Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akşam yemesende karbon aldin. Bol şeker ve bugday unu. Yani 1 haftalik emegini çöpe atiyosun. Asil zararin kendine oluyor canim çok üzgünüm
Canım şu an ben çok haksız bi durumdayım seni üzüp kırmak içinde yazmıyorum..
ben en basından gruba girdiğimde ben otla sebzeyle ömür geçiremem dengeleyerek kilo vereceğim diye en baştan yazdım..
Normalde misafirlikte 2. Tabağı isteyebilirdim en azından salatadan ya da hamurişinden.. bu sefer oğlumla paylaştım..
Ve akşam yemeyeceğim eskiden olsa oturur akşam da yerdim ve o gün yürüyüşte yapmazdım dikkat etmezdim..
Eskiye nazaran dengelemeye çalışıyorum hata yapabilirim ama telafisi mümkün yerdeyim..
Özür dilerim tekrardan..

ben en basından gruba girdiğimde ben otla sebzeyle ömür geçiremem dengeleyerek kilo vereceğim diye en baştan yazdım..
Normalde misafirlikte 2. Tabağı isteyebilirdim en azından salatadan ya da hamurişinden.. bu sefer oğlumla paylaştım..
Ve akşam yemeyeceğim eskiden olsa oturur akşam da yerdim ve o gün yürüyüşte yapmazdım dikkat etmezdim..
Eskiye nazaran dengelemeye çalışıyorum hata yapabilirim ama telafisi mümkün yerdeyim..
Özür dilerim tekrardan..
Ben neden uzuleyim kirilayim. Ben sadece menüyü yorumladim. Yiyende kendine yemeyende kendine. Bende 14 aydir diyetteyim. 111den geldim buraya

Ben neden uzuleyim kirilayim. Ben sadece menüyü yorumladim. Yiyende kendine yemeyende kendine. Bende 14 aydir diyetteyim. 111den geldim buraya
Yok kimseye kendimizi de anlatamıyoruz sonra üzüldüm kırıldım muhabbeti oluyor mevzu uzuyor. o yüzden en baştan yazdım derdim kendimi anlatmaktı.. teşekkürler 💕

İyi akşamlar menu vereyim
Sabah 12
2 dilim siyez ekmeği 1 dilim süzme peynir 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz
Ara
1 kupa sutlu kahve
2 kare bitter 10 15 leblebi
Akşam 17 00
5kasik tavuk sote 3 kaşık yoğurt
Yarım kase kısır
2lt su
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun 💕
Afiyet olsun kizlar:işsiz::işsiz:
Teşekkürler 💕
🥲

🥲

Suyla reglinin alakasi yok canim

Afiyet olsun canım 💕
😑
Yemem diyerek misafirlige gittin diye hatırlıyorum, takimda oldugunu mu unuttun ne oldu? Adimlar az bir etkiye sahip kazanani belirlemede asil verdigimiz kg yuzdeleri yarisiyor.

Canim iki gündür senin menulerinde diyet menusune uygun degil.
Biliyorum canım

aypare ackerman aypare ackerman
Kaptanım ceza ver bana..
yürüyüşüm bitmek üzere 8 bini tamamlarım birazdan..
İstersen 30 DK kardiyo
Ya da 30 dk Leslie boosted fitness
Ya da sen Öner aklında varsa?
Bacagin ağrıyordu kendini zorlama istersen perşembe cuma çok dikkat et yeterli ❤

Özür dilerim tekrardan..
Herkes ne yapıyorsa kendine yapıyor canım yiyinde yemeyende kendi için uğraşıyor kimse başkası için aç kalmıyor aç kalmak zorunda da değil zaten akşam yemeğinde yememissin dengelersin boşuna üzülme 💕

Herkes ne yapıyorsa kendine yapıyor canım yiyinde yemeyende kendi için uğraşıyor kimse başkası için aç kalmıyor aç kalmak zorunda da değil zaten akşam yemeğinde yememissin dengelersin boşuna üzülme 💕
Sağol canım 💕
Yani hepimizin burda olma sebebi kilosu. Demek bi yerlerde hepimiz hata yaptık yapıyoruz..
insallah kalıcı hatalar yapmayız..

aypare ackerman aypare ackerman
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

97F9DA1E-2031-4A75-9E9D-C187FDDFFDE6.jpeg

Back
X