- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz o yağ ve tuz icinde pişen çiğ balık tabiki yağ kaloriYapma yaaa almış mıyım kalori
Kaçtıya yapmadıki ben 1 defa gördüm sanki 2 miydi?
Evde benimde dogal elma sirkesi var sicak suya limon sirke koyup ac karnina iciyorum faydasini gordumSabah aç karnına daha etkili. Geceden suya koyub sabah kayısıyı ye.suyuda iç
He bende stres var iki gün WC yokKızlar ya bu tuvalet işi beni germeye başladı.. yani okuyordum burda tuvalet sorunu olanları..
Bana bişey söyleyin yapayım da rahatlayım psikolojik olarak
Kefir yoğurt Falan tüketiyorum tık yok
Uzun zamandir gelmedi canim 1-2 gun yazdi sonra görmedimKaçtıya yapmadıki ben 1 defa gördüm sanki 2 miydi?
Valla artı gelirsem balık yüzündenKiz o yağ ve tuz icinde pişen çiğ balık tabiki yağ kalori
Eee kaptan artı gelirse askerleri napsinValla artı gelirsem balık yüzünden
Nasıl yokHe bende stres var iki gün WC yok
Kabız mı oldum bilmiyorum
Ama stresten diye düşünüyorum
Ben eksiyimEee kaptan artı gelirse askerleri napsin
Hosbuldum canımHoşgeldin beybi
Sen benden önce mi etiketledin? Ben de onu düşünüyordum ne zaman transfer yapacak nedir durumlar?
Artı gelme yaaValla artı gelirsem balık yüzünden
Kız pirasanin ton balığı da işi neMarul maydanoz pırasa salatalık tok balık bu kadar ama kokuyor ton balık ya
Hii aklima geldi etiketleyim dedimSen benden önce mi etiketledin? Ben de onu düşünüyordum ne zaman transfer yapacak nedir durumlar?
Pırasalı yaptıysan bayılması normalKız pirasanin ton balığı da işi negeçen ben yaptım kayınvalidem bayildi
İyi yaptın canım. Gelsin bakalım neler yapıyor?Hii aklima geldi etiketleyim dedim
15 tatilde düşünüyordu ama son gelişmeler ne bilmiyorum
Pırasalı yaptıysan bayılması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?