- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Merhaba canim mutlu hafta sonlari ❤❤Merhaba kizlar mutlu hafta sonları
Hic bisey yapmadim galiba bugun :)Naptınız bugün
Benim okulda veli toplantisi vardi, oraya gittim. Yeni eve girdim, kahvalti ettim.
1 yumurta hasladim, peynir zeytin cay. 1 dilim ekmek yedim, doymadim, 1 dilim daha yedim. Tam buğday ekmegi.
Ama saat kaç olmus baksaniza öğle oldu artik.
O kadar yoruldum o kadar yoruldum ki anlatamam.
Niye hayal olsun canım bende 2 sene önce 16 yaşımdaki kiloma döndüm hala aynı kilodayım şükür.ama sadece hayâl de değil kızlar. bir zamanlar vücudum gerçekten böyleydi
düşünün o halden bu hale geldim
Evet gözlerim doluyor makyaj yapınca mayisma oluyor bendeKizlar, sizin de göz makyaji yapinca uykunuz geliyor mu
Simdi rimel var kirpiklerimde, bir uyku getiriyor. Gözlerimi kapatasim geliyor
Aman haftasonu ne olacak zaten. Hava da soğuk :)Hic bisey yapmadim galiba bugun :)
Kahvalti,yemek derken oglen oldu
Makyaj yapmayi hic sevmiyorumKizlar, sizin de göz makyaji yapinca uykunuz geliyor mu
Simdi rimel var kirpiklerimde, bir uyku getiriyor. Gözlerimi kapatasim geliyor
Aynen ya sogudu havalar artikAman haftasonu ne olacak zaten. Hava da soğuk :)
Evet görüyoruz zayifsinNiye hayal olsun canım bende 2 sene önce 16 yaşımdaki kiloma döndüm hala aynı kilodayım şükür.
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kizlar mutlu hafta sonları
Ben makyaj yapmaya bayilirdim eskiden, evlenmeden önce makyajsiz adim bile atmazdim :)))Makyaj yapmayi hic sevmiyorum
2. Doğumdan sonra 65/67 arası gidip geliyordum takımlara katıldim öyle daha kolay oldu.Evet görüyoruz zayifsin
Kiskandim
Eee nasil zayifladin misscim?
Merhaba bebisim. Hoş bulduk. Ben pro olmadığım icin takır takır mesaj gönderemiyorum. Biliyor musunMerhaba canım hoşgeldin
Maşallah. Korumana da cok sevindim2. Doğumdan sonra 65/67 arası gidip geliyordum takımlara katıldim öyle daha kolay oldu
Lisedeyken heves etmistim sonra dogru duzgun yapmadım bileBen makyaj yapmaya bayilirdim eskiden, evlenmeden önce makyajsiz adim bile atmazdim :)))
Ama saldım artik. Binde bir, düğün dernekte.
Aslında o kadar spora zayıflamaya 3. Hamile kaldım artık 3 çocuk annesiyimMaşallah. Korumana da cok sevindim
Desene 2 cocuk annesi gibi değilsin hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?