Tesekkur ederim canimYakın olsaydık yapardım sanaaa
Ben zaten humus diye bir yiyecek olduğunu bilmiyordum öğrendim ama Allah'tan geç öğrendim içeriğini
Yok canim if ne oluyor onu bilmiyorum ama akşam 6 dan sonra yememek çok güzel oluyor o açlığı hissetmek beni rahatlatıyorIste en onemli saatler burasi canim
If yapmiyorsan ara ogun ekleyebilirsin
evetayyy hasta mı kuzucum? kıyamam
Şüpheli canım resmen kırmızı çizgi gibi ya herro ya merroTesekkur ederim canim
Ben yemek konusunda gicigim az herseyi denemem yer miyim acaba
Yok yok çıkmayız yaz sen yazYa beni atın bu gruptan sürekli buraya canımın istediklerini yaşadım geliyor kötü örneğim ben yoldan çıkarıcıyım ben
Rabbim şifasını versinevetveterinere aradık sabah götüreceğiz dua edin lütfen kızlar iyi olsun
Allah iyilik versin minik dostuna canım ilaç verir belki düzelir hemen insallahevetveterinere aradık sabah götüreceğiz dua edin lütfen kızlar iyi olsun
İyi akşamlarİyi akşamlar canlarım
Dışın mi ağrıyor canım tedavisini yaptırıyor musunhem de nasıl. kuvvetli bir ağrıkesici içtim 20.00 gibi. hala durmadı
Kaptanım çok geçmiş olsunhem de nasıl. kuvvetli bir ağrıkesici içtim 20.00 gibi. hala durmadı
If aralikli oruc anlamina geliyor canimYok canim if ne oluyor onu bilmiyorum ama akşam 6 dan sonra yememek çok güzel oluyor o açlığı hissetmek beni rahatlatıyor
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar canlarım
Amaaaan çok geçmiş olsun kuzum hemen geçsin inşallahhem de nasıl. kuvvetli bir ağrıkesici içtim 20.00 gibi. hala durmadı
Ahajajahsh mantıklıYok yok çıkmayız yaz sen yazdüşünüyoruz ve yemiş gibi oluyoruz yemediğimiz için de daha mutlu oluyoruz
Afiyet olsun canimMenümü yazıyorum
Kahvaltı 06.15
2 yumurta tavada
1 dilim tam buğday ekmeği3 siyah zeytin bir parça peynir
Ara 10.00
1 kutu süt 1 minik armut
Öğle 12.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
Bir kase brokoli salatası
Ara 16.00
Annem lahmacun yapmış incecikortasına da yumurta kırdım
Akşam 19.20
Hamsi tava
Bol salata
Limonlu su
Suyum 3lt
Zipzip- 60kiloyum
Afiyet olsun canımİyi akşamlar ikizlerden fsat bulamadım dün yazamadim menümü kusura bakmayın
2 Ocak
Saat 9 da peynir zeytin yumurta 2 dilim ekmek 2 kupa cay
Ara saat 13 de portakal muz
Akşam 16 30 da iki tabak kuru fasulye bir 3 yemek kaşığı pilav bir küçük kornişon turşu
Su 1.5 litre
3 Ocak
Sabah peynir zaytin bir dilim ekmek 2 kupa cay saat 9 da
Saat 1 de bir portakal bir muz
Akşam 17 30 da fırında tavuk göğsü bol salata küçük bir kase bulgur pilavı
Akşam 20 de iki kupa çay
Su 1.5 litre
Gecmis olsun canim dis agrisi cok feci ceken bilir. Insallah gecer hemenhem de nasıl. kuvvetli bir ağrıkesici içtim 20.00 gibi. hala durmadı
Cok geçmiş olsunhem de nasıl. kuvvetli bir ağrıkesici içtim 20.00 gibi. hala durmadı
Afiyet olsun canimKahvalti 2 haslanmis yumurta
Ara yesilcay
Sade kahve
Ogle 1 tabak mercimek çorbası
Ara 1 avuc kuruyemiş
Aksam 1 parca tavuk
1 kase yogurtlu havuc
3 kasik bulgur pilavi
Su 2.5 ama 3 e tamamlarim
45 dk yuruyus birazdan adim sayimi atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?