- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Zencefil işe yarıyor sulara katın birde yeşilçayTez zamanda emekli olur inşallah benim ki pek inatçı çıktı
Nihayet.
Ben de geliyorum cuma.
Acıktım artık kaptanımAz daha dursan 83 u bugun goreceksin
Kabakla 69 bile görürsün yapış iyce kabagina1 eylulde 79 küsurdüm. 1 ekim 74 demiştim kendimce. İnşallah yakalicam o hedefi. Evde kocaman bir kabak var. Bende bu hafta kabak yelleri eser
İnşallah birgün kendime de gıcık olurumHadi inşallah bana da gıcık olursun.
Seni de alicam oh oh yeni isimle devamBen de geliyorum cuma.
Dukan birasi çok fayda ettim banaZencefil işe yarıyor sulara katın birde yeşilçay
Biz hepimiz sana gıcık olcagimiz günü iple çekiyoruzİnşallah birgün kendime de gıcık olurum
Benimde aklimda zaten 2 gundur cok yedim
Bende sis olduğum zaman kullanıyorum özelikle zencefil karanfil ve tane karabiber koyuyorum içine.Dukan birasi çok fayda ettim bana
Birde öyle deneyeyim ben acaili ananaslı yeşilçay ile yapıyorum icimide kolay oluyorBende sis olduğum zaman kullanıyorum özelikle zencefil karanfil ve tane karabiber koyuyorum içine.
Catlicam meraktanEee kaptanlar da acikladi kilolari diger bildirimlerde gelse artik
Fark o kadar az ki kaptanlardan biri cok üzülecekCatlicam meraktan
Bende ondan aldim canım sadesini içemiyorum soda ekledimi içilecek kıvama geliyor kokusu da güzel.Birde öyle deneyeyim ben acaili ananaslı yeşilçay ile yapıyorum icimide kolay oluyor
Bı fikrim geldiBen de geliyorum cuma.
Sadece kaptanlardan biri değil takimdakiker deFark o kadar az ki kaptanlardan biri cok üzülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?