Ben bunu yoğurtsuz yapıyorum. Tadı enfesWilma11 bak sana salata tarifi vereyim hem tok tutar
Göbek marul,salatalik,havuç rendesi,az mısır,tavuk gögsu istersen yağsiz tavada pisir istersen haşla,
2 3kasik yogurt,karabiber,kekik,az zeytinyag,tuz ekle karistir hepsini
İnşallah bi faydası olur2gündür bende ekmegi kestim sabah sadece peynir omlet öğlen yulaf sut yada yogurt aksam sadece nohut bakalim şu ödemlerden kurtulsam
Kuru kayisi felan denedin mi canimKızlar ya bu tuvalet işi beni germeye başladı.. yani okuyordum burda tuvalet sorunu olanları..
Bana bişey söyleyin yapayım da rahatlayım psikolojik olarak
Kefir yoğurt Falan tüketiyorum tık yok
Denemek lazımFitanne yazmis pirasa zaten kokuyor tonbaligida
Bol yesillikle guzel olur,baligida süz yagini üstüne ekle karistirma
Ya dün migiye yazdımya sabah aç karnına su bile içmeden uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil çay içine limon sık ben 1 limon sıkıyorum sıcak sıcak tüket 15 20 dk bekle sonra kahvaltı su falan herne istiyorsan güne devam et.Kızlar ya bu tuvalet işi beni germeye başladı.. yani okuyordum burda tuvalet sorunu olanları..
Evet canım hersekilde guzel oluyorBen bunu yoğurtsuz yapıyorum. Tadı enfes
Yok canım denemedim şimdi yürüyüş yapıyorum bitsin yeşil çayın içine atıp demleyip içeceğim..Kuru kayisi felan denedin mi canim
Filiz sevmiyor pırasayı galiba ben pırasa deyince ona sinir geliyorÇok severim ikisini ama birlikte denemedim
Tamam canimYok canım denemedim şimdi yürüyüş yapıyorum bitsin yeşil çayın içine atıp demleyip içeceğim..
Yapayım onu bakayım etki edecek miYa dün migiye yazdımya sabah aç karnına su bile içmeden uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil çay içine limon sık ben 1 limon sıkıyorum sıcak sıcak tüket 15 20 dk bekle sonra kahvaltı su falan herne istiyorsan güne devam et.
Ben artık 150tl probiyotik aldim canim suanda afedersin hergün çıkiyorum benim bagirsaklarda sorum var düsun yaniKızlar ya bu tuvalet işi beni germeye başladı.. yani okuyordum burda tuvalet sorunu olanları..
Pırasayı hertürlüsü on nurmaraPirasanin marulun icinde ne isi var ya
Pırasayı hertürlüsü on nurmara
Yapma yaaa almış mıyım kaloriOhhh aldın kalorileri
Ondan güzel olmamış sen benim tarifimle dene şahane oluyor
Pikachu sabah temizledi
Sabah aç karnına daha etkili. Geceden suya koyub sabah kayısıyı ye.suyuda içYok canım denemedim şimdi yürüyüş yapıyorum bitsin yeşil çayın içine atıp demleyip içeceğim..
Aynı sorun bende de var. Kafaya taktıkça daha da çözümsüz oluyor.Kızlar ya bu tuvalet işi beni germeye başladı.. yani okuyordum burda tuvalet sorunu olanları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?