- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
İyi akşamlar canımKeyfim yok biraz simdi çıkıyorum siteden iyi aksamlar canim
Ye migi yeee makarnaları yee afiyet olsun bebeğimmmBenimde berbatkaptan oldum makarnayla kutladım
Lütfen pazartesini kaybetmeleyim kaptanım . Aç uyuyoruz bugünden itibaren.Benimde berbatkaptan oldum makarnayla kutladım
Korkulacak bir sey mi yaGeçmiş olsun canım bekletmeden doktora gösterin mikrop kapmasın..
İyi akşamlar kaptanım neyin var ya bişey olmuş kesinKeyfim yok biraz simdi çıkıyorum siteden iyi aksamlar canim
Ne oldu canim iyimisinKeyfim yok biraz simdi çıkıyorum siteden iyi aksamlar canim
Geçmiş olsun canımBenim kizin gobegi kizarmis cok hafif akmistabakalim yarin zaten asisi vardi domtora da gosterecegiz.16 aylik kizim basina boyle bir sey gelen var mi?
Çevir kazı yanmasın. Hain kaptan. C Chikolata_gozlum gel.maviye kaçalım.Elimdekiler altın gibi varya
Geçmiş olsun neyin var canmKeyfim yok biraz simdi çıkıyorum siteden iyi aksamlar canim
Gitti artık geride cikmazŞey kemküm
Sagol canimGeçmiş olsun canım
yok canım dikkat edicem Allahın izniyle. Cuma günü bir boşalıyorum galiba ondan oluyorCanım aman dikkat et bugünden sonra
Bilmiyorum ki canım bilgisi olan arkadaşlar yazsın K KarlarKralicesi ebemm az bi baksan ?Korkulacak bir sey mi yayarin goturecegiz zaten
Bırak kız rahat rahat yesinCanım aman dikkat et bugünden sonra
iyi misin?Keyfim yok biraz simdi çıkıyorum siteden iyi aksamlar canim
Boooyyronnn yerimiz müsait her zaman
bugün yeterince yedim zaten gerek yok ahahahahaBırak kız rahat rahat yesin
60kiloyum canım sıkma canını bu hafta rahat rahat dolu dolu bol kaçamaklı beslen çikolatada vereyim sizee ağzınız tatlansın oh misss
Pazartesi güzel bekliyorumyok canım dikkat edicem Allahın izniyle. Cuma günü bir boşalıyorum galiba ondan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?