- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kız sofra dolu ya millet beni her gün böyle yiyor sanıyor öyle bir izlenim verdimAşk olsun neden senanin olsun tamam beni unut artik sen
Antalyada fasfakirsin sen dime apla
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Özur dilerim
Aman iyki bir meme dedik
Gel kuzu sanada hazirlarim sagol
Hazirlamazmiyim
Teşekkür ederim canım bende seni tanimak istiyorum biliyosun
Bendemi korumadayim
Bunu neden alintiladimki
Afiyet olsun canım
Selam minigim hosgeldin
M MissHayaLet yok diye reytingler düştü aksam
Geldim simdik ben
Hoşgeldin canım kaça kadar inmiştin ne kadar sürede aldınTimam ozaman soyleyim 70.3
Sadece sena var iste sorun orda
Eee tamam işte bende hep az yiyorsunuz diyorum beni dinlemiyorlarEee yiyerek kilo veren sena var ya
Aynen yedikce daha cok isyiyir insan simdi ben iki ogun aralikli veslenmeye gecmek istiyorum eskisi gibi onu oturtmam lazim cunku gecen sene gibi rahat degilim sabah namaza kalkip hic yatma firsatim olmadan gune basliyorum 12 buvuktan once eve gelemiyorum kahvalti etmeden saat 13 00 a kadar dayanmam lazim ilk basta cik zor olacak ama yarin baslamak istiyirum bu duzeni oturtnam lazim bir an onceVerirsin yine ama şeker yedikçe vucut surekli ister. İlk direnci kirarken zorlanirsin. Akşam yemelerini kesip gunduzde porsiyon kontrolu ile başla. Zamanla vucut alışır. Tarçın bol kullan şekeri dengeler. Kuru meyve ile de şeker ihtiyacini karsila ya da mevsim meyveleriyle
Gecen sene kasimda en son 59 dum sonra almaya basladim yazin almam dahada hizlandi vsveuan 11 kilo almis bulunuyorumHoşgeldin canım kaça kadar inmiştin ne kadar sürede aldın
Eline sağlık.cok güzel.Evet canim örme arkadasim yapiyor
Teşekkürler, baya kivama geldim
Hoşgeldin canım yine veririsinGecen sene kasimda en son 59 dum sonra almaya basladim yazin almam dahada hizlandi vsveuan 11 kilo almis bulunuyorum
Tabi ki eksik bu masa, pisisi bile yokKız sofra dolu ya millet beni her gün böyle yiyor sanıyor öyle bir izlenim verdim
Ablam.gitti ortalik topladik simdi eylülü lunaparka göturcezUykum geldi
Tabi ki eksik bu masa, pisisi bile yok
Anladım canım Eminim tekrar çok çabuk verirsin ben 7 ay gibi sürede 20 kilo alıp döndümGecen sene kasimda en son 59 dum sonra almaya basladim yazin almam dahada hizlandi vsveuan 11 kilo almis bulunuyorum
Evet pişi siz masa mi olurTabi ki eksik bu masa, pisisi bile yok
Senaya göre eksik işte
Veriyor kiz o makarna bulgurla ekmek yiyerekAnladım canım Eminim tekrar çok çabuk verirsin ben 7 ay gibi sürede 20 kilo alıp döndüm
Kiz yapcaktim yapmadım ugramam yagli yagliEvet pişi siz masa mi olur
Ayy süpermiş bende öyle verebilsem keşkeVeriyor kiz o makarna bulgurla ekmek yiyerek
Boşver kız yapinca yemek istiyor Ahmet naptiKiz yapcaktim yapmadım ugramam yagli yagli
13bucuk kilo verdiBoşver kız yapinca yemek istiyor Ahmet napti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?