Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çubuk kraker iyi gelir midesi basılır evde varsa minik minik koparıp ver istersen

Adamsınn
Pazartesi güzel eksilerde buluşalım canımm
Kalkip trampolinde adim atacagim kaptanicem, ayaklarimda da 250grlik agirlik var .

Bide meyveyi sütlü kahve ile yesem olur mu? Yogurtla sevemedim, sade sütle de yiyemedim.

Gecmis olsun kaptanim, istifra ettiysa rahatlamistir sikintisini atmistir. Cani ne zaman isterse o zaman yesin .

Aranizda adım sayar bileklik kullanan var mı? Ben telefona yükledim ama her dk yanımda olmuyor.
Bileklik kullananlar hangi marka aldınız?
ben de yeni aldım sayılır canım. Huawei band 6 aldım ben. çok araştırdım. karşılaştırma videosu falan izledim. bunu seçtim. başka markalara göre adımları ayarlı sayıyor. oturup kalkmalarda ve basit hareketlerde herşeyi adım olarak eklemiyor. iyi yani.
arayüzleri de fazla. değişik saat ekranı da oluyor. ekranı geniş. stres, nabız, ay döngüsü, müzik, hava durumu, hareketsizlik uyarısı, oksijen, telefon mesajlarını okuma, aramaları görme ve çevirme özellikleri var. ekran camı ve kordonu da kaliteli. ben çok memnunum yani.

iphone nunki çok pahalı çok gerek yok bence.
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. inşallah normal griptir.
Benim büyük oğlan hastalandı ya
Kusma karın ağrısı halsizlik
geçmiş olsun canım. mikrobik birşey mi acaba?

Güle güle kullan canım hayırlı olsun. Bana adımları düzgün saysın yeter. Fiyatlar da o kadar fazla ki yani aklımdan mı saysam diye düşünmüyor değilim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…