Humus sevmem ama canım acayip meze istiyor haydari ossssunnn tarator osssunnnn offBen hiç sevmezdim.esim bana bir alistirdi Allah'ım nasıl bir lezzettir.yanina da turşu ohhhhh
Ben okuduğumun yalancisiyim 22222 çöp oldu galibaNeeeeeeeeeeyyyyy benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adımım boşuna mıydı???????????
Ben hala sevmiormBen hiç sevmezdim.esim bana bir alistirdi Allah'ım nasıl bir lezzettir.yanina da turşu ohhhhh
Bence hic bir hareket bosa degildir ama vucudu o kadar yormaya gerek yokNeeeeeeeeeeyyyyy benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adımım boşuna mıydı???????????
Hic yemedimBen hiç sevmezdim.esim bana bir alistirdi Allah'ım nasıl bir lezzettir.yanina da turşu ohhhhh
Ben ilk yediğimde içinde tahin olduğunu anlamamıştım harika yaa sende az yagla azıcık yesen olmaz mı kiHumus sevmem ama canım acayip meze istiyor haydari ossssunnn tarator osssunnnn off
Canım ayaklarımdan özür diliyorumBen okuduğumun yalancisiyim 22222 çöp oldu galiba
kuzum isteyip istememekle ilgisi yok ki. aşkolsun olur mu öyle şey. tabloya öyle baktım. çok inceleyemedim dişim ağrıyor keyfim yok. bugün bir de yorgundum. 1 gönderip 1 alacaktım öylesine yazdım.Beni neden istemedin ki
Ben tahine gicigimdir tadını anlamasam bile orda olduğunu bilmem yeterliBen ilk yediğimde içinde tahin olduğunu anlamamıştım harika yaa sende az yagla azıcık yesen olmaz mı ki
Havuc tarator felan yapabilirsin diyete uygun canimHumus sevmem ama canım acayip meze istiyor haydari ossssunnn tarator osssunnnn off
Şey onun yanında karbonhidrat yiyince sıkıntı oluyor tek yiyemiyorum ne yazık kiHavuc tarator felan yapabilirsin diyete uygun canim
O zaman cuma odul gununde yaparsin canimŞey onun yanında karbonhidrat yiyince sıkıntı oluyor tek yiyemiyorum ne yazık ki
Yakın olsaydık yapardım sanaaaHic yemedim
Ben zaten humus diye bir yiyecek olduğunu bilmiyordum öğrendim ama Allah'tan geç öğrendim içeriğiniBen tahine gicigimdir tadını anlamasam bile orda olduğunu bilmem yeterli
Mayonezli cevizli güzel oluyor ama o daHavuc tarator felan yapabilirsin diyete uygun canim
Iste en onemli saatler burasi canimBenim de canım abur cubur istiyor tam bu saatlerde pasta çerez Allah ne verdiyse çayla gömerdik ya onun yoksunluğunu çekiyorum ama asla lokma yemem
Ya beni atın bu gruptan sürekli buraya canımın istediklerini yaşadım geliyor kötü örneğim ben yoldan çıkarıcıyım benBenim de canım abur cubur istiyor tam bu saatlerde pasta çerez Allah ne verdiyse çayla gömerdik ya onun yoksunluğunu çekiyorum ama asla lokma yemem
Hee evet kullanma dedim.
Yaşadım değil yazasımYa beni atın bu gruptan sürekli buraya canımın istediklerini yaşadım geliyor kötü örneğim ben yoldan çıkarıcıyım ben
hem de nasıl. kuvvetli bir ağrıkesici içtim 20.00 gibi. hala durmadıCanım ben senin diş sorununa yazıcam yazıcam unutuyorum. Çok geçmiş olsun ağrın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?