- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturduk mu oturmadik mi bilmem abla dahah iyi o zaman siz tam oturmuş evli olmuşsunuz artık![]()
Ya işte ne diyeceksin ona bakarsanız bende engin bilgilerimle diyetisyen olayım [IMG alt="Cordeliaa"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/444/444639.jpg?1632513078[/IMG] Cordeliaa da spor hocası olsun![]()
![]()
![]()
![]()
diyetisyene gidince neden bize Koca bir sayfa 3 ana 3 ara öğün veriyor o zaman
![]()
yedigi gün her yer kokmustuu her yer cig börek kokmustuÜzülme canım 2 çiğ börek yer düşersin sen 50ye![]()
En son 500 du, ne ara 1000 oldu o gözümün çiçeğiNehir yarın yapıp 1 tane yicekmis başka birsey yemesin 1000 kalori![]()
amann allahimmmm
Aynen bende baktım iyi olur.
Tamam abla bak nasıl motive ediyorum seni
Dürüm yedim simdi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama yaaaayedigi gün her yer kokmustuu her yer cig börek kokmustu![]()
haklısın gülüm de onun da gör ne stresi vardı çocuk için tedavi de oluyormuş ya iyice stres olmuş olabilir burada size patladı bence deee o kelimeyi yazmayacaktı çok ayıp oldu o kelimeYa işte ne diyeceksin ona bakarsanız bende engin bilgilerimle diyetisyen olayım @Cordeliaa da spor hocası olsun![]()
![]()
![]()
![]()
diyetisyene gidince neden bize Koca bir sayfa 3 ana 3 ara öğün veriyor o zaman
Geçtim artık hayal oldu![]()
Ben 700 de tutuyordumEvet tabiki 1000 kaloriyi aşan kilo veremez![]()
Tavuk baget olmamış bir tane yemeliydinGelsin 24 Eylül Cuma Menüm
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Salatalık - havuç
10 tane tuzlu fıstık - bikaç tane dut kurusu
Ara 16.00
Kayısılı form çayı
10 tane çiğ badem
Akşam 18.45
6 yk esmer bulgur pilavı
2 tavuk baget
Salata - yoğurt
Spor yok maalesef
Ben de sena cevabı çok iyiydi amaHaddimden ettiler beni![]()
evlilik tam oturduğun da kızarsın kavga bile edersin ama 1 saat sonra çay içer misin v.s. hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edersin:)Oturduk mu oturmadik mi bilmem abla daikimizde kavga etmekten sıkıldık sanırım artik
Anaa bende diyorum bu çiğ börek kokusu nerden geliyoryedigi gün her yer kokmustuu her yer cig börek kokmustu![]()
O topa hiç girmeyelim ablaevlilik tam oturduğun da kızarsın kavga bile edersin ama 1 saat sonra çay içer misin v.s. hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edersin:)
zaten kavgadan da sıkılın tabii kiiii o kadar çok enerjiniz kalıyorsa neyseee demiycemmm![]()
![]()
İnsafsız seniiiiSen oruç tut cumaya anca verirsin canım ben öyle verdim son kilolarımi![]()
İki günlük kotamı doldurdum yarın açlık orucu yapayımTavuk baget olmamış bir tane yemeliydin![]()
![]()
![]()
![]()
git başımdan
afiyet olsun canım
![]()
Orucu sen mi tutuyorsun , uykumuİnsafsız seniiiikız bari ezan 5 olunca başlayalım. Söyle uyanınca hemen iftar olsun falan
![]()
Sen sus da ben oveyim seni, kendin yapma, bana pasla bu durumlarıYok kiz takılıyoruz mavi takım kırmızı takıma karşı![]()
yoksa ben 55 kilo fit hatunum
![]()
![]()
![]()
ay gideyim yoksam
![]()
![]()
![]()
ablam beni vuracak gelince
![]()
![]()
![]()