Kahvaltı 10.30: 1 dilim yufka ekmek 3 kaşık sebzeli omlet 1 fincan çay 2 dilim peynir
Ara 12.:00 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 1 fincan çay 3 tane yaban mersini
Akşam: 16.30: 1 tabak yeşil fasülye yemeği 1 kase çoban salata az turşu
Ara 20.00: 1 su bardağı kefir
Emzirmeye devam
Spor: 30 dk vakumlu koşu bandı Eki Görüntüle 3629958
Anladım canım. Umarım her şey yoluna girer.
Günaydın canm , rabbim sıkıntılarını dertlerini azaltsin canm, ruhuna ferahlık versin umarım herşey yoluna girer
Teşekkür ederim
Öğretmen misin canim ?
Öğretmen misin canim ?
Allah içine ferahlık versin, her ailede oluyor olumsuzluklar. Biraz sakinleş, hayatindaki güzel şeylere odaklan. İyi gelecektir
Artı bekliyordum ama sürecin yoğunluğundan vermişim biraz , iyi moral oldu
Cook tebrik ediyorum, komsularla gunlere ragmen, eksiler gordun.Harikasin canim
Kolayliklar diliyorum, guzel bir sene olsun canim.
Oooo cag kebap miiii
Tebrikler
Umarim kendini daha iyi hissedersin, biz hep buradayiz, ne zaman hazir hissedersen aramiza don canim..
Eksi gormussun canim, nasil gitti hastane isleri?
Guzel birgun olmus.
Kaptanim harikasin
Oooo harika bir eksi, cok coook tebrik ediyorum canim
Cok az bir arti gormussun canim, hic moralini bozma..Haftaya senin haftan olacak
Kaptanimmm eksiler gelmis, harikasinizzz
Cok guzel bir menu olmus canim.
Canim sen sadece cocuguna ve sagligina odaklan.Bence suan baska bir onceligin yok.Kilo her zaman verilir..
Spor yarismasini kazanmisim birde ,ayy cok sevindimm
Ellerine saglik boncugummm
Sanada tebrikler canimmm.
Bende 70lerdeyim suan, yolum senden de uzun Burcincim, senin kadar azmedebilir miyim acaba?
hayırlı olsun tatlım senin adına çok sevindim çok şirinKizlar tatlis klinigimi paylasayim sizinle..Daha alisveris yapamadim, klinigi, masami susleyecegim diye umuyorum Haftasonu vakit bulabilirsem.Pazar gunude misafirlerim var oyy oyy.Buarada burasi bir ilkokul, anasinifindan, 5. Sinifa kadar ogrencilerimiz var. Ve yasal olarak burada her okulda klinik olmak zorunda.
Eki Görüntüle 3628002
Eki Görüntüle 3628003
Eki Görüntüle 3628004
Eki Görüntüle 3628005
Eki Görüntüle 3628006
canım benim Rabbim esirgesin nasılsınız annenler nasılKızlar bugün nasıl hevesle yola cikmistim anlatamam. Öyle bozuk ki moralim. Caanim ormanlar yanıyor. Gaz sokuyor resmen tüm Çanakkale. Dua edin bize. Evde tüm kapıları camları kapadık. Umarım kısa zamanda söndürülür. Uçaklar da vardı ama şimdi gece diye ucamiyoarmis sanırım. İlk resim arabada anneme giderken. İkincisi de evin camından. Çok çok üzgünüm. İçim acıyor resmen.
Nasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.Herkese selam. Valla bakamadım buralara. Evin yaşam alanlarını temizledim. Bu demek oluyor ki misafir odası ve çalışma odası temizlenmedineyse akıllı saatim olaydı bakardım ne kadar ne harcamışım. Çünkümonun dışında hep yattım.
Benim mide tam iyileşmediği için sıfır iştahla yediklerim:
Yawrukush Ellssa Boncuk2307
Sabah protein Shake
Öğlen kabaklı sandwich
Akşam yarım kase tarhana
Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.iyi akşamlar kızlar.
beslenmemi bir türlü düzene sokamadım. öğünlerim iyi aslında ama arada çikolata yiyorum
Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleriBence de canım kıymetini bil çay kahve günlerininöğlen 12den sonra çay kahve tuketmiyorum. Ya da çok canım isterse kafeinsiz teinsiz olanları. Ya da hindiba kahvesi
E cok az uyumuşsun sen kaptişim sanki.
Ne güzeeelllhep özenerek bakmisimdir yoga yapanlara
Molan güzel geçsin canımben de kizlarinuatirdim biraz telefonda takılıp erken yaticam. Yoruldum çok.
Geçer umarım en yakın zamanda tamamen. Mide kötü olunca insan çok keyifsiz oluyor. Ben de bugün yarım kilo incir yemek suretiyle tuvaletten çıkamaz oldum
Harika birgun olmus canimİyi akşamlar
Kahvaltı 11.30
4 yumurtalı peynirli ekmek
5 zeytin
Salatalik
Yarım domates
Ara öğün
Bitter cikolata
Akşam
200gr tavuk eti
2 YK pilav
Az Söğüş Salata
Şalgam
2.5 lt su
1.5 saat yüzme
Boncuk2307
Ellssa
Yawrukush
Offf bunlar nasil adimlarrr, sahaneIyi geceler canlar yürüyüşü de ekliyeyim 13 agustos ,Ellssa Boncuk2307 Yawrukush Eki Görüntüle 3629974
Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramizaçoook tesekkür ederim kızlar daha kendime gelemedim ama diyet açısından hiç iyi durumda degilim bir boşluk bir an elimde sacma sapan birsey ve bir suru kalori . zihnime ve bedenime dur diyemiyorum sanki elimdekine hayır diyemiyorum sanki atlatmam lazım .
bu duygusal bi açlık farkındayım ama toparlanmak için elimden geleni yapıcam dikkatimi dağıtmam lazım en başta ...
hayırlı olsun tatlım senin adına çok sevindim çok şirin
canım benim Rabbim esirgesin nasılsınız annenler nasıl
Daha iyiym kaptanım sağol. Yiyemiyorum açıkçası ama karnım bir şişkii.Nasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.Temizlikte yapmissin mis gibi, gule gule kirletin.
Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.
Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleriUyku duzeni olusturamadim canim.5:40gibi uyanip, 6:50de evden cikiyorum.Gece erken uyumaliyim, duzene sokacagim insallah.
Harika birgun olmus canim
Offf bunlar nasil adimlarrr, sahane
Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramiza
Teşekkür ederim ❤Nasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.Temizlikte yapmissin mis gibi, gule gule kirletin.
Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.
Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleriUyku duzeni olusturamadim canim.5:40gibi uyanip, 6:50de evden cikiyorum.Gece erken uyumaliyim, duzene sokacagim insallah.
Harika birgun olmus canim
Offf bunlar nasil adimlarrr, sahane
Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramiza
Evde yürüyüş videoları yapıyorumSporla destekliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?