Herkesin derdi ayrı işteBu popo hiç kuculmuyor.millet Jennifer Lopez poposuna hayran ama bizimkilere kilo diyorlar
Pamuğu ılık çaya batırıp gözlerini silebilirsin de diğerleri için bilmiyorum evde ne yapılır.bizim kedinin burnu ve gozleri akiyor mama da yemedi ne yapabiliriz
Yamulduk hahaha10.000 e tamamlayacağım ama yorgun hissediyorum kendimi bu kadar yeter :)
Yavrum
Sorma valla yamuldum 3 gundeYamulduk hahaha
Afiyet olsun canimKizlar ben 1 kepce nercimek corbasi yazmayi unutmusumsimdi aklima geldi
Valla seviyorum seni iyi ki varsınYavrum
Yüreğinden öperim tatlı yorgun öğretmenim... Utandım tatlım
ayyy hasta mı kuzucum? kıyamambizim kedinin burnu ve gozleri akiyor mama da yemedi ne yapabiliriz
Canım ben senin diş sorununa yazıcam yazıcam unutuyorum. Çok geçmiş olsun ağrın var mıayyy hasta mı kuzucum? kıyamam
Masac yapim miSorma valla yamuldum 3 gunde
Az önce Instagram da gördüm fazla yürüyüşün hiç bir yararı yokmuş 7000 yeter diyor.siz tecrubelisiniz ben onların yalancisiyimSorma valla yamuldum 3 gunde
Cnm evde nohutları düdüklüde haşlılruz.. Blendırdan geçiriyoruzsenin humus tarifin nasıl canım?
Neeeeeeeeeeyyyyy benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adımım boşuna mıydı???????????Az önce Instagram da gördüm fazla yürüyüşün hiç bir yararı yokmuş 7000 yeter diyor.siz tecrubelisiniz ben onların yalancisiyim
Ben hiç sevmezdim.esim bana bir alistirdi Allah'ım nasıl bir lezzettir.yanina da turşu ohhhhhCnm evde nohutları düdüklüde haşlılruz.. Blendırdan geçiriyoruz
Tahin felan ekliyoruz
Olur valla hayir dememMasac yapim mi
Aynen canim onu biliyorum da ben hareket etmek icin adim atiyorumAz önce Instagram da gördüm fazla yürüyüşün hiç bir yararı yokmuş 7000 yeter diyor.siz tecrubelisiniz ben onların yalancisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?