Kendi kendime vereyim dedim. Hergün arttı kilom. Tek başıma yapamıyorum yaaHoşgeldin canım 4 kilonun lafını mi yapıyorsun sen,inşallah hedefine ulaşırsın canım senin için çok zor olacak ama
İşin şakası tabi hedefine en yakın zamanda ulaşmanı dilerim
İnşallah işe yarar canımCanım %99 insilün direncinden kaynakli. Çünkü 2.5 olmasi gerekirken 12 çıkmış tahlilde. Insilün direncini kıracak küre başladım bugünden itibaren
Bir daha bakarsam ağıt yakarımBir daha bak kalk göbek at
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canımTeşekkür ederim kızlar56ya kadar düşmüştüm bir ara ama şimdi 58 59a insem yeter bana
Zayıflamak bizim işimiz hobi gibi oldu artikHer şeyi zayıflamak için kullanırız
Ay Allah seniben onun için mi dedim
İnsulin direncini kirmak icin sık ara öğün, karbonu kesmen lazim. Birden hepsini kesemezsin ama pirinç makarnayi kesin kes. Birde kabuk tarçın kesinlikle tavsiye ediyorum. Bitki caylarina detoks suyuna koy. Rezene iciyorsan ona ekle mesela emzirdigin icin diyorum. Hatta ben tarcinli nescafe bile iciyorum. Bende cok zor kirdim insulin direncini
Yani ortadan kaldıramaz gördük seni burada kenarda köşede sıkıştıramazİnşallah işe yarar canım
Bir daha bakarsam ağıt yakarım
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım
Zayıflamak bizim işimiz hobi gibi oldu artik
Ya ne için dedin
Ben cok yuksek kilodan geldigim icin herşey çuval gibi canim. Zaten dar giyinmeyi sevmiyorum yine cok dar şeyler almam. Ama bir şekilde kg korumayi ogrenicezSabitleme işi baya zorbende 70lere düşünce dolabı yeniledim hem de bayaaa tarz falan değiştim. Tekrar kilo aldım kıyafetler daraldı ama hala giyebiliyorum giyemez duruma gelmeden tekrar ipleri elime aldım. Kilo korumak biraz zor ama dolap yenilemek ve eski kıyafetleri atmak bu konuda baya yardımcı oluyor. Kıyafetler daralmaya başlayınca kendine geliyorsun ve çok yukarı çıkmadan önlem alıyorsun
Durumlar nasil canim eksidemisinSaat kaca kadar kilo bildirebiliyoruz
Hosgeldin canimHoşbuldum canım
Baslangicin hayirli olsun hosgeldin canimUmarim becerebilmisimdir
Bu da ilk başlangıç kilom olsun
Yok kız kilolarınızı kınıyorum hem de çok pis kınıyorumCanım geçmiş olsun yürüyüşte öneriyorlar beslenme harici.
Aaaa madam duymamış olayim şimdi sen kaptana cikoya bana tospike gıcık mi oluyorsun
Hoşbuldum canımDurumlar nasil canim eksidemisin
Hosgeldin canim
Baslangicin hayirli olsun hosgeldin canim
Doğru yere geldin canım burda el birliğiyle veriyoruz kilolariKendi kendime vereyim dedim. Hergün arttı kilom. Tek başıma yapamıyorum yaa
Ben en iyisi sağda sagdan kaçayımYani ortadan kaldıramaz gördük seni burada kenarda köşede sıkıştıramazama suikast için kiralık katil tutabilir sniper
Benimde başlangıcım 96 canım. 66lara kadar düştüm. İki senedir 70lerde git gel yapıyorum 80i geçmeden yeniden başlıyorum.Ben cok yuksek kilodan geldigim icin herşey çuval gibi canim. Zaten dar giyinmeyi sevmiyorum yine cok dar şeyler almam. Ama bir şekilde kg korumayi ogrenicez
Yok kız kilolarınızı kınıyorum hem de çok pis kınıyorum
Ya ben bunu nasil gormem
Supersin iyiki sari takimdasinCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Fark 2,3 @Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @chikolatagozlum
Eki Görüntüle 2922787
Cok guzel tebrik ederim canimCuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
@Zipzip-
BilmemDurumlar nasil canim eksidemisin
Hosgeldin canim
Baslangicin hayirli olsun hosgeldin canim
Fazla ortalarda gözükme bu hafta takım değişikliği yaparsın bakDoğru yere geldin canım burda el birliğiyle veriyoruz kilolari
Ben en iyisi sağda sagdan kaçayım
İyiki takımlarda değilim yoksa 2 takımda birbirine girecekmis herkes bana iyiki diyor bugünYa ben bunu nasil gormembu neee naptin sen supersin canim seni ayakta alkisliyorum ama rica ediyorum cumaya kadar ustune cikacak hicbirsey yapma eksi olabilirsin
Supersin iyiki sari takimdasin
Cok guzel tebrik ederim canim
Bilmemipucu yok
İnsulin direncini kirmak icin sık ara öğün, karbonu kesmen lazim. Birden hepsini kesemezsin ama pirinç makarnayi kesin kes. Birde kabuk tarçın kesinlikle tavsiye ediyorum. Bitki caylarina detoks suyuna koy. Rezene iciyorsan ona ekle mesela emzirdigin icin diyorum. Hatta ben tarcinli nescafe bile iciyorum. Bende cok zor kirdim insulin direncini
Bende o ise. Yaramadı ya uzun süre tek bir kiyafetim oluyordu yıkayıp yıkayıp sürekli onu giyordumSabitleme işi baya zorbende 70lere düşünce dolabı yeniledim hem de bayaaa tarz falan değiştim. Tekrar kilo aldım kıyafetler daraldı ama hala giyebiliyorum giyemez duruma gelmeden tekrar ipleri elime aldım. Kilo korumak biraz zor ama dolap yenilemek ve eski kıyafetleri atmak bu konuda baya yardımcı oluyor. Kıyafetler daralmaya başlayınca kendine geliyorsun ve çok yukarı çıkmadan önlem alıyorsun
Sen benden umudu kesmissin ondan gormemissindirYa ben bunu nasil gormembu neee naptin sen supersin canim seni ayakta alkisliyorum ama rica ediyorum cumaya kadar ustune cikacak hicbirsey yapma eksi olabilirsin
Fazla ortalarda gözükme bu hafta takım değişikliği yaparsın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?