- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Sizeöksürük içğn tarif bıraktım baktınızmı ..Bende mola verdim şimdi. Dut kurusu, fındık kahve :)
Şimdi gördüm teşekkür ederim. Bugün biraz iş yapıp biraz buraya baktım gözümden kaçmış, çok teşekkürlerBendede hep vardı öksürük bir tarif buldum onunla yendim nerdeyse .
Mutlaska deneyin faydası oluyor..
Rica ederim mutlaka deneyin çok faydasını gördüm,bende bide faranjit var epey kesti öksürüğü.Şimdi gördüm teşekkür ederim. Bugün biraz iş yapıp biraz buraya baktım gözümden kaçmış, çok teşekkürler
bugün hiç toto üstüne oturamadim
Öğlen ve sabah pek bisey yememis aslında kahvaltı yapmış olsa akşamı hafif tutsa daha iyi olur değil miAfiyet olsun canim aksam 2 kepce makarna cok gibi sanki yanina salata yogurt eklesen canim
tatlim dün hem kahvaltiya hem aksama misafirim vardi inan cok zor oldu benim icin..yataga girdigimde telefon elimde uyumusum menu yazarkenAmine Busra nasılsin?
askrhpozitif bugün nasıl oldun?
@Migim annenler nasıl?
Tutku44 nerelerdesin canım?
@60kiloyum bu sabah nasılsın,,?
@Migim boğazın ne durumda ?
Kız ben de sabahtan beri koşturuyorum çocuklara koşturmak eve koşturmak küçüğüme koşturmak çok yordu beni bugün kan şekeri düşmesi yaşadım ben de içiyorum bi kahveBen haketmedim ama içiyorum
ispanak yeterli olmusturbugün hiç toto üstüne oturamadim
ıspanak ayikladim süpürge tuttum
Bu gidişle oturamicqm adımlarım da gitti bide onları yürüsem ohoo
Allah gücünü arttirsin canim yoğunsuntatlim dün hem kahvaltiya hem aksama misafirim vardi inan cok zor oldu benim icin..yataga girdigimde telefon elimde uyumusum menu yazarken
pazartesi mutfak dolaplari detayli temizlik misafire hazirlikla gecti .. veee yarın yine misafirim var sabahtan beri kosusturuyorum.. cok işim var belimde agriyor
ve haftaya sinavim var hic calismadim daha
allahımmm sen buyuksun
Zipzip-
Ankee
aminnnnnnAllah gücünü arttirsin canim yoğunsun
Denize bayılırımmmmmmPoseidon' un dişisi oluyor di mi
Denizi çok mu seviyorsun tatlım
Makarnanin yerine salata veya yoğurt ekleyebilirsin canım. Afiyet olsun.Aksam yazamam bazen cocuklarla uyuyakaliyorum menumu yazayim boşken aksamda yiyeceklerimi planladim buraya yazdigimin disinda yemeyecegim.
5 ocak carsamba menusu
13.00
1 avuc leblebi
Nescafe
Ara
2 kucuk tuzlu kurabiye
Cay
Aksam
19.00 civari
1 yemek tabagi fasulye
2 kepce makarna
2 l su
Belli belli anlaşıldı tithiscimDenize bayılırımmmmmm
Olsun ellerine sağlık yavaş yavaş yaparsınİşlerim hep yarım yarım. Camlari icten sildim dıştan silemedim. En azindan tul perdeleri degistirdim. Guneslikleri utuledim. Kızın pantolonlarını utuledim. Camlar yarim, ütüler yarim
ayy sormaispanak yeterli olmustur
Kolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?