Bi anda 50 kiloya düşmez de tansiyon şeker yerle bir olur işte50 kiloya bir anda düşsün diye az yemeli
Tmm canım sağolDene valla çok rahatlık
aminnn cümlesinin evladınaRabbim uzun ömürler nasip etsin inşallah meleklerimize
Ben lahmacun yaptimmi 3- 5 goturuyorum o bir taneyle kalmaz sıcak sıcak iyi gidiyorYemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?
Amin inşallah ablamaminnn cümlesinin evladına
İşte onu söyleyen bunları hesap edemiyor kaç kilo kaç yaşında şekeri var mı yok mu öyle konuşuyorBi anda 50 kiloya düşmez de tansiyon şeker yerle bir olur işte
Hamuru ince onun yesin yazıkBen lahmacun yaptimmi 3- 5 goturuyorum o bir taneyle kakmaz sicak sicak iyi gidiyor
O uuzden evde hamur işi lahmacun fazla yapmiyorum yapsamda cuma yapiyorum
Ne kadarlik kucuk benimde ayni inan :)Benim oğlan hareketli kızda öyle ama anlıyor en azından küçüğü fare gibi her yerde
Tuh yanlış takımı gaza getirdimkızlar ben pek bir gaza geldimFitt_anne sağ olsun yazısıyla verdi gazı yaaa iç bacak çalıştırmak için küçük bir aletçik var bacak arasına koyup sıkıp bırakılanlardan leptap başın da otururken onunla çalışıyorum şimdiiiiii
Gecmis yaparken karşılaştımLahmacuna ne ara gectiniz ya
Cumaya verir o lahmacunlariHamuru ince onun yesin yazık
Kız kendi takımına oynasana napiyonTuh yanlış takımı gaza getirdimEkim ablacığım boşver bu saatte yat dinlen yazık canına
Nehir yarın yapıp 1 tane yicekmis başka birsey yemesin 1000 kaloriLahmacuna ne ara gectiniz ya
Tuh yanlış takımı gaza getirdimEkim ablacığım boşver bu saatte yat dinlen yazık canına
Lahmacun mu 1000 calNehir yarın yapıp 1 tane yicekmis başka birsey yemesin 1000 kalori
Çok fazla üye var anca idare ederiz kuzumKonseptimiz kilo alma olsunmu çok pis kilo alırım öyle böyle değil
Hadi başarılar herkese gazanız mübarek olsun
Burdayım burdayım geldim.
Hee tamam anlaşıldı. Üye sayısı fazla gibi geldi birimiz ayrılsakmı ne?
Simit olmamış poğaça hiç olmamış akşam yemeyip oruç tutmaliydinMenu
Sabah(9:40)
1simit
Yarim pogaca
1 kk peynir
Ogle
Kahve
10 kaju
2 kare bitter
Aksam(16:4/)
4yk kiymali firin patlican patates karisik
1 kase yogurt
Su:2 lt spor:Eki Görüntüle 2921964
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
Supersin canimkızlar ben pek bir gaza geldimFitt_anne sağ olsun yazısıyla verdi gazı yaaa iç bacak çalıştırmak için küçük bir aletçik var bacak arasına koyup sıkıp bırakılanlardan leptap başın da otururken onunla çalışıyorum şimdiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?