- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Çok iyi bilir o işleri
Kaç kilo oldun söyle bakim
Ayyy bana 60 oldum deme
Ohooo cokta nekii ve zayifsin diyenler artik ooo iyi kilo almissin diyor hemde herkesNeolduki
Cokmu yedin
Timam ozaman soyleyim 70.3Tamam kimse duymayacak
Neguzel isteOhooo gokta nekii ve zayifsin diyenler artik ooo iyi kilo almissin diyor hemdr herkes
CiddenmiTimam ozaman soyleyim 70.3
Inanmazsin ama evetCiddenmi
Hosgeldin canimHos buldumm canimm hemende görrrr geldiğimidaha bir dakika oldu siteye giris yapalı
Aaa ne yaptin neler yedin öyleTimam ozaman soyleyim 70.3
Senki makarnayla dolmayla ekmek yiyip zayiflayan insansin 70kiloda neymisInanmazsin ama evet
En dusuk kac kgydun bilmiyorum canim. Ama aldigin gibi verirsinde. Kafani toparla odaklan, bak bizler nerelerden geldik. Son alinan kilolar cabuk gider üzülmeInanmazsin ama evet
Çabuk gelen çabuk gider canım hiç stres yapma verirsinTimam ozaman soyleyim 70.3
Aman gorsen boyu var kilosunu belli etmiyor yaaaEn dusuk kac kgydun bilmiyorum canim. Ama aldigin gibi verirsinde. Kafani toparla odaklan, bak bizler nerelerden geldik. Son alinan kilolar cabuk gider üzülme
Hoşgeldinhosbuldum❤
Ahhh nerdeeeAyyy bana 60 oldum deme
Neler yemedimki hir insan hergun kunefe yermiHosgeldin canim
Aaa ne yaptin neler yedin öyle
Ya yokk bir annonce moda girmem lazim gecen seneki benden eser yok sekerim dusuyir yemeyince vucut alisti yemeyeSenki makarnayla dolmayla ekmek yiyip zayiflayan insansin 70kiloda neymis
Gecen sene haziranda suanki kilomda idim 70.5 ve gecen sene bu zamanlarda 59 kilo idimEn dusuk kac kgydun bilmiyorum canim. Ama aldigin gibi verirsinde. Kafani toparla odaklan, bak bizler nerelerden geldik. Son alinan kilolar cabuk gider üzülme
Yenilgiyi sevmiyorsan bizim takimda olmalisin cicimEline sağlık canım , kızlar mavi takım bu adımlar ne böyle , hiç yakışmıyor bize . Valla oturup ağlamak istiyorum sinirden . Kalkın bakayım kaldırın totoşunuzu. Benimde çok işim var saat 15 te kızı okula götüreceğim en az 5 saatim yollarda geçecek . Kalkın bakayım adım atmaya haydiiiii....lütfen yahiç sevmiyorum yenilgiyi
InsaAllah canimÇabuk gelen çabuk gider canım hiç stres yapma verirsin
Benim gibi 168 sanarken 160 degildir tabiAman gorsen boyu var kilosunu belli etmiyor yaaa
Anladım kaptanımCordelia kendi tasiyor canim oraya
Hiç sorma abla artık kendimden şüphe ediyorumbenim gibi okuyorsun işte gülüm okuyup unutuyorsun
olsun canim evde duvara karsida yurudugum cok oldu onemli olan hareket
Yanlız değilsinBende bilmiyom
Selamm canım hoşgeldinSelamlar
yok kuzum ondan degil
yandaş bir produksiyon var hep ondan hep ..
reytingler ondan düşüyor
napacagız bilmiyorum
cuma günü ezecegizzz baska care yok
Kurgu diye ayiranda olma vallagostermelik kavga gercege donusur allahım sen muhafazabizim seyirciye ihtiyacımız yok aman az olsun oz olsun gelsin bizim olsun
İçim acıdı resmenMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
Şuan pazar kahvaltısi yapiyorken akşam beyimle cocuklarimla keyif yapayım karbonhidratla aşk yasayım diye dusunuyorsaniz bir yelerde aç bir kaptaniniz ve size çok güvendiğini hatırlayınız
@Tutaste53
@nehir6161
@bluegreeneyes
@Umutumut82
@Noisy Girl
@Ytmz
@fantastikaaa
@Aioojo
Vurdu ve gol olduSen reyting toplamaya uğraş biz seyircisiz de yeneriz
Kesinlikle bu hafta misafir üstüne misafirHafta sonu is bitmiyor birde ptesi hafta sonunun temizligi yapiliyor bu uc gunu yasaklasinlar
Verirsin yine ama şeker yedikçe vucut surekli ister. İlk direnci kirarken zorlanirsin. Akşam yemelerini kesip gunduzde porsiyon kontrolu ile başla. Zamanla vucut alışır. Tarçın bol kullan şekeri dengeler. Kuru meyve ile de şeker ihtiyacini karsila ya da mevsim meyveleriyleAhhh nerdeee
Neler yemedimki hir insan hergun kunefe yermi
Ya yokk bir annonce moda girmem lazim gecen seneki benden eser yok sekerim dusuyir yemeyince vucut alisti yemeye
Gecen sene haziranda suanki kilomda idim 70.5 ve gecen sene bu zamanlarda 59 kilo idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?