıyor aç kalmak zorunda da değil zaten akşam yemeğinde yememissin dengelersin boşuna üzülme![]()
Bacağım şu an iyi canım akşam uzandım dinlendirdim geçti yani üstelemedi..Bacagin ağrıyordu kendini zorlama istersen perşembe cuma çok dikkat et yeterli ❤
Aksam yememissin cardio falan yapma canim 8bini tamamla yeterliBacağım şu an iyi canım akşam uzandım dinlendirdim geçti yani üstelemedi..
Suyla alakalı değildir zaten gelecekmiş reglin erken gelmiş hepsi o kadarBen iki gündür çok su içtim ondan mı
Aslında bu cuma regl olacaktım
Şimdi oldum ve bozdum orucu kabul olöaz yerine tutarım artık
Sağol canımAksam yememissin cardio falan yapma canim 8bini tamamla yeterli
Bugün salı cumaya kadar dengelersin aksam acıkirsan tarçınlı süt artı ceviz,yogurt yada ayran salatalik falan yiyebilirsin salatalik kalorisi 20
Aksam yaptilar. Hayat cok guzel
İnşallah canımBugün salı cumaya kadar dengelersin aksam acıkirsan tarçınlı süt artı ceviz,yogurt yada ayran salatalik falan yiyebilirsin salatalik kalorisi 20
Aynen abla
Yakışır bize...hep dış güçlerin oyunu
Tatlim kiraz saplisi daha etkili ödem atmada ...ilk başlarda bağırsak çalıştırıyor ama sonra eskisi gibi devam ediyor. Ben artık almıyorum. Ananaslı yeşil çay tercih ediyorum veya kiraz saplisini...Selam kızlarbu çayı kullananız varmı ?Eki Görüntüle 2957869