- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ben diyorum cumada dahil olsunAdim atamam diyorum cumalari insan isteyince herseyi yapıyor
15.000 adimi tamamladim
Yok ben adim atarim ama odem vs etkilemek istemiyorum . Ben adimli yesilimKaptanım eline sağlık. Yoruluyorsun. 13 kişi 8.000 adım atamam mi diyor ne yapalım 5.000 e mi indirelim.
Ondan mı yeşile geçtin.Ben diyorum cumada dahil olsun
Ben adimli yesilim , adim atacagim ama.odem.tutup mastefiti etkilemek.istemiyorumOndan mı yeşile geçtin.
Kendisi atmicakya günün 24 saati olsunOndan mı yeşile geçtin.
Yalnış anlamışımBen adimli yesilim , adim atacagim ama.odem.tutup mastefiti etkilemek.istemiyorum
Kız sus sus. Çayımızı bari içelim.Noldu simdi buralarda bir renk karmasasi yasanmis
Nehiri ignesini yaptirdim saglik ocagi yeniden yazdi ilaclari . Ozeldeki doktoru 3 ay kullanip yeniden kan bakacagiz demisti ama devlet amca diyor ki hayir kullanamazsin . Kullanirsan odemem . Doktorun onerdigi doz haftada bir ama devlet amca olmaz ayda bir alsan yeter diyor halbuki kan sonuclarina devlet amca gelipte bakmadi bile neye gore kime gore dedim ama amca beni duymadi kulaklari kapali , sagir olmus belli . Ya bi s.. deyip paraciklari doktum ilaclara bir kere daha helal etmeyerek vergilerimi dondum evcegizime cay iciyorum bu ara caya zam gelmedi hayret diyerek
Gece zam gelirse benden bilinKız sus sus. Çayımızı bari içelim.
Yeşil takımı niye harcadın onlar da kilo yarısında.Ben adimli yesilim , adim atacagim ama.odem.tutup mastefiti etkilemek.istemiyorum
Dil cikarma emojisi yonetim duy beniSüpersin tatlım. Yeşil takim 2. Lig olsun. Mavi kırmızı şampiyonlar ligi. Demek herkes kendini 2. Lige ait hissetti.
Eve döndüm. Satasayim sağa sola.
Defolup gideyim en iyisiYeşil takımı niye harcadın onlar da kilo yarısında.
Gitme eppekim de normal yarışa katıl.Defolup gideyim en iyisi
Caya niye zam gelmedi acabaNoldu simdi buralarda bir renk karmasasi yasanmis
Nehiri ignesini yaptirdim saglik ocagi yeniden yazdi ilaclari . Ozeldeki doktoru 3 ay kullanip yeniden kan bakacagiz demisti ama devlet amca diyor ki hayir kullanamazsin . Kullanirsan odemem . Doktorun onerdigi doz haftada bir ama devlet amca olmaz ayda bir alsan yeter diyor halbuki kan sonuclarina devlet amca gelipte bakmadi bile neye gore kime gore dedim ama amca beni duymadi kulaklari kapali , sagir olmus belli . Ya bi s.. deyip paraciklari doktum ilaclara bir kere daha helal etmeyerek vergilerimi dondum evcegizime cay iciyorum bu ara caya zam gelmedi hayret diyerek
Seni mastefite ekliyelim bizZipzip- kaptanim ben sariyim o zaman renkler yanlis oldu bi zahmet sutla beni burdan
B.k rengi olacagim bu hafta iyice karisti kafamGitme eppekim de normal yarışa katıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?