Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vitamin eksikliği maalesef kilo vermede sıkıntı oluşturuyor. Daha önce diyetisyene gittiğimde Vitamin vermişti o sayede rahat verdim. şu an aynı durumu yaşıyorum üstelik pkos ve hipotroidim var en kısa sürede görüneceğim. Yoksa daha fazla vermem gerekirdiGünaydın
Eki Görüntüle 3689314
Geçen Cuma 75.1
Bugün 76.3
Akşamları yemiyorum neden böyle oluyor çok şaşkınım.
Dün kan tahlili sonuçlarını aldım. Doktor demirin ve b12 in düşük dedi. B12 iğnesi verdi. Dün birtanesini vuruldum o mu etki etti bilmiyorum. Sonuca çok şaşırdım.
6 ay demir vitamin kullanmam lazımmış
Bir türlü 70 lerden kurtulamadığım azalacağına ibre yukarı çıkması bu eksiklerden olur mu
Boncuk2307
Jou
Tebrikler canım
günaydın canımGünaydın canlar![]()
Etki etmezz aslında kuzumm belki su var vucudunda odurGünaydın
Eki Görüntüle 3689314
Geçen Cuma 75.1
Bugün 76.3
Dün kan tahlili sonuçlarını aldım. Doktor demirin ve b12 in düşük dedi. B12 iğnesi verdi. Dün birtanesini vuruldum o mu etki etti bilmiyorum. Sonuca çok şaşırdım.
Bir türlü 70 lerden kurtulamadığım azalacağına ibre yukarı çıkması bu eksiklerden olur mu
Boncuk2307
Jou
Birşeyyy olmmaaazzzzzz ben bile regl olmadım hala olmam lazım karnim davul pek veremedimteşekkürler kaptanım
ahhh kaptanım çok faydasız oldum bu hafta sana![]()
Demir etkiliyor bence haftaya daha iyi olur inş üzülmeGünaydın
Eki Görüntüle 3689314
Geçen Cuma 75.1
Bugün 76.3
Boncuk2307
Jou
Yok hiç bir faydasını gormedim almisim arada içiyorum ama midemi çok ağrıtıyor bnde gastrit var icindede ananas olduğu için sevmiyorumtek öğün oldugu için bişey demiyorum yoksa bir tabak mantıAfiyet olsun
Erişte biraz fazla kaçmış canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsunBromelain şu piyasada dönen mi acaba faydasını görüyor musun tavsiye eder misin ?
Canım seni 6 sene önceden cuma yarışmasından hatırlıyorum. O zaman Zeycan123 tü adım. 59 kg lardaydın sanırım diyordum keşke ben de hep o kilolarda olsaydım ama sanki o zaman daha azimliydik
Günaydın muhteşem bir eksi tebrik ederim![]()
Yediklerinle vermiş kadar oldunnGeçen hafta 80.4
Bugün 80.2
Fark-200
Çok üzgünüm daha fazla ekşi bekliyordum sporumu da yaptım halbuki çok yapmasamda yaptım yani
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Eki Görüntüle 3689339
Ben de gazla calisiyorumYarış yapalım boyunuz kaç
Böyle kişisel yarışlar filan da mı yapsak seni geçicem hahah gibibende biraz gazla çalışıyorum yoksa yiyorum
![]()
Çok sağol canımVitamin eksikliği maalesef kilo vermede sıkıntı oluşturuyor. Daha önce diyetisyene gittiğimde Vitamin vermişti o sayede rahat verdim. şu an aynı durumu yaşıyorum üstelik pkos ve hipotroidim var en kısa sürede görüneceğim. Yoksa daha fazla vermem gerekirdiÇok geçmiş olsun sana da kaptanım
![]()
Yüzde yarışı tabiki ve yarışları çok severim tabiki içinde ben olan yarışları çok severimBen de gazla calisiyorum
Benim de boyum 169 kilom 71 haydi yarışa.. kilo yarışı mı yüzde yarışı mı![]()