buyur cancağızım
ne yapan kız nasılsınsen olmayınca tek gündemden eksik kaldık sanma resmen topiğin enerjisel titreşimi aşağı indi yavvfff bir daha gün için de 3-5 saatten fazla ortadan kaybolma gülüm yaaaa,, hepimizin gözü seni arıyor bir şey mi oldu hasta mı diye evhamlanıyoruz vallaha
benim evin köşe de torku nun marketi var , kasiyer kız daha dün etiketleri ben yeniledim abla dedi dün 20 küsür lirayken değiştim 47 tl oldu , bu gidişle eski yöntemlere dönücez galiba abla dediAbla sen nerden baktin daha burda zamlanmamis
22 liraya kotex aldim
Cok almadim.abla yaa hangi birini stok yapacağız kibenim evin köşe de torku nun marketi var , kasiyer kız daha dün etiketleri ben yeniledim abla dedi dün 20 küsür lirayken değiştim 47 tl oldu , bu gidişle eski yöntemlere dönücez galiba abla dedi
bu gün zamlanmamış olabilir ama yarına bilemem çokça alsaydın , bende yakında ki bime gittim yarım saat önce 7 li olanlardan 5 paket aldım 8.75 e başka yoktu alacaktım daha :))))
Aman yarabbi euro 20 olacak nerdeyse
vaavvvvv maşallah teyzeye yaaa topuğuma tüküresim geldiAynen cnm duygularimiz karsilikli
Birazdan işe gidecem
Kadin 94 yasinda ama saçı başı hep yapili
Disari cikmasa bile kiyafetleri hep düzgün, uyumlu
Ojesi bile eksik degil
Bakima bakarsak ben 94, o 50 yasinda
Görüşürüz abla kolay gelsinbenim koca erken geldi acıkmış ben kaçtım :))
Ay Allah bağışlasınBenim oğlan sarıbeyaz çikilat olma mı
Canım tebrikler 90lar gelmiş sıra 80lerde
Temizlik sayfasi yapalim
Tamam mavi takım cam, kırmızı takım yer ekibi. Haydi sarı bezler havaya.Temizlik sayfasi yapalim
Bizim koyun halkimiz 4200 verildi diye sevinsinKüçücük cocuklar bile altın dolar konuşuyor. Ekmek parası konuşuyor. Yeğenim 4. Sınıf okulda ekmeğin fiyatını konuşuyorlarmis.
4250 almadan eridi abla en az 10 bin olması lazimBizim koyun halkimiz 4200 verildi diye sevinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?