Yok hayatım ama bu sefer de gemide isyan çıkıyoEvdekilere basmiyorsun inşallah karbonhidratları
Takılıyorum hayatımEvet biz gidince baya yandık. Bunaldım. Son güne doğru işi çözdük ama tabi küçük çocuk da olunca saat ayarlamak zor oldu biraz..
İlkokul numaram 738 di çok yakınmışben okulda nerdeyse full oturuyorum güncel adımım 1456. Birazdan cikicam eve yürüyerek gidecem 3000 adim da ordan gelir
Valla çocukları beklerken okulun çevresini turlamaya başladım. Sana yetişirim ümidiyle. Ama içtiğim sular tırmalıyor şu an . Bir köşede dua ediyorum şu an, eve yetişmek için.Yoo hava atmıyom sende yürü yetiş bana
Bol şifalar olsun,kol ağrısı oluyor genelde parol varsa için bir tane.merhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım
Bende NisanMerhaba zuhalcim...nisandan önce 27 demicimdaha dört ay var.
Degiselim mi
Oldugu kadar atarsin zorlama kendini canim.❤telefon bağlantı ayarlarını sıfırladım saati bağlantısı derken saat sıfırlandı adımlarımda gitti boşa
Afiyet olsun canim ❤pazartesi menusu
10.00 yumurta has. 1 siyah zeytin ,2 yesil zeytin ,2 dilim peynir,1 cay kasigi lor ,marul, 1 dilim ekmek
15.00 tavuklu salata ayran
18.45 1 sutlu kahve
su 1.75 lt
spor 30 dk leslie bos.
salı menusu
10.00 koz domates kirmizi biber ustu kasar ,has yumurta salatasi ,3 zeytin, labneli meze cevizli dereotlu,3 dilim peynir ,salatalik,maydonoz,2 dilim ekmek
18.00 et döner ekmeksiz porsiyon,marul ,domates salatalik
su 1.50 lt
30 dk leslie boosted
Zipzip-
@MaYa_MiLa
Cordelia
Sifa olsun inşallah canim ❤merhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım
Amin canım sağolasınDegiselim mi
Oldugu kadar atarsin zorlama kendini canim.❤
Afiyet olsun canim ❤
Sifa olsun inşallah canim ❤
Teşekkür ederim parol içtim az önce sizede şifa olsun inşallah 5 dozda mı var bunun sonu neresi belli değil Allah sonumuzu hayretsinBol şifalar olsun,kol ağrısı oluyor genelde parol varsa için bir tane.
Bizde salı günü 5.doz aşıyı olacağız bakalım,nereye kadar devam edecek böyle kobay gibi olduk.
Hep parol diyorlae çünkü aşı sonrası.Teşekkür ederim parol içtim az önce sizede şifa olsun inşallah 5 dozda mı var bunun sonu neresi belli değil Allah sonumuzu hayretsin
Heyy masallah
5. Doz muu. O kadar doz oldu mu ya.Bol şifalar olsun,kol ağrısı oluyor genelde parol varsa için bir tane.
Bizde salı günü 5.doz aşıyı olacağız bakalım,nereye kadar devam edecek böyle kobay gibi olduk.
Gecmis olsun canim. Ibsallah cok agri yasamadan atlatirsinmerhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım
Ben de durumlar tersi. Yeni geldim yemek yiyorum. 7.186 adım olmuş.bugün hiç toto üstüne oturamadim
ıspanak ayikladim süpürge tuttum
Bu gidişle oturamicqm adımlarım da gitti bide onları yürüsem ohoo
Sifa olsun tatlım.merhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım
Habire aşı inşallah şifa olur.Hep parol diyorlae çünkü aşı sonrası.
Var 5.doz biz yaştan dolayı erken aşı olduğumuz için hak geldi bizede nerreye kadar buda çözüm değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?