Şimdi pazara gidcem 4 gibi musaitimHayirli olsun bakalim ne zaman gelecek
Tamam canim olmazsa aksama kalir secmelerŞimdi pazara gidcem 4 gibi musaitim
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 12.Etap 1 Wilma11 2 @Zeynebim2020 3 @fesang 4 @sardunya1038 5 @masal3487 6 @Kahve __Kokusu 7 @bluegreeneyes 8 @masal_19 9 fittanne 10 @60kiloyum 11 C Chikolata_gozlum SARI TAKİM 1 @Cordeliaa 2 M MissHayaLet 3 @aypare ackerman 4 Amine Busra 5 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 @sara_28 2 F Frozen01 3 @dolunaydagel 4 @Efillim 5 @fitblonde 6 @LADY VEGA 7 @deniz diyette 8 Hedef60kgolmak 9 @Bal0ncuk 10 @eceboce 11 @EppekArasi 12 @Korkuluanne 13 @limonlutarcinlikek
Teşekkür ederim canım❤❤❤❤
Ben kabul ederim canim ekliyorum o zaman
sağol canım benimHayırlı olsun
hahahaŞöyle tarçınlı zencefilli zerdeçallı soğanlı moğanlı bişey koy canımız çekmesinbunu diyen ben eski nicim cikolataydı
he yaa o zaman da lahmacun çekebilüür canımızSoğan ne ya cücük olsun bari
hoşbuldum beybianaaa hoşgeldin canım
Eline saglik canim
MasterFit Yarışması 12.Etap 1 Wilma11 2 @Zeynebim2020 3 @fesang 4 @sardunya1038 5 @masal3487 6 @Kahve __Kokusu 7 @bluegreeneyes 8 @masal_19 9 fittanne 10 @60kiloyum 11 C Chikolata_gozlum SARI TAKİM 1 @Cordeliaa 2 M MissHayaLet 3 @aypare ackerman 4 Amine Busra 5 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 @sara_28 2 F Frozen01 3 @dolunaydagel 4 @Efillim 5 @fitblonde 6 @LADY VEGA 7 @deniz diyette 8 Hedef60kgolmak 9 @Bal0ncuk 10 @eceboce 11 @EppekArasi 12 @Korkuluanne 13 @limonlutarcinlikek
Eline sağlık kaptanım
Devamı gelir canım buradan uzaklaşınca çoğumuz öyleyiz adaptasyon sorunu yaşıyoruz ama bence spora devam etmelisin son kalan kilolar çabuk gitmiyor.55 istiyorum ama 58 den de şikayetçi değilim. benim sıkıntım yağ oranım yüksek kasım az. sporla hiç aram yok orda sıkıntı yaşıyorum. sizlerle yürüyüşe ve leslie ye başladım. inşallah devam gelir
Sen katil ben adıma devam edeyim yoksa benim eş beni kesecekTamam öyle yapalım.Dün akşam çok yemişdim katılmam iyi oldu 54 oldum yine
Ya ben diyetteyken o da yemiyor birbirmize sinir oluyoruzAynı valla bide diyor ki benle artık yemek yemiyon
Keske dayansalar hayat daha kolay olacak bizim içinbenimki de yeni başladı sayılır bakalım nereye kadar dayanacak
İskelet olursun işteNasıl az anlamadım canım ? 48 de iskelet falan olurum heralde
Ay canım kusura bakma giremedim . Adıma sokmadıysan beni katılmayayım. Ama girmişsem devam edeyimNehir6161 adima devam edecek misin canim
Yazmadim canim daha secmeler olmadi nasil istersenAy canım kusura bakma giremedim . Adıma sokmadıysan beni katılmayayım. Ama girmişsem devam edeyim
Bu hafta 4 gün evdeyim belki atamam kendimi fazla zorlamayayım biraz dinleneyim .Yazmadim canim daha secmeler olmadi nasil istersen
Tamam canim haftaya devam edersinBu hafta 4 gün evdeyim belki atamam kendimi fazla zorlamayayım biraz dinleneyim .
Ben atlıkarıncadayimCumaya göre fazla sessiz buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?