Bugün çokta iyi konular var.En sevdiğimkahve içerken dedikodu yaparken fazlasıyla dinlenirim
Bugün daha iyiyim abla kaç gündür dağılan evi az da olsa topladım hava güzeldi azıcık dışarıda yürüdüm eczaneye falan gittimCanım nasıl oldu sağlık durumun
29 bin yazmak isterken eksik yazmış olabilirmisin
Ben senden korkuma bu kadar yaptım şoktayım şuan
Canım annem hastaneye yatacak ya evi toparladım ütü yaptım Sonra biliyorsun yeğenimi sınavlarına çalıştırıyorum onu yanına gittim. Eve akşam sekizde geldimmm yok yani Bu hafta ben iptal.Ben senden korkuma bu kadar yaptım şoktayım şuan
Canım Allah şifasını versin inşallah, bizi habersiz bırakmaCanım annem hastaneye yatacak ya evi toparladım ütü yaptım Sonra biliyorsun yeğenimi sınavlarına çalıştırıyorum onu yanına gittim. Eve akşam sekizde geldimmm yok yani Bu hafta ben iptal.
Amin canım bilgi veririm mutlaka.Canım Allah şifasını versin inşallah, bizi habersiz bırakma
Geçmiş olsun canım neyi var annenin ? benimde zor bu hafta canım temizlik yapıyorum suyla cok oynuyorum saati sürekli takamiyorum tak çıkar bir günde yildim haftaya yürüyelim inşaallahCanım annem hastaneye yatacak ya evi toparladım ütü yaptım Sonra biliyorsun yeğenimi sınavlarına çalıştırıyorum onu yanına gittim. Eve akşam sekizde geldimmm yok yani Bu hafta ben iptal.
Geçmiş olsun nesi var annenizinCanım annem hastaneye yatacak ya evi toparladım ütü yaptım Sonra biliyorsun yeğenimi sınavlarına çalıştırıyorum onu yanına gittim. Eve akşam sekizde geldimmm yok yani Bu hafta ben iptal.
Rahim sarkması canım. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım neyi var annenin ? benimde zor bu hafta canım temizlik yapıyorum suyla cok oynuyorum saati sürekli takamiyorum tak çıkar bir günde yildim haftaya yürüyelim inşaallah
Bu benim hiç iş yapmamış günüm canım benim annem ameliyat olacak yazdım yukarıda sağ ol canım.Geçmiş olsun nesi var annenizin
Baya iş yapmışsın maşallah
Toplanın 23.15 de dedikodu ve büyük haber var.Dedikodu muuu
Amanın amannn
Rabb'im şifa versin canım çok geçmiş olsun ..Rahim sarkması canım. Çok teşekkür ederim.Perşembe günü ameliyat olacak Çarşamba hastaneye yatacak
Bende çok yorgunumBende uyumuyorum ama dinlencem canim❤❤
Bende bendeEn sevdiğimkahve içerken dedikodu yaparken fazlasıyla dinlenirim
Allah sifa versin canim. Sana da kolayliklar diliyorumCanım annem hastaneye yatacak ya evi toparladım ütü yaptım Sonra biliyorsun yeğenimi sınavlarına çalıştırıyorum onu yanına gittim. Eve akşam sekizde geldimmm yok yani Bu hafta ben iptal.
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah anneneCanım annem hastaneye yatacak ya evi toparladım ütü yaptım Sonra biliyorsun yeğenimi sınavlarına çalıştırıyorum onu yanına gittim. Eve akşam sekizde geldimmm yok yani Bu hafta ben iptal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?