Sen direkt mavi kirmizi ol. Yaparsın sen. Tutaste sin. Azcik artı ödem seni korkutmaz.Zipzip- kaptanim ben sariyim o zaman renkler yanlis oldu bi zahmet sutla beni burdan
Ben de onu diyom.Seni mastefite ekliyelim biz
Olabilir canim. Annemin seker vurmustu gozeAmine Busra @masal_19 göze vurur mu insülin ,goslerim bir tuhaf basim dönüyor. Pazartesi randevu alacagim bakalim.
Dil cikarma emojisi yanına tepinerek gülme emojisi gelsin. Yönetimmmm.B.k rengi olacagim bu hafta iyice karisti kafam
Yurt disindan geliyordu da kamyonlar devrilince haberimiz oldu ya haniCaya niye zam gelmedi acaba
Ama yakindir
Kahve icemeyen cay icer ,caya talep artar fiyati artirirlar
Seçmeler var bebeğim. Seni hangi kaptan alacak bakalım.Ben mavi miyim kırmızı mıyım bilemedim ama adım sayar indirdim telefona. Tek sıkıntı evin içinde telefon elimde olmayınca attığım adımlar boşa gidiyor haha :))
Bugün tek öğün yaptım.
Menemen bir dilim süzme peynir ve biraz gözleme
Zipzip- E Elif_Eylul Wilma11 fittanne
Başka kimi etiketleyeceğim?
Beynim rengarenk oldu bugunKaptanım mavi ve kırmızı dışındaki takımları kapatmayı teklif ediyorum bu ne böyle ana takimlarda kimse kalmamış
Sen beni serpistir bir yere kaptanim etim senin kemigim cordisiminSeni mastefite ekliyelim biz
Aranan gazzz bulunduSen direkt mavi kirmizi ol. Yaparsın sen. Tutaste sin. Azcik artı ödem seni korkutmaz.
Okul yolunda hıkkk diye gidecegizOkuldayim otobuse zor yetistim ayaciklarim tutmuyo
Aboo bu lafin ustune asla.kalmam yesilde alin beni burdandolunaydagel nerdesin ? 8.000 adım nedir yaa? Senin yesilde işin ne? Yeşil takım orta yaş üzeri için.
Yaa caylarin bile tadi kalmadi artik zatenYurt disindan geliyordu da kamyonlar devrilince haberimiz oldu ya hanimeger ithal caymis . Bizde diyoruz cay alimi yapmadan caykur nasil zarar ediyor minicik kota verip zarar edebildi ya
Hala zararina satiyor demek
Afiyet olsun canimBen mavi miyim kırmızı mıyım bilemedim ama adım sayar indirdim telefona. Tek sıkıntı evin içinde telefon elimde olmayınca attığım adımlar boşa gidiyor haha :))
Bugün tek öğün yaptım.
Menemen bir dilim süzme peynir ve biraz gözleme
Zipzip- E Elif_Eylul Wilma11 fittanne
Başka kimi etiketleyeceğim?
Hahhaah tamam beklemedeyim canimSeçmeler var bebeğim. Seni hangi kaptan alacak bakalım.
MasterFit Yarışması 12.Etap | |
1 |
|
2 | @Zeynebim2020 |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 |
|
7 |
|
8 | @masal_19 |
9 |
|
10 |
|
11 | @Pikachu_ |
12 |
|
SARI TAKİM | |
1 |
|
2 | @Miss___hayaLet |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 | S sulisim |
YEŞİL TAKIM | |
1 |
|
2 | F Frozen01 |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 | L LADY VEGA |
7 |
|
8 | @SanSebastianCheesecake |
9 |
|
10 |
|
1 | @Korkuluanne |
1 | @limonlutarcinlikek |
Demek ki zam kapida .Yakinda yag, seker, cay, un icin karne cikacak aylik tuketim miktari kisi basina vs bizde anlatiriz ahh ahh bozim zamanimizda diyeYaa caylarin bile tadi kalmadi artik zaten
Geçen markete gittik 2 den fazla vermiyor cayida
Afiyet olsun canim
Sporda Cordeliaa etiketlersin
Kirmizi mavi olduğunu ogrencez insallah bizde merak ediyoruz:)
MasterFit Yarışması 12.Etap | |
1 |
|
2 | @Zeynebim2020 |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 |
|
7 |
|
8 | @masal_19 |
9 |
|
10 |
|
11 | @Pikachu_ |
12 |
|
SARI TAKİM | |
1 |
|
2 | @Miss___hayaLet |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 | S sulisim |
YEŞİL TAKIM | |
1 |
|
2 | F Frozen01 |
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 | L LADY VEGA |
7 |
|
8 | @SanSebastianCheesecake |
9 |
|
10 |
|
11 | @Korkuluanne |
12 | @limonlutarcinlikek |
Afiyet olsun canim
Sporda Cordeliaa etiketlersin
Kirmizi mavi olduğunu ogrencez insallah bizde merak ediyoruz:)
Adimlar yarin başlıyor ama sen bugunden alismaya calisTeşekkür ederim zıpzıpcım tamam cordeliaa'yi gece adımlar bitince etiketlerim. Bugün daha bir şey yemeyeceğim yatana kadar su ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?