- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Pardon görmedim ben canim sabit yaziyordu sadece bakarimPaylaştım ki tartı foto mu
Teşekkürler canımTebrikler canim supersin
Baslangicin hayırlı olsun canim
Tebrikler ablacim
Tebrikler canim
Kiz koskoca resim var
[/QUOTEEvet kaç gündür de oyleydim inmiyordu aşağıya şimdide böyle diyor oturup aglicam sinirimeKiz sen pazartesi -650 degilmiydin
Yazik çok üzüldük dimi kaptancigimKiz sen pazartesi -650 degilmiydin
Öyle de düne kadar pazartesi tartisiyla aynıydim bugün böyle ben inmiyor diye sinir olurken o cikiverdi böyle olacağını bilseydim dün misafirin yanında yerdim vallaEksiyle gelmissin canim yinede
Günaydın Hayırlı Cumalar.Günaydın hayırlı cumalar kizlar
Muhteşemmmmmm.Eki Görüntüle 2921554
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.2
Fark 1000gr.
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia
askrhpozitif
Günaydın.Günaydın kızlar bugün büyük gün
Harikaaa.Eki Görüntüle 2921572
Başlangıç kilom 63,4
24 Eylül Cuma 61,7
Fark6 1,7
Tartı oynuyordu kızlar bir kere 62 çıktı çıktım defalarca böyle çıktı değişmediği için bunu baz aldım
Muhteşem.Eki Görüntüle 2921578
Cuma 72.4
Bugün 71.7
Fark 0.7
Yüzde 0.96
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Elisa83
Az onceki tarihsiz olmus tekrar paylasayim 100 grda farketti
Gecen hafta: 84.0
Bugun : 82.5
Fark: -1.500
@Zipzip-askrhpozitif E Elif_Eylul Cordelia
Biraz daha aktif olsan daha çok adapte olacaksın diyete.
İnslah çözülür.Kızlar 90 sabitim. Ne yediysem ne ictiysem kabızliğa cözüm bulamadım. Eki Görüntüle 2921594
Günaydın.Günaydın
Duzenledim sanada atiyim tekrar
Tebrikler çiçeğim.
Günaydın.günaydın hayırlı cumalar
Sen de biraz aktif olmalısın bence.Selam kizlar
Size tartimla geldim
Eksi meksi yok
Hafif bi siskinlik var bende demistim dun aha oda tartida cikti
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 66,2
+200
Selam kizlar 65 te geldi çattı
Haftaya cumaya kadarda verebildigim kadar verecem ondan sonra korumaya geçeceğim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 66.2
Bugun 65.6
Eki Görüntüle 2921625
Eksidesin canım tebrikler.Ben bu hafta nerde hata yaptım bilmiyorum düne kadar tartım pazartesi tartisina cakiliydi bugün ise şok etti
Geçen cuma 86.35
Bugun 86
Fark:0.35
Yuzde 0.41
Mavi takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Diger tarafta paylasmişsin canim oyuzden görmemisim
Selam kizlar 65 te geldi çattı
Haftaya cumaya kadarda verebildigim kadar verecem ondan sonra korumaya geçeceğim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 66.2
Bugun 65.6
Eki Görüntüle 2921625
Eksidesin ya canım sen elinden geleni yaptınBen bu hafta nerde hata yaptım bilmiyorum düne kadar tartım pazartesi tartisina cakiliydi bugün ise şok etti
Geçen cuma 86.35
Bugun 86
Fark:0.35
Yuzde 0.41
Mavi takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Menünü kontrol et ara ögun koyÖyle de düne kadar pazartesi tartisiyla aynıydim bugün böyle ben inmiyor diye sinir olurken o cikiverdi böyle olacağını bilseydim dün misafirin yanında yerdim valla
Çok güzel anlatmışsın tatlım. 20.000 evin bakımına gitti inan ki.... bulaşık makinesinin casmesi su kaçırmış bir usta cagirsalar en fazla 50 TL gidecek ...parkeler şişmiş tamamı söküldü değişti o yüzden... bilmiyorum ya ben oturduğum her yeri ihya ettim gelirken taktiğim lambaları bile sokmedim ayıp ya...sinekten yağ çıkaran insanların varlığı beni çok rahatsız ediyor. O dediğin kutuların hepsini attım çok şükür sana da nasip olsun canım.ahh ahhh elin lojmanları diye her gittiğim evin pisliğini temizledim ilk oturduğum ev normal kiraydı mutfak tezgahının karşı duvarından kapısından boncuk boncuk yağ kazıdım
ben de bıktım lojmanlarda sürtmekten yok taşınırken lazım olacak diye her şeyin orjinal kutusunu saklamaktan biz ne zaman kendi evimiz de rahatça oturucaz
ev fiyatları daha uygunken ev almama sebebimiz kiracı içine edip bırakacak korkusuydu şimdide evlere güç yetmiyor :)))
Canim karar vermesi lazım. Geçici burada imiş. Ne zaman gidecek bilmiyoruz. Burda birbirimize destek olup yarışmalar düzenliyoruz. Çok doğru gelmedi bana. BilemedimKüstü gitti mi acaba bizim kızhiç aklıma gelmediydi motivasyon için başka gruba gitmek ...
Aaa gitmemiş bizim kız.Paylaştım ki tartı foto mu
Tabiki de canım ama spor yapmaya vaktim yok çocuklar çok uğraşıyor yoruluyorum böyle kabul ederseniz neden olmasınMasterFit yarışmasina katılmak ister misin canım,?
He he bana isinmistin eminim bundanÇok üzüldüm çok isinmistim eksine aman sana
Haftayada güzel bir sonuç geleceğine eminim senden
Diger tarafta paylasmişsin canim oyuzden görmemisim
Yok kuzum alınmadım hastane randevum vardı bebek tedavisi görüyoruz doktor ile görüştük şimdi de annemgile geldimAaa gitmemiş bizim kız.
Alınma ablana tamam mı
1si sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?