Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı 10.30: 1 dilim yufka ekmek 3 kaşık sebzeli omlet 1 fincan çay 2 dilim peynir
Ara 12.:00 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 1 fincan çay 3 tane yaban mersini
Akşam: 16.30: 1 tabak yeşil fasülye yemeği 1 kase çoban salata az turşu
Ara 20.00: 1 su bardağı kefir
Emzirmeye devam
Spor: 30 dk vakumlu koşu bandı

Anladım canım. Umarım her şey yoluna girer.

Günaydın canm , rabbim sıkıntılarını dertlerini azaltsin canm, ruhuna ferahlık versin umarım herşey yoluna girer

çoook tesekkür ederim kızlar daha kendime gelemedim ama diyet açısından hiç iyi durumda degilim bir boşluk bir an elimde sacma sapan birsey ve bir suru kalori . zihnime ve bedenime dur diyemiyorum sanki elimdekine hayır diyemiyorum sanki atlatmam lazım .
bu duygusal bi açlık farkındayım ama toparlanmak için elimden geleni yapıcam dikkatimi dağıtmam lazım en başta ...

hayırlı olsun tatlım senin adına çok sevindim çok şirin
canım benim Rabbim esirgesin nasılsınız annenler nasıl

Nasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.Temizlikte yapmissin mis gibi, gule gule kirletin.

iyi akşamlar kızlar.
beslenmemi bir türlü düzene sokamadım. öğünlerim iyi aslında ama arada çikolata yiyorum
Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.

Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleriUyku duzeni olusturamadim canim.5:40gibi uyanip, 6:50de evden cikiyorum.Gece erken uyumaliyim, duzene sokacagim insallah.

Harika birgun olmus canim

Iyi geceler canlar yürüyüşü de ekliyeyim 13 agustos , Ellssa Boncuk2307 Yawrukush Eki Görüntüle 3629974
Offf bunlar nasil adimlarrr, sahane

Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramiza

Menumu yazayim hemen, gec vakite kalinca elimde telefonla uyuyorum menumu yazamadan.
Carsamba Menum
Sabah 6:45te (400kalori)

Oglen 1bucukta (300kalori)

Ara ogun (100kalori)

Aksam 5bucukta (450 kalori)

Su:2lt olmustur.
Spor:14.600 adim yatana kadar 16bini bulur diye dusunuyorum, guncellerim.

1250 kalori ile gunu kapatiyorum.
Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Daha iyiym kaptanım sağol. Yiyemiyorum açıkçası ama karnım bir şişkii.

Teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…