Oturduk mu oturmadik mi bilmem abla dahah iyi o zaman siz tam oturmuş evli olmuşsunuz artık
Ya işte ne diyeceksin ona bakarsanız bende engin bilgilerimle diyetisyen olayım [IMG alt="Cordeliaa"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/444/444639.jpg?1632513078[/IMG] Cordeliaa da spor hocası olsundiyetisyene gidince neden bize Koca bir sayfa 3 ana 3 ara öğün veriyor o zaman
yedigi gün her yer kokmustuu her yer cig börek kokmustuÜzülme canım 2 çiğ börek yer düşersin sen 50ye
En son 500 du, ne ara 1000 oldu o gözümün çiçeğiNehir yarın yapıp 1 tane yicekmis başka birsey yemesin 1000 kalori
amann allahimmmm
Aynen bende baktım iyi olur.
Tamam abla bak nasıl motive ediyorum seni
Dürüm yedim simdi
Ama yaaaayedigi gün her yer kokmustuu her yer cig börek kokmustu
haklısın gülüm de onun da gör ne stresi vardı çocuk için tedavi de oluyormuş ya iyice stres olmuş olabilir burada size patladı bence deee o kelimeyi yazmayacaktı çok ayıp oldu o kelimeYa işte ne diyeceksin ona bakarsanız bende engin bilgilerimle diyetisyen olayım @Cordeliaa da spor hocası olsundiyetisyene gidince neden bize Koca bir sayfa 3 ana 3 ara öğün veriyor o zaman
Geçtim artık hayal oldu
Ben 700 de tutuyordumEvet tabiki 1000 kaloriyi aşan kilo veremez
Tavuk baget olmamış bir tane yemeliydinGelsin 24 Eylül Cuma Menüm
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Salatalık - havuç
10 tane tuzlu fıstık - bikaç tane dut kurusu
Ara 16.00
Kayısılı form çayı
10 tane çiğ badem
Akşam 18.45
6 yk esmer bulgur pilavı
2 tavuk baget
Salata - yoğurt
Spor yok maalesef
Ben de sena cevabı çok iyiydi amaHaddimden ettiler beni
evlilik tam oturduğun da kızarsın kavga bile edersin ama 1 saat sonra çay içer misin v.s. hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edersin:)Oturduk mu oturmadik mi bilmem abla daikimizde kavga etmekten sıkıldık sanırım artik
Anaa bende diyorum bu çiğ börek kokusu nerden geliyoryedigi gün her yer kokmustuu her yer cig börek kokmustu
O topa hiç girmeyelim ablaevlilik tam oturduğun da kızarsın kavga bile edersin ama 1 saat sonra çay içer misin v.s. hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edersin:)
zaten kavgadan da sıkılın tabii kiiii o kadar çok enerjiniz kalıyorsa neyseee demiycemmm
İnsafsız seniiiiSen oruç tut cumaya anca verirsin canım ben öyle verdim son kilolarımi
İki günlük kotamı doldurdum yarın açlık orucu yapayımTavuk baget olmamış bir tane yemeliydingit başımdan afiyet olsun canım
Orucu sen mi tutuyorsun , uykumuİnsafsız seniiiikız bari ezan 5 olunca başlayalım. Söyle uyanınca hemen iftar olsun falan
Sen sus da ben oveyim seni, kendin yapma, bana pasla bu durumlarıYok kiz takılıyoruz mavi takım kırmızı takıma karşıyoksa ben 55 kilo fit hatunum ay gideyim yoksam ablam beni vuracak gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?