Telefondan sayıyorumKafan dönüyordur git git gel.
Yerinde mi sayıyorsun, koridorda mi yürüyorsun.
Bileklik mi var kolunda canim. Nasil takip ediyorsun.
benim dolaplarda ve baza altında neler bekliyor bir bilsenAynen öyle. Birde kıyafetlerim var. 38 beden, pantolonlarim var. Dolap bekliyor.
Iphone daki özellik çok iyi canımm senin nabzında bariz bi problem görürse sağlık ekiplerini çağırıyor yanı yurt dışında öyleymiş..ben de yeni aldım sayılır canım. Huawei band 6 aldım ben. çok araştırdım. karşılaştırma videosu falan izledim. bunu seçtim. başka markalara göre adımları ayarlı sayıyor. oturup kalkmalarda ve basit hareketlerde herşeyi adım olarak eklemiyor. iyi yani.
arayüzleri de fazla. değişik saat ekranı da oluyor. ekranı geniş. stres, nabız, ay döngüsü, müzik, hava durumu, hareketsizlik uyarısı, oksijen, telefon mesajlarını okuma, aramaları görme ve çevirme özellikleri var. ekran camı ve kordonu da kaliteli. ben çok memnunum yani.
iphone nunki çok pahalı çok gerek yok bence.
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. inşallah normal griptir.
geçmiş olsun canım. mikrobik birşey mi acaba?
Benim de 70 m2 koridoru yürüyorum 10 adımda bitiyor hahaha100 m2
Eline saglik canimÇook yorgunummmkahvaltı hazırla topla öğle yemeği pişir topla evi süpürmek var sırada uf ne sıkıcı
Öğle yemeğimi de yedim. 2 kabağı 1 yk yağda doğrayıp pişirdim karabiber ekledim üstüne derince bir kaseye aldım. Üzerime göbek marul ve dere otu 4 yk yoğurt ekleyip karıştırdım güzel bir tabağa alıp üzerine azıcık mısır serptim tavsiye ederim diyetisyen tarifiydi zaten çok da doyurucu oluyor.
Afiyet olsun canım eline sağlıkÇook yorgunummmkahvaltı hazırla topla öğle yemeği pişir topla evi süpürmek var sırada uf ne sıkıcı
Öğle yemeğimi de yedim. 2 kabağı 1 yk yağda doğrayıp pişirdim karabiber ekledim üstüne derince bir kaseye aldım. Üzerime göbek marul ve dere otu 4 yk yoğurt ekleyip karıştırdım güzel bir tabağa alıp üzerine azıcık mısır serptim tavsiye ederim diyetisyen tarifiydi zaten çok da doyurucu oluyor.
İyiyim canım benim sen nasılsın.gecmisi okumaya çalışıyorum
Iyiyim bende adim atmaya çalışıyorum:)İyiyim canım benim sen nasılsın.gecmisi okumaya çalışıyorum
25004000 olmuş
Afiyet olsunKahvaltıyı şimdi ettim
Migi niye şaşırdın hem buraya yazıp hem evi turluyorum4000 olmuş
haklısın canım fiyatlar yüksek. ben de çok düşündüm alırken. sonra özellikleri iyi olsun bir tane olsun dedim. telefonu üzerimde taşımak hoşuma gitmiyor. ayrıca çok zararlı zaten.Güle güle kullan canım hayırlı olsun. Bana adımları düzgün saysın yeter. Fiyatlar da o kadar fazla ki yani aklımdan mı saysam diye düşünmüyor değilim :))
çok şükür canım. merak ettim seniIyiyim canım sen nasılsın sagol
Soranlara teşekkür ederim
Bana doktor demisti rahat birakin hastayken yememesi normal vucut enerjiyi savasa harciyor sindirime harcamak istemez onun icin istah gider diye . Buyukler olarak iyilesmek icinde yedigimiz icin hep onlarida zorluyoruz iste annelikAynen canım Bende öyle düşünüyorum ama ara ara yemiyor diye de evham yapıyorum
Az önce galeta yedi şükür en azından içini tutsun..
Gecmis olsun canimKizim yine hasta ama cok sukur vitaminler ise yaradi her hafta olurken 1 aydir ilk defa oldu buna sukredecegim aklima gelmezdi valla . Ilaclarimizi aldik geldik mutlu mutlu
Geçmiş olsun canım bu ara çok salgın varKizim yine hasta ama cok sukur vitaminler ise yaradi her hafta olurken 1 aydir ilk defa oldu buna sukredecegim aklima gelmezdi valla . Ilaclarimizi aldik geldik mutlu mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?