Iyiymis vallaEvet o tüm takımlara karşı
Xiamoi marka mı bu tartı bende bundan almayı düşünüyorum
Bana da mı?Hoşgeldin canımyalnız biz burda 50li kilolara gıcık oluyoruz
Zerdeçal zencefil yeşil çayKızlar metabolizma hızlandırıcı neler var en etkili
Çubuk tarçın falan gibi
Afiyet olsun hakettin.
Evet. Xiaomi bunu alabilmek için eski tartıyı fiilen bile isteye iş görmez hale getirip emekliye ayırdımXiamoi marka mı bu tartı bende bundan almayı düşünüyorum
Yaa olurmu oyle şey senden cok umutluyum ama cok gecmise gidemedim kacirmisim etikette yapmamissin o sebeple yaniSen benden umudu kesmissin ondan gormemissindirsıkı sıkı tut Dilek suikast uyguluyor bana gumleyecegim yok canım son 3 gün bir listem var onu yapicam 83 ve 84 teğet geçmek hedefim
ben kaçtıme
Ben çalışıyorum canım aynı kıyafeti yıkayıp yıkayıp giymek gibi bi şansım yokBende o ise. Yaramadı ya uzun süre tek bir kiyafetim oluyordu yıkayıp yıkayıp sürekli onu giyordum
Etiketi unutmus olabilirim canım özür dilerimYaa olurmu oyle şey senden cok umutluyum ama cok gecmise gidemedim kacirmisim etikette yapmamissin o sebeple yaniyok yok sizi kaptirmam
EstağfurullahEtiketi unutmus olabilirim canım özür dilerim
Bende mümkün mertebe aynı insanlarla plan yapmıyordumBen çalışıyorum canım aynı kıyafeti yıkayıp yıkayıp giymek gibi bi şansım yok
Yok sen daha 5lere yeni geçtin o kadar gaddar değilimBana da mı?
Hadi inşallah bana da gıcık olursun.Yok sen daha 5lere yeni geçtin o kadar gaddar değilimuzun süre kal sonra gıcık olacam sana
Takimin son hali nereden nereyeHadi inşallah bana da gıcık olursun.
Tüketelim bugün bunları teşekkür ettimmZerdeçal zencefil yeşil çay
Ben de aynısını yapicamdaEvet. Xiaomi bunu alabilmek için eski tartıyı fiilen bile isteye iş görmez hale getirip emekliye ayırdım
Tez zamanda emekli olur inşallah benim ki pek inatçı çıktıTüketelim bugün bunları teşekkür ettimm
Ben de aynısını yapicamda
Bu ara adım uzerinden gidiyoruz ama sen yine de hesapla canim :)Ev temizliği puanlamaya dahilmiş. Çok sevindim şu an
Az daha dursan 83 u bugun goreceksin
Bende aldım bu sene bu tartidan evde saglam tartilar varkenXiamoi marka mı bu tartı bende bundan almayı düşünüyorum
Artin cok degil cumaya eksiler gelir canimEki Görüntüle 2922833 @Zipzip- +100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?