İnşallah biz almisizdir avantajıFark o kadar az ki kaptanlardan biri cok üzülecek
Ya kesin benFark o kadar az ki kaptanlardan biri cok üzülecek
Şayet biz kazanırsak Alicam seni vurucam kırbacıİnşallah biz almisizdir avantajı
Aynen canım içimi rahat oluyor ama o yeşil çayida her yerde bulamıyorum migrosa bakicam bakalım bugün kızı okula bıraktıktan sonraBende ondan aldim canım sadesini içemiyorum soda ekledimi içilecek kıvama geliyor kokusu da güzel.
Yaa deme öyleFark o kadar az ki kaptanlardan biri cok üzülecek
Ben gördugum yerde alıyorum evet her yerde olmuyor ya da çabuk bitiyor.Aynen canım içimi rahat oluyor ama o yeşil çayida her yerde bulamıyorum migrosa bakicam bakalım bugün kızı okula bıraktıktan sonra
Mağlubiyeti şimdiden kabul etmişsinYa kesin ben
Hayaller hayaller kaptanım vermez beni sanaŞayet biz kazanırsak Alicam seni vurucam kırbacı
9 eksik bildirim var tamamlansin açıklayacağımYaa deme öyle
Biraz bekleyim dedim sabitim canim
İki senedir çekiyonuz da ipin sonu gelmedi bi türlüBiz hepimiz sana gıcık olcagimiz günü iple çekiyoruz
Bende görürsem stoklucam geçen hafta aradım bulamadım kaç yere baktım sonra erzaklari koyduğum dolapta arkalar da kalmış altın bulmuş kadar sevindimBen gördugum yerde alıyorum evet her yerde olmuyor ya da çabuk bitiyor.
Yeni arkadaşlar geliyor canım. Sarı listeyi spora dahil edeceğiz.Bı fikrim geldibende haftaya sarıya gecicem ama böyle de kimse kalmiyacak takımda her hafta diyorum 2 kişi yarismaya dahil olsun saridan hem kilo korumasına fayda hemde yarışmaya heyecan olur Mesla filiz kaptanls zıpzıp kaptanin rakip olduğu bir hafta çok keyifli olabilir
Baya cokmus9 eksik bildirim var tamamlansin açıklayacağım
Kız seni kaç kere çağırdık sen gelmedin biz napak o ara aldım aldım verdimİki senedir çekiyonuz da ipin sonu gelmedi bi türlü
Tmm canim olsun cumaya eksi gelirBiraz bekleyim dedim sabitim canim
Sarı listeye girmek için bir limit koyabiliriz aslında hedef listesine yakın olanlar gecebilsin mesela yoksa Dilek kaytaracak oraya gözü kaldıYeni arkadaşlar geliyor canım. Sarı listeyi spora dahil edeceğiz.
Aldım çay sepetim var içinde duruyor arada içiyorum.Bende görürsem stoklucam geçen hafta aradım bulamadım kaç yere baktım sonra erzaklari koyduğum dolapta arkalar da kalmış altın bulmuş kadar sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?