Tamam canim ekliyorum o zamanEderim kaptanım....kocişim sağol olsun lehim yaptı...şimdilik calisiyo
Fazla zorlamayin haftaya masterfittesiniz
Aynen bende slogan bulamadim. Ama olsundu
Ol yeşil giy tiril tiril
Fazla zorlama oldu sanki
MasterFit Yarışması 12.Etap | |
1 |
|
2 | @Zeynebim2020 |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 |
|
7 |
|
8 | @masal_19 |
9 |
|
10 |
|
11 | @Pikachu_ |
SARI TAKİM | |
1 |
|
2 | M MissHayaLet |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 | S sulisim |
YEŞİL TAKIM | |
1 |
|
2 | @Mevsim_bahar83 |
3 |
|
4 |
|
5 | @fitblonde |
6 | L LADY VEGA |
7 |
|
8 | @SanSebastianCheesecake |
9 |
|
10 |
|
11 | @EppekArasi |
12 | @Korkuluanne |
13 | @limonlutarcinlikek |
O kadar pahali ki. Kardeşime dicem disci olsunAllah kolaylik versin canim
Yaa dis cok pahali
Gercekten zor. Fiziken dinlenme firsatin olsa da psikolojikmen cok yorgunumAllah kolaylık versin canım işin zor çocuklar ile tek başına zor oluyordur hasta da olunca
Teşekkürler iyi olmaya calisiyorumçok geçmiş olsun canım daha iyi misin
Ovvv bu güzel habermis cancagzimmmmFazla zorlamayin haftaya masterfittesiniz
Ben kendi adima cevap vereyim ailemle yasadigim icin porsiyon küçülterek zayıfladım diyebilirimKizlar selam, kilo verenlere özelikle soruyorum
Özel yaptığınız bir diyet var mi. Yoksa evde ne varsa kısıtlayama yaparak mi devam ediyorsunuz ?
Detoks metoks iste :)
Avm ye geldik canimLunaparkta mi yani, anlayamadimeylülü mü götürdün
Artılarını eksilerini iyice araştırmak lazım. Rabbim şifa versin. Ağrıların olmasa sabret diyeceğiz de hayat kaliteni düşürüyor ...Yok abla karar vermedim daha ne olucak bilmiyorum
Modern tıp kullanıyor sülüğü ben de sıcak bakıyorum Zeynebim...Mantikli bide bence ,
Kaptanim ne yapiyon sen, zam gelmedi mi ekmege
Korkmasa da sülük yaptirsa keskeyalniz ben de tiksiniyorum
Vallaha ha bir bakislar bir tripler , artik cozuyorum kimin ne demek istedigini
Sen oldun mu 54 leİskelet olursun işte
Canim ben de seni tebrik ederim, masallahin var.
Valla popomda belimde yatınca kemikler çıkıyorSen oldun mu 54 le
Kaptanım eline sağlık. Yoruluyorsun. 13 kişi 8.000 adım atamam mi diyor ne yapalım 5.000 e mi indirelim.
MasterFit Yarışması 12.Etap 1 Wilma11 2 @Zeynebim2020 3 fesang 4 sardunya1038 5 masal3487 6 Kahve __Kokusu 7 bluegreeneyes 8 @masal_19 9 fittanne 10 60kiloyum 11 @Pikachu_ SARI TAKİM 1 Cordelia 2 M MissHayaLet 3 aypare ackerman 4 Amine Busra 5 Zipzip- 6 S sulisim YEŞİL TAKIM 1 sara_28 2 @Mevsim_bahar83 3 dolunaydagel 4 Efillim 5 @fitblonde 6 L LADY VEGA 7 deniz diyette 8 @SanSebastianCheesecake 9 Bal0ncuk 10 eceboce 11 @EppekArasi 12 @Korkuluanne 13 @limonlutarcinlikek
13 kisiden haftaya cogu ust takima cikarKaptanım eline sağlık. Yoruluyorsun. 13 kişi 8.000 adım atamam mi diyor ne yapalım 5.000 e mi indirelim.
Süpersin tatlım. Yeşil takim 2. Lig olsun. Mavi kırmızı şampiyonlar ligi. Demek herkes kendini 2. Lige ait hissetti.13 kisiden haftaya cogu ust takima cikar
Kalanlara da birsey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?