ben çıkmam daha hava soğuk oğlanla babasını hep yolluyorum markete onlar alsın ,kahve bitmedi ama az kaldı azalınca bile alışmışız ya hepimiz hemen yenisini alalım garanti dursun huyumuz var :) yılbaşından sonra yedek yada garanti lafını etmiycez bitince alıcaz her şeyi artık , yada cümbür cemaat oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye oynıycazzzCiktigin zaman alırsın abla kahveleri
Gercekten yilbasindan sonra ne yapacağız Allah yardimcimiz olsun
Anladım :) e o zaman başlaman lazımmm sarıdan sarıdan hadiiiiiHızla alıyorum onu dedim.
tövbe de gülüm yaaa allah korusun 61 senin sınırın bunun üzeri yok olmaz imkansız aklından bile geçirme şimdi ilk hedef tekrar 50 li rakamları görmek gerisi hızlı gelir zaten , o eşine de söyle yiyip içmesin seni de tozutturmasın hastalıkta sağlıkta diye imza attı seni desteklesin yaavvfHiç öyle bir niyetim yok. Özellikle dün gece eşim yüzünden tozuttum. Bı gaz verin kendime geleyim. Soluğu 90 da almayayım.
Himmmmmm başka taktik dene diyorsunTabi tabibu akşam arkadaşıma gidiyorum, sence bende o göz var mı. Şekersiz 21 gün yapmis insanim 1 hafta tutamammi kendimi
öyleymiş yaaa , annesin de kalmak iyi gelecek inşallah toparlayıp gelirUyelik iptali abla
allah razı olsun gülüm rabbim evi olmayan herkese gönüllerine göre en iyisini güzelini nasip etsin inşallahEv Fiyatları da uçtu zaten. İyi ki aldınız evi Hayırlı olsun güle güle oturun.
Ev işleri bitti sayılır. Azcik dinleyim. Geleceğim sarıdan sarıdan.Anladım :) e o zaman başlaman lazımmm sarıdan sarıdan hadiiiii
Neredeler? Sende de papaz var kesin.Bende kasli çocuklar var
Ayneeen pirinçli yumurta da neşmiş sucuklu tereyağlı yiyecek ekmek banacak işte o kadarrrbizim yemeklere alışır oğlan kızı alıp getirsin de
ben ona bildiğim tüm mamaları yaparım kiii
AynenNeyin var
Sen 32 yaşında misin ya enerjiden 23 falan sandım nedense tam tersi rakamlarr
söylenmez öyle herkese2 papaz 1 kız sinek 7 li sende ?
Kız çıktılarını mı aldınBende kasli çocuklar var
Yoooo benim canım memleketimi söyleyelimben çıkmam daha hava soğuk oğlanla babasını hep yolluyorum markete onlar alsın ,kahve bitmedi ama az kaldı azalınca bile alışmışız ya hepimiz hemen yenisini alalım garanti dursun huyumuz var :) yılbaşından sonra yedek yada garanti lafını etmiycez bitince alıcaz her şeyi artık , yada cümbür cemaat oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye oynıycazzz
Sarı mari değil direk kırmıziAnladım :) e o zaman başlaman lazımmm sarıdan sarıdan hadiiiii
Evet doğru bildinNeredeler? Sende de papaz var kesin.
Biseyi 40 kere söylersen olur o hesapAyneeen pirinçli yumurta da neşmiş sucuklu tereyağlı yiyecek ekmek banacak işte o kadarrr
Aynensağol bebeğimmm
söylenmez öyle herkese
Kız çıktılarını mı aldın
Yoooo benim canım memleketimi söyleyelim
Tamam tamam korktum zaten hemen diyete başlıyorum.hahahhahaCordelia senin bikiniye baktık ya şimdi kk nin altında sağın da solunda bikini modelleri var tredyolunkiler bir tanesi seninkine benziyor fiyatı da 500 tl den 10 kuruş eksik , bak kendin için olmazsa bikinin parasına acı aldığın fazla kiloları ver gülüm yaza daha da pahalanır bunlarrrrr
olur onda bile oynarız kiAyneeen pirinçli yumurta da neşmiş sucuklu tereyağlı yiyecek ekmek banacak işte o kadarrr
Aynensağol bebeğimmm
söylenmez öyle herkese
Kız çıktılarını mı aldın
Yoooo benim canım memleketimi söyleyelim
Kaptanım güzel bir hafta olacak inşallahMavi takımın güzelleri
bu hafta beraberiz ..
billikte güzel kilolar vereceğimize inanıyorum. menulerimize adımlarımıza dikkat ederek başarabiliriz , birlikte
cok güçlüyüz
başarılar diliyorum bol eksiler
MAVİ T A K I M
@60kiloyum
pastelfit
@masal_19
@limonlutarcinlikek
@Sonsuz umut
@masal3487
Sarı takım: @Zipzip- @Korkuluanne
sizlere de şimdiden katkılarınız için teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Sakın haaTemizlik sayfasi yapalim
HayıııırTamam mavi takım cam, kırmızı takım yer ekibi. Haydi sarı bezler havaya.
Haberleri seyrediyorum, içim şişti.4250 almadan eridi abla en az 10 bin olması lazim
Yakında kendilerinede yuzde 100 zam yaparlar
Ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa, la la la la laaaaTamamdır kaptanım
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Kilo 1 @Aijoo Kırmızı Kaptan 67.1 2 Elhan Kırmızı 70.8 3 Hedef60kgolmak Kırmızı 64.0 4 @dolunaydagel Kırmızı 89.0 5 @fesang Kırmızı 63.4 6 @Sonsuz umut Kırmızı 64.75 7 @bluegreeneyes Kırmızı 73.9 8 aypare ackerman Kırmızı-Sarı 9 askrhpozitif Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 2 @60kiloyum Mavi 83.9 3 pastelfit Mavi 69.7 4 @masal_19 Mavi 57.7 5 @limonlutarcinlikek Mavi 58.2 6 @masal3487 Mavi 69.1 7 @Zipzip- Mavi-Sarı 8 @Korkuluanne Mavi-Sarı
Ben de diyorum bu kahve nerede Kaptan oldu bir havalandı.
Amin canım inşallah.Görüşürüz canım kib
Amiiinbakalım ya ☺
Senin de güzel gönlüne tatlı diline göre gelinler versin Rabbim inşallah
hazır başlamışken minnacık da dikine karın kası yap kızzz ne güzel olurrrrTamam tamam korktum zaten hemen diyete başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?