aldımKİRMİZİ TAKİM
Ben sizleri cok seviyor ve sizlere cok inaniyorum biz birlikte cok güçlüyüz
Gücümüzü azmimizi gösterme zamani
HAZİRMİYİZ
@zeyneppk KİRMİZİ TAKİM KAPTANİ
Cordelia
askrhpozitif
Tutku44
ekim2009
@Elisa83
madamhd
@sandriyon
@Brzhuzur
Yok kiz takılıyoruz mavi takım kırmızı takıma karşıHee tamam canım, ben de bir an adım zannettim de yüreğime iniyordudüşüncesi daraltı
sarı takımım bir tenemmm sen de motivasyon yazısı yaz onu da üstüme alınıcamKız kendi takımına oynasana napiyon
Üzülme canım 2 çiğ börek yer düşersin sen 50yeOf of işte birde son mesaj canımı pek yaktı 50 kilosu batmış bana bana benim gibi 3 çocuklu karın kası yapmış sportif hatunate allam ya
Kapiyi iyi kilitleyin ardindan gidip gelen belli degil eski turk sinemasindaki hanlara döndk her cesit geliyorAtan gitti biz ayıklamaya uğraşıyoz
Atan gitti biz ayıklamaya uğraşıyoz
Aynen bende baktım iyi olur.Bugunden itibaren gunlerde kisaldi
Tamam abla bak nasıl motive ediyorum senisarı takımım bir tenemmm sen de motivasyon yazısı yaz onu da üstüme alınıcam
Dürüm yedim simdiÜzülme canım 2 çiğ börek yer düşersin sen 50ye
2 yumurta yerine 1 yumurta,
Poğaça yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek
Nescafe, çay ödem yapan içecekler uzak durulmalı onun yerine bitki çayı içebilirsin
Çikolata yerine kuru meyve
2 but haşlama yerine 1 but haşlama olmalıydı menü çok fazla olmuş..Gelsin kilolar...
Oh oh afiyet olsun bende karın gurultusuyla geçmiş okiyim
Aynen bende baktım iyi olur.
Tamam abla bak nasıl motive ediyorum seni
Dürüm yedim simdi
Ay valla ya sorma şimdi de soda içeyim anca hazmederim 5 kiloyu veremedim napayimOh oh afiyet olsun bende karın gurultusuyla geçmiş okiyim
bi tenemmm bebeeemmm
Aynen bende baktım iyi olur.
Tamam abla bak nasıl motive ediyorum seni
Dürüm yedim simdi
Oda Yemege dikkat et yeter modunda birşey olacak diye korkuyoryaavff gülüm kavga yüzünden strese girince midene vurmuş işte, eşin de canı sağ olasıca maden suyu yeşil çay limonun nesi saçma sapanmış onun için seni üzüyor
ani baş ağrısı ve mide ağrısı, bulantısı genel de o dönemler olan aşırı stres ve sana fazla gelen yüklerden olur gülüm
Hay agzzina sağlık kaç kere yazdım sildim dedim cikintilik yapma Merve otur oturduğun yereİşte onu söyleyen bunları hesap edemiyor kaç kilo kaç yaşında şekeri var mı yok mu öyle konuşuyorYediği 1000 kalori geçmiş diyor 100 kilo birinin min 1500 Max 1800 kalori alması lazım
Az ye verirsin 1000 kaloriyi geçersen tabi vermezsinAy valla ya sorma şimdi de soda içeyim anca hazmederim 5 kiloyu veremedim napayim
yazık yaa iyi niyetli aslın da çocukcağız seni düşünüyor , küsmediniz değil mi yada alınganlık yapıp tavır takınmıyorsunuz birbirinize demi gülümOda Yemege dikkat et yeter modunda birşey olacak diye korkuyorbilmiyor ki midem çöplük
Yok be ablayazık yaa iyi niyetli aslın da çocukcağız seni düşünüyor , küsmediniz değil mi yada alınganlık yapıp tavır takınmıyorsunuz birbirinize demi gülüm
hah iyi o zaman siz tam oturmuş evli olmuşsunuz artıkYok be ablaalıştık artık birbirimize he deyip geçiyoruz
Ya işte ne diyeceksin ona bakarsanız bende engin bilgilerimle diyetisyen olayımHay agzzina sağlık kaç kere yazdım sildim dedim cikintilik yapma Merve otur oturduğun yereduygularıma tercuman oldun
Geçtim artık hayal olduAz ye verirsin 1000 kaloriyi geçersen tabi vermezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?