- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
HahahhahahaAslında o kadar spora zayıflamaya 3. Hamile kaldım artık 3 çocuk annesiyim
Lisedeyken heves etmistim sonra dogru duzgun yapmadım bile
Iste bende en son ablamin dugununde yaptirdim makyaji baska yok :))
Rica ederim canım
Bende ünv yıllardaki kiloma döndümNiye hayal olsun canım bende 2 sene önce 16 yaşımdaki kiloma döndüm hala aynı kilodayım şükür.
Daha da altına düşmen dileği ile migiBende ünv yıllardaki kiloma döndüm10 sene olmuş
Eşimle nişanlıyken bile kiloluydum görümceme gösterdim dedi ki şimdiki ondan daha zayıfsın diyorDaha da altına düşmen dileği ile migi
Bende doğumdan çıktığım kilomdayimBende ünv yıllardaki kiloma döndüm10 sene olmuş
Bende yavas ilerliyorum bugunŞimdi yürüyüş zamanı 2 numara peşimde
Benim eşimde tanistigimda zayıftı şimdi 20 kilo fazlaEşimle nişanlıyken bile kiloluydum görümceme gösterdim dedi ki şimdiki ondan daha zayıfsın diyoreşim çok zayıftı adam dert yandı
Valla ben hic öyle zayif olmadim zaten migim.Eşimle nişanlıyken bile kiloluydum görümceme gösterdim dedi ki şimdiki ondan daha zayıfsın diyoreşim çok zayıftı adam dert yandı
Kilo verilir de uzun süre olunca sıkılıyor insan.Bende doğumdan çıktığım kilomdayim
Verdim verdim verdim.....
Aldim aldim aldim
Koca yasli sisko dünya(
Evin içinde mi yürüyorsunuz hava da soğukBende yavas ilerliyorum bugun
4500 deyim
Ben 8 sene önce 59 falandımEşimle nişanlıyken bile kiloluydum görümceme gösterdim dedi ki şimdiki ondan daha zayıfsın diyoreşim çok zayıftı adam dert yandı
Ben daha 2000Bende yavas ilerliyorum bugun
4500 deyim
Aynen öyle. Birde kıyafetlerim var. 38 beden, pantolonlarim var. Dolap bekliyor.Kilo verilir de uzun süre olunca sıkılıyor insan.
Verirsin canım şimdi kaç kilosun takımdaki kilolara pek bakmadımAynen öyle. Birde kıyafetlerim var. 38 beden, pantolonlarim var. Dolap bekliyor.
Aynen canim evin icinde tamamliyorumEvin içinde mi yürüyorsunuz hava da soğuk
Daha erken tamamlariz :))Ben daha 2000
Bendeki genetik baba tarafina çekmişim hep kilolu akrabalarValla ben hic öyle zayif olmadim zaten migim.
Bebekken de istahliymisim. Kardeslerim zayif ben hafif topluyum hep. İdeal kilodaydim ama üst sinira cok yakindim. Sonra da daha da ilerledi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?