Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kafan dönüyordur git git gel.
Yerinde mi sayıyorsun, koridorda mi yürüyorsun.
Bileklik mi var kolunda canim. Nasil takip ediyorsun.
Telefondan sayıyorum
Samsung healthy programi yuklu

Genelde yerimde sayiyorum ama sıkılıyorum sonra tum evin icinde geziyorum

Iphone daki özellik çok iyi canımm senin nabzında bariz bi problem görürse sağlık ekiplerini çağırıyor yanı yurt dışında öyleymiş..
ülkemizde var mı onla ilgili çalışma bilmiyorum..
Tansiyon kalp hastaları için Harika bişey keşke bu teknolojiyi bizim ülkemiz içinde yapsalar..

Oğlumu sormuşsun canım bana da öyle geliyor ya mikrop kaptı ya da üşüttü.. az önce koltukta sızmış uyumuş tontişim
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin, hastası olanlara da yardım etsin..

Çook yorgunummm kahvaltı hazırla topla öğle yemeği pişir topla evi süpürmek var sırada uf ne sıkıcı
Öğle yemeğimi de yedim. 2 kabağı 1 yk yağda doğrayıp pişirdim karabiber ekledim üstüne derince bir kaseye aldım. Üzerime göbek marul ve dere otu 4 yk yoğurt ekleyip karıştırdım güzel bir tabağa alıp üzerine azıcık mısır serptim tavsiye ederim diyetisyen tarifiydi zaten çok da doyurucu oluyor.

Eline saglik canim

Afiyet olsun canım eline sağlık

Güle güle kullan canım hayırlı olsun. Bana adımları düzgün saysın yeter. Fiyatlar da o kadar fazla ki yani aklımdan mı saysam diye düşünmüyor değilim :))
haklısın canım fiyatlar yüksek. ben de çok düşündüm alırken. sonra özellikleri iyi olsun bir tane olsun dedim. telefonu üzerimde taşımak hoşuma gitmiyor. ayrıca çok zararlı zaten.
ama baktım kilom çok fazla. beni çok motive edeceğini gördüm ve aldım. gerçekten de öyle oldu.
ben indirimde iyi fiyata aldım sayılır. dolar yükselince şimdiki indirimli fiyatı benim aldığımdan 100 TL daha fazla olmuş ben iyi zamanda almışım çok şükür.

Iyiyim canım sen nasılsın sagol
Soranlara teşekkür ederim
çok şükür canım. merak ettim seni

Aynen canım Bende öyle düşünüyorum ama ara ara yemiyor diye de evham yapıyorum
Az önce galeta yedi şükür en azından içini tutsun..
Bana doktor demisti rahat birakin hastayken yememesi normal vucut enerjiyi savasa harciyor sindirime harcamak istemez onun icin istah gider diye . Buyukler olarak iyilesmek icinde yedigimiz icin hep onlarida zorluyoruz iste annelik

Kizim yine hasta ama cok sukur vitaminler ise yaradi her hafta olurken 1 aydir ilk defa oldu buna sukredecegim aklima gelmezdi valla . Ilaclarimizi aldik geldik mutlu mutlu
Geçmiş olsun canım bu ara çok salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…