- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.996
- 548
Güveniyorum kızlar size kırmızı takım kaptanı bizden biri olaaaacaaaaak bu hafta sloganımız buKaptanım güzel bir hafta olacak inşallah
Sakın haa
Hayıııır
Haberleri seyrediyorum, içim şişti.
Ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa, la la la la laaaa
Eline sağlık canım
Ask olsun kuzu kahve nefes almak için bulamıyor havayı havalanmak için nereden bulsunBen de diyorum bu kahve nerede Kaptan oldu bir havalandı.
ooooovvvvvv çok iddialı oldu buGüveniyorum kızlar size kırmızı takım kaptanı bizden biri olaaaacaaaaak bu hafta sloganımız bu
Ezerus geçeruskırmızı takım
KaptancımAmine Busra
Elhan
@dolunaydagel
fesang
@Sonsuz umut
@bluegreeneyes
@aypare ackerman
askrhpozitif
Canlar muhteşem bir hafta diliyorum
Eline sağlık kaptancım
Ben de ben dee
Helalll kaptan
İnşallah
Ask olsun abla sendemi acuk arada olur insanEzerus geçerus
Doğru ya bir sürprizi vardı onunaskrhpozitif hani seçimler bitsin alıntıdan bomba patlıcam demiştin kaçırdım mı mesajların arasın da yoksa bomba patlamadı mı hala hıı
bak gülüm demedi deme aijoo burada değilse kesin spor yapıp adım biriktiriyordur haberin olsun :)
heyecanlı heyecanlı da dedi sonra yok aaaa tipik türk insanıyız biz böyle şeyleri unutmaz merakla beklerizDoğru ya bir sürprizi vardı onun
Kahve hem burada olup hem Spor yapıyor. Benide demedi demebak gülüm demedi deme aijoo burada değilse kesin spor yapıp adım biriktiriyordur haberin olsun :)
Pastel sendeyse babam olsa tanımam kuzumAsk olsun abla sendemi acuk arada olur insan
Ne hafıza var masallah bak ben unuttum gittiheyecanlı heyecanlı da dedi sonra yok aaaa tipik türk insanıyız biz böyle şeyleri unutmaz merakla bekleriz
açıklama bekliyoruz o kadarrrraskrhpozitif
Bir daha etiket gelsin bakimheyecanlı heyecanlı da dedi sonra yok aaaa tipik türk insanıyız biz böyle şeyleri unutmaz merakla bekleriz
açıklama bekliyoruz o kadarrrraskrhpozitif
Yedim seni elhan abla o zaman büyük falan tanımam...Pastel sendeyse babam olsa tanımam kuzum
Haftaya iyi dilek temennilerimi sunarım artık yapacak bir şey yok kuzum.Sirf onun yüzünden seçmelere girdim çok zor bir hafta beni bekliyor hiç de zamanı değil mecbur kaldım affet kuzu tum hücrelerimle savasacagim mumkunati yok...
Iyi seyirler ablacruella filmini açtım, çayımı da aldım , 2 saat 13 dk 55 sn miş anam nasıl sabredicem filmi zıplatmadan izliycem ben şimdi
Ye tabi ki şöyle yağlı yerlerimden ye cızbızim nefis olur ohhhh ohhh
bana sor bu gün kime ne yazdın doğru hatırlama oranım yüzde 20 ancadır ama bu başkaaaaa unutmammmmNe hafıza var masallah bak ben unuttum gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?