- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kız gitme bir yereSuraya kahvemi alip oturuyum cikmayim saga sola yoksa bugun cenem gene acilmis ban yiyecegim
Manyak bu millet ya kafalarinin icinde beyin yerine saman var vallaKız gitme bir yere
Boş değil demek kiManyak bu millet ya kafalarinin icinde beyin yerine saman var valla
Allah şifa versin canım çocuklar hasta olmasa keşke2 kere istifra etti canım sonra rahatladım dedim.. şu an çizgi film izliyor genel havası bi tık iyi gibi.. çok teşekkürler sorduğun için
Canım çubuk kraker iyi gelir midesi basılır evde varsa minik minik koparıp ver istersenAmin canım çok sağol.. şimdilik biraz daha iyi görünüyor ama iştah yok bi iki bişey yedirdim ama istifra edince malum mide boşaldı yine..
Şimdilik gözlemliyorum sadece..
Biraz bişeyler yedirebilirsem iyi olacak..
Günaydın canga
Mutlu hafta sonlari canim ❤❤
İnşaallah
Mutlu haftasonları
Pide mide yok, beyaz un carpiyor beniBugünde pide ye boşver kaptanı
Kalkip trampolinde adim atacagim kaptanicem, ayaklarimda da 250grlik agirlik var .Adamsınn
Pazartesi güzel eksilerde buluşalım canımm
Gecmis olsun kaptanim, istifra ettiysa rahatlamistir sikintisini atmistir. Cani ne zaman isterse o zaman yesin .Amin canım çok sağol.. şimdilik biraz daha iyi görünüyor ama iştah yok bi iki bişey yedirdim ama istifra edince malum mide boşaldı yine..
Şimdilik gözlemliyorum sadece..
Biraz bişeyler yedirebilirsem iyi olacak..
5 dakika bakimda dedi canim sonra duzeldiBir ara uğradım site bakimdaydi galiba
ben de yeni aldım sayılır canım. Huawei band 6 aldım ben. çok araştırdım. karşılaştırma videosu falan izledim. bunu seçtim. başka markalara göre adımları ayarlı sayıyor. oturup kalkmalarda ve basit hareketlerde herşeyi adım olarak eklemiyor. iyi yani.Aranizda adım sayar bileklik kullanan var mı? Ben telefona yükledim ama her dk yanımda olmuyor.
Bileklik kullananlar hangi marka aldınız?
iphone nunki çok pahalı çok gerek yok bence.Canım ben yeni aldım xiaomi mi band 6..
Bileklik normal yürürken adımı sayıyor ama mesela benim telefonum Iphone adım sayıları pek uyuşmuyor artık hangisi doğru yanlış daha test etmedim..
Mesela otururken kolunu çok sallarsan ne bileyim sabit pozisyondan hareketliye geçersen adım atmış gibi algılıyor..
Kısacası kolundaki hareketi adım olarak algılıyor.. En iyisi bi güzergah belirleyip sadece yürümek böyle olunca daha sağlıklı kayıt yapıyor bence..
Telefonla senkronize edince gelen aramaları meşgule atabiliyorsun,spor programı seçip kaç dk spor yaptın kaç kalori harcadın nabzın kaç attı vs onları gösteriyor..
Kandaki oksijen miktarı,nabız,stres durumu vs onları da ölçüyor..
İmkanım olsa ıphone watch alırdım şu an 5 bin liraya yakın piyasası maalesef..
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. inşallah normal griptir.Merhaba herkese... Dün gelip menü yazamadm cnkü gece perte cıktım..
Şuan yutkunamıorm burnum tıkalı
Cok kötüyim
2 yıldır grip felan olmuordm ki umarm griptir..
Kızımı anneme braktm her ihtimale karşı
Bugn kendime iyi bakıp burnumdan koku tat alabilecekmiyim die bakacam
Bu hafta için şimdiden cok özir dilerim
Ckk kötüyim
geçmiş olsun canım. mikrobik birşey mi acaba?Benim büyük oğlan hastalandı ya
Kusma karın ağrısı halsizlik
Güle güle kullan canım hayırlı olsun. Bana adımları düzgün saysın yeter. Fiyatlar da o kadar fazla ki yani aklımdan mı saysam diye düşünmüyor değilim :))ben de yeni aldım sayılır canım. Huawei band 6 aldım ben. çok araştırdım. karşılaştırma videosu falan izledim. bunu seçtim. başka markalara göre adımları ayarlı sayıyor. oturup kalkmalarda ve basit hareketlerde herşeyi adım olarak eklemiyor. iyi yani.
arayüzleri de fazla. değişik saat ekranı da oluyor. ekranı geniş. stres, nabız, ay döngüsü, müzik, hava durumu, hareketsizlik uyarısı, oksijen, telefon mesajlarını okuma, aramaları görme ve çevirme özellikleri var. ekran camı ve kordonu da kaliteli. ben çok memnunum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?